Persoonlijk

About last week #22

Ik heb altijd het gevoel dat de week voorbij vliegt en dat we altijd heel druk zijn geweest. Dat zijn wij( of eigenlijk ik) meestal ook wel. Toch heb ik deze week als redelijk rustig ervaren. Ook wel eens een fijn idee, toch bij het tikken van dit weekoverzicht bleek dat we toch wel genoeg hadden gedaan. De week stond in het teken van de gezonde snoepjes, de panda’s en de eerste keer op de fiets. Laten we het mooie weer niet vergeten, want wat is dat genieten zeg!

Na de zondag doorgebracht te hebben op het Dutch Tea Festeaval had ik veel ideetjes op gedaan. Maandag heb ik er gelijk 1 toegepast want ik heb zelf ijsthee gemaakt.


Hoe ik dit heb gedaan?

  • Een liter groene thee gemaakt
  • In een grote kan laten trekken
  • komkommer, sinaasappel en wat kokosstukjes erbij in gedaan
  • Laten afkoelen, in de koelkast en klaar!

Ik heb het ook warm op en ik vond het heerlijk smaken! Maak jij wel eens ijsthee zelf?

 

Mijn moeder past altijd op mijn kinderen op de woensdag. Toen ik thuis kwam was Fynn aan het lachen en moest me een geheimpje laten zien. Er stond een nieuwe aanwinst in de la bij het beleg.


Het had eigenlijk een verrassing moeten zijn als ik brood zou smeren voor de heren maar Fynn kon het niet voor zich houden zo leuk! Kwam denk ik ook een beetje door mij omdat ik net tijdens het boodschappen doen een nieuw pak vruchtenhagel had meegenomen. We hebben gewoon een pak vruchtenhagel van 1100 gram in de la staat. De doos is echt groot, maar zo grappig. Het is niet heel handig om de boterhammen met te bestrooien, maar het staat zo leuk op tafel.

Woensdag is ook voetbaltraindag voor Thijmen. Tijdens het boodschappen doen bij de Lidl, kwam ik tegen waar ik naar op zoek was een pup- tentje zonder stokken in de kleuren zwart wit. Ik helemaal blij, toch twijfelde ik even, maar kon het niet laten liggen. Thijmen kan vanaf vandaag kamperen op eigen kamer, hoe leuk is dat? Het lijkt mij als je kind bent helemaal geweldig????

Voor de donderdag had ik gereserveerd bij de panda’s in Ouwehand Dierenpark in Rhenen. Woensdag was de officiële opening en voor abonnement houders waren er wat dagen gereserveerd. Ik moest er gewoon heen, dus samen met Mayson heb ik de panda’s bezocht. Ik was erg benieuwd! Wat zijn ze leuk en best fluffy eigenlijk. Ik heb vol bewondering naar ze zitten kijken hoe ze bamboe zaten te eten. 


Voor het binnen verblijf moest je een reservering hebben, maar zijn ze buiten kun je ze gewoon bewonderen. Dieren in een dierentuin zijn soms een beetje zielig, maar ik moet zeggen ze hebben de ruimte en het ziet er prachtig uit! 


Na het zien van de pandas was Mayson het zat en zijn we lekker terug naar huis gegaan.

Hij ging moe en voldaan slapen en ik ging eindelijk aan de slag met mijn siliconenmal die ik van de leukste lunch had gekregen voor een review.
 

 

 Wil je weten wat ik daarvan heb gemaakt? Kijk dan hier en hier.

Zondag was toch wel weer mijlpaal een moment. We gingen gezellig even bij vrienden langs in het zelfde dorp,  maar aan de andere kant zeg maar. Met dit mooie weer gingen we heerlijk op de fiets. Mayson zijn allereerste keer op de fiets, hij vond het geweldig. Ondanks de wind zat hij met een grote glimlach om zich heen te kijken.. 


Maar ook voor Fynn een mijlpaal want hij is ook helemaal meegefietst. Best een stuk voor zo’n klein mannetje op een fiets met van die kleine wieltjes. Hij moest flink trappen, maar voelde zich groot en wil de volgende keer weer mee op de fiets!

Wat een heerlijke week! Ik heb in ieder geval genoten! Heb jij ook een fijne week gehad? Wat was jouw hoogtepunt? 
Liefs Xenia

 

 

 

14 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: