Eten en drinken

Bento lunch

Het schrijven van een blog staat al even op mijn wensenlijstje of eigenlijk mijn zogeheten to-do list.

Toch durfde ik de stap niet te zetten om een blog te schrijven, iets hield me tegen. Toen ik in contact kwam met minime (www.minimi.nl) vroegen ze me een gastblog te schrijven over de Bento lunch. Hierover omdat ik had verteld dat ik probeerde om de broodtrommel van mijn oudste zoon iets anders in te richten dan alleen de “standaard ” boterhammen

Zo gezegd (nou ja zo ging het niet helemaal) zo gedaan en mijn eerste blog is een feit.  Ik ben heel benieuwd, ik vind het spannend maar ben wel een beetje trots op mezelf dat ik dit heb gedaan!

Wil je lezen wat ik heb geschreven?

https://www.minime.nl/artikelen/1642/bento-lunchbox-kind

img_9354

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: