In de spotlight,  Thee

Nicole’s Choice; waar gezond een keuze is!

Wat een win-actie al niet kan doen? Een tijdje terug won ik bij Nicole’s Choice thee, waar ik als echte theeleut erg blij mee was. We raakte aan de praat en het klikte, zo ontstond er een samenwerking. Ik zal dan ook (happy me) regelmatig een review over de thee van Nicole’s Choice mogen schrijven.

Daarom vandaag in de spotlight Nicole’s Choice!

Nicole's choice

 

Wat is Nicole’s Choice eigenlijk?

Nicole’s Choice is een webshop “waar gezond een keuze is”. De doe-het-zelf bakmixen en losse thee zijn vrij van geraffineerde suikers, e-nummers en kunstmatige aroma’s. Daarnaast zijn deze ook nog eens onwijs lekker. Naast losse thee en gezonde bakmixen verkopen we ook theefilters, handgemaakte keukenschorten (2-zijdig te dragen) en tussendoortjes. Ook de Weckpotten waar de bakmixen in verpakt zijn kun je los bestellen in de webshop.

Nicole's Choice

Wie of wat is het gezicht achter Nicole’s Choice?

Nicole de Witte is trotse eigenaresse van Nicole’s Choice, samen met haar vriend Dave regelen zij met veel liefde en plezier alles rondom Nicole’s Choice.

Nicole's Choice

 

Hoe is Nicole’s Choice ontstaan?

Vorig jaar is het idee voor Nicole’s Choice concreter geworden. In juli 2015 heeft Nicole een burn-out gekregen en hierdoor zijn er allerlei vragen op haar afgekomen. Eigenlijk is ze door haar burn-out gekomen waar ze nu is. In 2016 toen Nicole zich steeds een beetje beter voelde heeft Nicole’s Choice uiteindelijk vorm gekregen. Haar vriend Dave is destijds, en nog steeds, haar grote steun en toeverlaat geweest. Zonder Dave zou de slogan “Waar gezond een keuze is” er bijvoorbeeld ook niet zijn geweest. Ook Dave is “besmet” met een gezonde levensstijl. Als voorbeeld geeft Nicole dat zowel zij als Dave elk etiket lezen van een product. 18 januari 2017 heeft Nicole officieel de stap gezet om Nicole’s Choice in te schrijven in het KVK. Super spannend maar zo ontzettend leuk! Nicole is nog steeds iedere dag erg blij en dankbaar dat ze de stap heeft durven zetten.

Hoe ziet een normale werkdag eruit?

Naast Nicole’s Choice werkt Nicole ook 32 uur in de week in loondienst. Ze werkt als Sales en Marketing medewerkster. Woensdag is standaard haar vrije dag en dus mijn favoriete dag omdat ze dan al haar tijd besteed aan de webshop. Naast woensdag werkt ze eigenlijk iedere dag wel aan Nicole’s Choice, ze is dan bezig met social media, bestellingen klaar maken en verzenden, product foto’s maken, nieuwe theesoorten melangeren en uitgebreid proeven. Een normale werkdag is dus lastig om te beschrijven 😉

Hoe zij jij jezelf en Nicole’s Choice over 2 jaar?

Dit vond Nicole een lastige vraag. Ze hoopt voornamelijk dat ze dan nog steeds zo veel plezier beleeft met Nicole’s Choice. Ook hoopt ze dat vele mensen Nicole’s Choice kennen en blij worden van de producten.

Waar kunnen we je allemaal vinden?

Webshop:  http://www.nicoles-choice.nl
Facebook: https://www.facebook.com/waargezondeenkeuzeis/
Instagram: https://www.instagram.com/nicoles_choice/
Twitter: https://twitter.com/nicoles_choice

Hoe leuk is dit?

Zijn jullie net zo enthousiast als ik dit ben? Ga dan nu naar de webshop en bestel met de kortingscode lifebyxenia 15% korting op alle groene thee. De kortingscode is 2 weken geldig, dus wacht niet te lang en bestel een heerlijke thee!

Nicole's Choice

Ik ga even theeleuten

Xenia

Benieuw naar mijn review over de Sencha thee? Klik dan hier

 

22 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: