Reviews

Quotes! + winactie {gesloten}

Bron: flowmagazine

Hoe leuk zijn quotes, Ik ben in ieder geval gek op quotes! Ze zijn vaak leuk, grappig of inspirerend. Soms zetten ze je aan het denken, maken ze je aan het lachen of zetten je weer met beide benen op grond . Ik weet bijna zeker dat iedereen wel een quote in huis heeft staan en een favoriet heeft. Ze zijn tegenwoordig ook niet meer weg te denken.

Mijn favoriete quote op dit moment is zeker ” niet perfect is ook goed” .

Ik wil altijd alles goed doen en vergeet dan mezelf wel eens wat uiteindelijk natuurlijk helemaal niet goed is. Soms kan het ook iets minder en dat is eigenlijk ook prima. Deze quote heeft dan ook een plekje in huis gekregen zodat ik hier wat vaker bij stil sta.


Maar de quote hierboven van Your Secret Friend komt zeker in de buurt . Een klein gebaar kan al genoeg zijn om iemand op te vrolijken!

Kennen jullie Your Secret Friend eigenlijk al? Ik tot voor kort nog niet maar wat een leuke en unieke cadeauservice met een mooi motto:”aandacht is het mooiste wat je iemand kunt geven “.

Ze bieden pakketten aan in verschillende prijsklassen en in diverse thema’s. Het werkt als volgt: je bestelt een pakketje voor iemand anders. Deze ontvanger krijgt eerst een kaartje met een door Your Secret Friend positieve vrolijke handgeschreven tekst. Ongeveer een week later ontvangt hij of zij een pakketje met leuke producten in het gekozen thema. Daarna ontvangt de ontvanger een kaart met Your Secret Friend is…  Daarop staat de naam van de afzender en je persoonlijke boodschap. In eerste instantie is de afzender dus anoniem. Pas bij het laatste kaartje wordt de afzender bekend gemaakt, maar dat hoeft niet.

Speciaal voor moederdag heeft Your Secret Friend een leuk pakket samengesteld (2 kaarten en 1 cadeaupakket). De eerste kaart, voorzien van een positieve quote, versturen wij ongeveer een week voor moederdag. De afzender is anoniem. Op moederdag ontvangt zij een cadeaubox met leuke producten. De inhoud is een verrassing! Tipje van de sluier: heerlijke chocolade van Cafe Tasse en een ontspannend masker van Dr. van der Hoog. In de box zit ook een vrolijke kaart met jouw persoonlijke boodschap voor je moeder. De cadeaubox past door de brievenbus. De laatste kaart, wederom voorzien van een positieve quote, versturen wij ongeveer een week na moederdag.

Ben je net als ik enthousiast over Your Secret Friend? Neem dan gauw eens een kijkje op de website: www.yoursecretfriend.nl.

Het doet mij in ieder geval een beetje denken aan vroeger en Valentijnsdag. Je kwam thuis en er lag een kaartje op de mat zonder afzender, voor zowel gever als ontvanger natuurlijk spannend maar leuk!

 

Lijkt het je leuk om iets te winnen?

Ik mag een setje quote kaartjes weg geven, leuk toch!

Wat moet je hiervoor doen?

  • Niet zo veel! Laat hieronder weten dat je mee doet en wat je favoriete quote is!
  • Leuk als je lifebyxenia en Your Secret Friend op Instagram komt volgen!

Volgende week donderdag 11 mei maak ik de winnaar bekend

Liefs Xenia


 

27 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: