Share a perfect day

Vorige week kreeg ik een mailtje van share a perfect day dat ik 2 kaartjes had gewonnen. Wauw ik win eigenlijk nooit iets maar hoe leuk is dit. Ik kon er een heerlijk dagje op uit samen met een vriendin.

Share a perfect day

Een heerlijk dagje uit samen met een vriendin. Genieten van artiesten meedoen aan workshops en shoppen tot je erbij neervalt. Dit allemaal onder het genot van allemaal lekker eten en drinken. 

Klinkt alleen al super leuk maar met een super druk weekend in het vooruitzicht was de vrijdag de enige mogelijkheid om te gaan . Na wat verplichtingen in de ochtend gingen we smiddags met de trein naar Tilburg. De nodige vertragingen later stond er in Tilburg een pendelbus op ons te wachten. Super geregeld allemaal. 20 minuten later stonden we op het evenementen terrein van de Beekse Bergen.

Food & Drinks

 

Op de plattegrond lijkt het niet zo groot als dat het in werkelijkheid is. Overal over het terrein heen zijn gezellige foodtrucks neergestreken waar je kan genieten van een heerlijk hapje en drankje. Ook La place is goed vertegenwoordigd op het terrein. Toch denk ik dat er weinig mensen uitgebreid gaan eten omdat je bij diverse tentjes gewoon kan proeven. Er worden heerlijke ” cocktails ” bereid en als liefhebber sta ik natuurlijk vooraan!

Puntzakken friet vind ik altijd zo gezellig en vaak,  trek of niet wil ik daar gewoon lekker van smikkelen. Zo ook op deze dag, heerlijk met de Edwin Evers band op de achtergrond .

Artiesten 

Tijdens deze dag waren er verschillende artiesten die optraden. Zo hoorde we Jan Smith, Vengaboys, Charly Luske en Edwin Evers. Fred van leer gaf wat info over de do’s en don’ts van kleding. Er was op verschillende plekken muziek, ook onbekendere singer- songwriters zongen een mooie noot. Ik ben gek op muziek en wij vonden Charly en Edwin heerlijk om naar te luisteren.


Workshops

Je kon deel nemen aan verschillende workshops zo kon je met handletteren aan de slag, pannenkoeken bakken met Arla, hoelahoepen en nog vele andere leuke dingen. Wij waren niet heel vroeg en vele workshops zaten al vol. Wij zijn beide gek op Boursin en konden gelukkig nog aansluiten . Heerlijk om zo te freubelen met eten om het daarna lekker op te eten !Genoten

Wij hebben genoten van deze heerlijke dag , kwamen zelfs tijd tekort. Nou waren wij er pas in de middag, dat zal een hoop verklaren. Je kan je er zeker een hele dag vermaken; heerlijke muziek, lekker eten, leuke winkeltjes en leuke workshops . Wat zeker ook meespeelde was het weer, het was prima weer. Niet te warm en gelukkig droog! Mocht het volgend jaar weer zijn dan gaan wij zeker kijken of we kunnen!


Een gezellige groet,

Xenia

18 reacties Voeg uw reactie toe

 1. led paneel schreef:

  Dit artikel is geweldig, ik ga het delen op Facebook 🙂

 2. trouwjurk schreef:

  Het artikel is uitstekend … dank je wel!

 3. Wat een leuk festival. Ik had er eigenlijk nog niet eerder over gehoord. Wij gaan als het goed is volgende week naar de Zwarte Cross.

  1. Xenia schreef:

   Ben ik nog nooit geweest, hoor je altijd leuke verhalen over. Veel plezier alvast!

 4. Fleur schreef:

  Wat een leuke prijs! Ik had wel gehoord van het festival, maar had helaas andere plannen dat weekend
  Fleur onlangs geplaatst…Flow Nidal rookmelders voor de stijlevolle kinderkamerMy Profile

  1. Xenia schreef:

   Misschien volgend jaar

 5. Bianca Schrijft schreef:

  Dom, ik ben dit helemaal vergeten. Ik doe altijd boodschappen bij de Jumbo en daar kon je de kaartjes kopen/winnen/sparen, weet het eigenlijk niet. Doe de boodschappen via de pick-up point. Het ziet eruit als een goed geslaagde dag. Super dat je het hebt gewonnen!! Altijd mooi meegenomen.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Recensie: spuitende slagaders en overstromende oceanenMy Profile

 6. Sherry schreef:

  Wat gaaf dat je dit had gewonnen. Het ziet er gezellig uit. Mooie foto’s
  Sherry onlangs geplaatst…Boeken unboxingMy Profile

 7. Sherry schreef:

  Wat gaaf dat je dit had gewonnen. Het ziet er gezellig uit.

 8. Mieke schreef:

  Dit ziet eruit als een topdag, wat leuk om zoiets te winnen!

 9. nicole schreef:

  Wat fijn dat het vervoer goed geregeld was met zo’n pendelbus. Het lijkt me een heel leuk uitje. En zo’n puntzak frites is inderdaad heerlijk.
  nicole onlangs geplaatst…Wist jij over deze effecten van op vakantie gaan op jouw kind?My Profile

 10. Carrieremamma schreef:

  Wat heerlijk zo’n dagje met vriendin op pad.
  Carrieremamma onlangs geplaatst…Carrièremamma: VanessaMy Profile

 11. Laura schreef:

  Wat gaaf dat je dit gewonnen hebt, ik vind het erg ontzettend leuk uitzien en zou zelf ook wel wat van het eten willen smikkelen want het ziet er allemaal heerlijk uit!

 12. Evelyne schreef:

  Wat tof dat je kaartjes had gewonnen voor Share a perfect day! Hoe was het optreden van The Vengaboys :P?

  1. Xenia schreef:

   The vengabus is coming and Every body… We Like to party

 13. Marsha schreef:

  Wat leuk dat je dit had gewonnen zeg! Ziet er heel gezellig uit, en al dat eten! Yummy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.