DIY

Zomerse slinger

Een tijdje geleden kwam er een oproepje voorbij van Anne van Simple Thoughts dat ze bloggers zocht voor een crea- hop. Ik hoor je denken een crea wat? Eigenlijk is het heel simpel en lijkt het op de kettingbrief van vroeger. Je maakt door de hop steeds kennis met een andere blog en je hopt net zolang tot je weer terug bent bij de eerste blog. Tijdens deze blog kun je maar liefst 24 keer hoppen en wat helemaal leuk is ook 24 keer iets winnen!

Ik wil bij deze dan ook Marieke van Marieke blogt bedanken voor het doorsturen. Want zonder haar geen gehop naar mijn blog!

crea hop.jpg

Het thema voor de hop is kleur! Zoals mijn hoofd wel vaker ratelt kwamen er allemaal leuke ideeën voorbij, maar ik heb gekozen voor een zomerse slinger. Tegenwoordig heb je allemaal leuke woonslingers en ik heb er mijn eigen zomerse draai aangegeven. Ik ben gek op ananassen, cactussen zijn hip. Ijsjes en palmbomen horen bij de zomer!

IMG_0459

Wat heb je nodig?

 • Vormen/figuurtjes die je wilt gebruiken (ijsje, ananas, palmboom, cactus. (Mijn bron hiervoor was Pinterest)
 • Verschillende kleuren papier
 • eventueel een potlood/ liniaal
 • plakband
 • schaar
 • gekleurde wol/touw

 

Hoe pak je het aan ?

Het is eigenlijk helemaal niet moeilijk:

 • Eerst op zoek naar leuke vormen/ figuurtjes die je kunt uitknippen.
 • Je kunt de vormen overtrekken op het gewenste kleur papier en deze dan uitknippen. Ik heb voor mijn slinger; 5 ijsjes, 2 cactussen, 2 ananassen en 2 palmbomen gebruikt. Dit is natuurlijk vrij in te vullen naar eigen smaak. Als je een cameo printer hebt, kun je deze het uitknipwerk laten doen.
 • Je legt de vormen op de volgorde hoe je ze graag wilt hebben, ik heb ongeveer overal 8cm tussen gehouden
 • pakt het touw en plakt het touw aan de achterkant op het figuur. Als alles vastgeplakt zit is de slinger klaar om te gebruiken!
 • Is wel te doen toch?

Wat kun je winnen? Je krijgt van mij een DIY pakket om ook een hele leuke zomerse slinger te maken, wie wil dat nu niet! De zomer laat nog even op zich wachten, maar zo haal je toch wat zomerse sferen in huis.

Laat hieronder een reactie achter en volgende week maak ik de winnaar bekend! Doe jij gezellig mee?

Omdat je midden in de crea-hop zit stuur ik je nu door naar wendysleven.

Heel veel plezier met hoppen en vergeet hieronder geen reactie te geven.

Een creatieve groet,

Xenia

 

52 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: