Rollend de week door

Miranda was met veel plezier onderweg naar het festival Rrrollend om daar het weekend gezellig door te brengen met andere Foodtruckers.
Maar Miranda begon dat weekend anders, hebben jullie dat verhaal gelezen? Dat niet alles op rolletjes gaat kun je hier lezen.
Naast pech met de auto hadden de Foodtruckers door het weer ook niet echt een succesvol weekend. Vrijdag een zaterdag door het noodweer zelfs eerder gestopt. Ook dat hoort erbij, bij 30 graden klagen ze, dat een festival bijvoorbeeld laat op gang komt omdat iedereen het water lekker opzoekt. Maar bij kans op regen of noodweer, is de opkomst ook niet wat ze graag zouden willen.
foto van De Wentelteefjes.
Terugkijkend naar Rrrollend
De gasten die het festival  bezochten afgelopen weekend hadden echt oprecht interesse in de Foodtrucks en het aanbod. Het plein in Hoofddorp zag er goed uit, divers aanbod aan heerlijke gerechten en drankjes en de aankleding die Rrrollend verzorgd had was ook echt gezellig! Alleen die Zonnestralen!!! Die willen we zo graag ! 
Helaas is dat het enige wat je niet kan bepalen voor een festival, dus loopt alles soms ook wel eens anders dan de Foodtruckers zouden willen. Maar des al niet te min, is de gezelligheid altijd goed aanwezig. Is het niet met de gasten die wel komen terwijl de voorspellingen slecht zijn, is het wel met de collegae Foodtruckers. Bij elkaar lekkere hapjes halen, gezellig op een muurtje even kletsen en ervaringen over en weer delen. De leukste, mooiste en trotste verhalen komen dan naar boven.
Ook dat is de charme van een goed festival. Miranda geeft aan dat ze er voor drie dagen gewoon even familie bij heeft. Voelt altijd erg warm en vertrouwd
Weinig verdiend helaas maar toch weer een voldaan gevoel!
foto van De Wentelteefjes.
De afstand van het festival naar huis
De afstand tussen Hoofdorp en Schagen is te doen, dus Miranda kon lekker naar huis om in haar  eigen bed slapen. Logeerpartijtjes zijn leuk tijdens zo’n weekend maar als ze de kans ziet om naar huis te kunnen tussendoor doet ze dat ook graag.
Er even tussenuit
Oppas geregeld, eten in de koelkast voor de kids. Alles nog even doorgenomen voor het weekend, etickets uitgedraaid, parkeerkaarten liggen klaar. Aan rij tijden nog even checken, routeplanner even aanzetten om te kijken hoe lang Mianda moet rijden, auto weer volgeladen. Miranda is er weer  klaar voor!
Stiekem denk Miranda nog even terug aan mijn 3 dagen mini vakantie op Texel afgelopen dagen.  Maandag morgen dacht Miranda, na zo’n weekend er even kort tussenuit met haar lieve kids. 
foto van De Wentelteefjes.
Festival STRAND
Zo staat Miranda vrijdag en zaterdag in Utrecht, bij de Haarrijnseplas, festival Strand. Weer een hele andere sfeer. Miranda staat in de foodline-up, bij de catering. En ze hoopt tussen de gouden hits van Dj Paul Elstack, de Vengaboys en T-Spoon (jeugdsentiment voor mij…helemaal mijn tijd!) heel wat Wentelteefjes te mogen bakken! Het gehele assortiment van zoet en hartig gaan de Wentelteefjes aanbieden, want Miranda heeft geen idee waar de mensen behoefte aan hebben tijden dit muziekfestival.
In Utrecht woont familie, dus mag Miranda ook gezellig blijven logeren op 10 minuten loopafstand van het Festival en krijgt ze hulp van haar nichtje.
Ze  starten vrijdag 17 uur en gaan lekker door tot de late uurtjes s’nachts. De wijn staat al lekker koud, want daar krijgen ze altijd wel zin in terwijl ze die heerlijke meezingers van toen mee schreeuwen. Niemand hoort de Wentelteefjes als ze in de caravan staan mee te zingen (lees; blerren). Het geluid buiten de caravan is altijd heel hard, en in de caravan klinkt het alsof ze in een soort box staan.
foto van De Wentelteefjes.
Kom lekker swingend wentelen deze dagen!
Hebben jullie al plannen voor deze zaterdag? Al eens op dit Festival geweest?
foto van De Wentelteefjes.
Heel veel plezier Miranda en alle andere Foodtruckers dit weekend! De zon schijnt in ieder geval!!!

18 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Sabine schreef:

  Hier in Stockholm hebben we ook zo veel van die foodtrucks. Dat is zoooo lekker in de zomer!
  Sabine onlangs geplaatst…Boob design | Let’s talk about my boobsMy Profile

  1. Xenia schreef:

   O echt, geweldig! Stockholm lijkt mij ook zo leuk

 2. Daphne schreef:

  Wat leuk om het zo achter de schermen te zien! En wat een lekkere dingen allemaal!

  1. Xenia schreef:

   Ja he, ook ik krijg er een beetje (lekkere) trek van

 3. Els schreef:

  Ik kom voor de eerste keer op deze blog… Zo een foodtruck… lijkt me ook wel speciaal om te doen.

  beetje avontuurlijk missschien…

  leuk!

  1. Xenia schreef:

   Leuk om je hier tegen te komen! Soms is een beetje avontuurlijk wel leuk

 4. MC Kleuver schreef:

  De Wentelteefjes, klinkt als een heel erg leuk concept. Zelf ben ik groot fan van. Slagroom en chocolade klinkt erg goed.

  1. Xenia schreef:

   Helemaal met je eens ????

 5. Sandra schreef:

  Het lijkt mij ook zo leuk om een foodtruck te hebben! Misschien ooit nog eens. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Bruine nasi met gehakt en preiMy Profile

  1. Xenia schreef:

   Nou lijkt mij ook leuk! Jij kan met jouw recepten zo aan de slag;)

 6. Lien schreef:

  Veel plezier! Ik heb altijd zo n zwak voor foodtrucks . Heerlijk!-

  1. Xenia schreef:

   Altijd zo gezellig hè..

 7. MamaPlaneet schreef:

  Ik heb er wel van gehoord. Het ziet ook super gezellig uit. We hebben er alleen voor gekozen dit weekend wat rustiger aan te doen. Ook dat is soms heel erg nodig.
  MamaPlaneet onlangs geplaatst…Ik ga op vakantie en neem mee | 5 musthaves voor kinderenMy Profile

  1. Xenia schreef:

   Ik vind dat vaak hele fijne spaarzame weekenden

 8. Fleur schreef:

  Wat een leuke festivals. Ik ben gek op foodtrucks. Rrrrollend ken ik goed, want die is begonnen in Leiden (vandaar de rollende Rrrr)
  Fleur onlangs geplaatst…Mamablogger Borrel 3; met een roze randjeMy Profile

  1. Xenia schreef:

   O echt! Dat wist ik niet, leuk! Ben je dit weekend ook van de partij?

 9. nicole schreef:

  Het leven is nooit saai denk ik als foodtrucker! Elke dag en elk festival is weer anders. Het lijkt me een groot avontuur.
  nicole onlangs geplaatst…Vaatwasser van Atag nog steeds kapotMy Profile

  1. Xenia schreef:

   Nou dat lijkt mij ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.