In de spotlight,  Nederland,  Winkels

Deze meiden zijn GAEV!

Een poosje geleden heb ik jullie kennis laten maken met de winkel GAEV.  Ik schreef hier een blog over omdat ik zelf heel erg enthousiast was en ben over deze winkel. Ook vrienden om mij heen gaan graag naar deze winkel toe. De winkel zit in Nijmegen, maar ook als je niet in de buurt woont kun je toch online een kijkje nemen. Tijd om even de gezichten achter GAEV aan jullie voor te stellen.

Vertel eens wie zijn de gezichten achter deze te leuke winkel?

Marsha (30 jaar) woont samen met haar man Joey en samen hebben zij een dochter Indy(4) en een zoon Dean (2). Marsha heeft altijd de droom gehad een eigen bedrijf in de mode te beginnen. Om deze reden is zij na de HAVO de opleiding Modestyling gaan volgen. Om vervolgens naast het creatieve gedeelte ook goed zakelijk inzicht te krijgen is zij Small Business & Retail Management gaan studeren aan de HAN in Nijmegen.

GAEV is een jaar geleden ontstaan uit een hobby en sindsdien ontwerpt en maakt zij babyartikelen op maat zoals slabbers, labeldoekjes, spuugdoekjes, badcapes, boxkleden, aankleedkussen hoezen en vele andere accessoires voor baby’s. Omdat de bestellingen binnen stroomden, was dit een mooie basis voor een eigen junior store voor kinderen. Daarnaast is het altijd haar grote droom geweest een eigen winkel te openen in Nijmegen.

Sophie (30 jaar) woont samen met haar man Remko en samen hebben zij een dochtertje Fleur (1 jaar). Sophie heeft diverse studies gevolgd van school voor coaching tot aan Master Bedrijfskunde aan de Radboud universiteit in Nijmegen en haar interesses zijn divers.

Al vanaf kinds af aan droomt zijn van een eigen bedrijf waar ze beleving centraal wil zetten. Haar diverse achtergrond komt goed van pas bij het opzetten van het bedrijf en de visie die ze willen neerzetten. Altijd al is zij gek op kinderen geweest en de komst van hun dochter Fleur heeft haar het laatste zetje gegeven om haar droom te gaan verwezenlijken.

 

Vertel eens wat over GAEV, juniorstore
GAEV is de naam, het klinkt niet alleen GAAF maar heeft daarnaast de Deense betekenis, STOER!

We vinden onszelf stoer, maar houden ook van bijzondere stoere artikelen, die net iets anders zijn dan de doorsnee artikelen die op de markt verkrijgbaar zijn.

GAEV junior store is niet zomaar een winkel, maar een complete beleving. Naast ons eigen label GAEV verkopen wij vele andere hippe en mooie kledingmerken voor baby’s en kinderen tot en met 10 jaar.
Daarnaast zijn er diverse accessoires, verzorgingsproducten en speelgoed te koop.

Elke dinsdag middag van 14.00-17.00uur is er een kinderkapper van BLINK KAPPERS uit Nijmegen aanwezig in de winkel.
Ook bieden zij de mogelijkheid een kop koffie of thee te drinken terwijl de kindjes lekker spelen in de speelhoek.
Wat Marsha en  zelf Sophie heel erg misten toen de kindjes net geboren waren, was een mogelijkheid om ons kindje te voeden en te verschonen als ze aan het winkelen waren. Hier spelen zij op in door een verschoningsplek te bieden en een fijne plek om rustig je kindje te kunnen voeden.
In de toekomst zullen ze meerdere leuke “evenementen” organiseren voor kinderen, denk bijvoorbeeld aan stylingfeestjes of een voorleesmiddag. Op deze manier is er bij GAEV junior store altijd leven in de brouwerij!

Beleving vinden we belangrijks en dit willen we uitstralen door GAEV te zijn en te doen, oftewel Gastvrij, Anders, Enthousiast en Vertrouwd.

 

Hoe is GAEV ontstaan?

Zij zijn 2 enthousiaste mama’s die al langere tijd fantaseerden over het opstarten van iets leuks, waar ze beiden een passie voor hebben en waar zij samen met veel plezier energie in willen steken. Al een paar jaar waren Marsha en Sophie collega’s en gaande weg kwamen zij erachter dat ze steeds meer dezelfde ideeën hadden. Na verschillende brainstormsessies onder het genot van een latte, theetje en lekkere chocolade was het idee geboren! Een kinderwinkel genaamd GAEV junior store!GAEV is onze naam, het klinkt niet alleen GAAF maar heeft daarnaast de Deense betekenis, STOER!

Ze vinden zichzelf stoer, maar houden ook van bijzondere stoere artikelen, die net iets anders zijn dan de doorsnee artikelen die op de markt verkrijgbaar zijn.

Hoe ziet een normale werkdag eruit?

De dag begint met een heerlijke kop koffie of thee 🙂 Om 10.00 uur gaat de winkel open.

Vaak worden nieuwe artikelen in de ochtend geleverd dus dan gaan ze meteen aan de slag met het invoeren, stickeren en inhangen/neerleggen van de artikelen.
Als er nieuwe items binnenkomen maken ze een kleine selectie die ze op de foto zetten voor Instagram en Facebook. Want zij willen natuurlijk zo snel mogelijk laten zien wat voor nieuwe gaeve dingen er verkrijgbaar zijn!

In de ochtend is vaak ook het moment dat Marsha en Sophie de winkel door lopen om te kijken of er nog artikelen bijbesteld dienen te worden en of er ruimte is voor nieuwe items. Ze houden van vernieuwing!

Contact met de klant staat gedurende de gehele dag centraal. Marsha en Sopphie vinden het belangrijk dat een klant zich op zijn/haar gemak voelt in onze winkel. Dit proberen ze te bereiken door middel van een gezellig praatje, een helpende hand en/of een lekker kopje koffie of thee.
Daarnaast zorgen zij er gedurende de hele dag voor dat de winkel er netjes uitziet. Kleding vouwen, verhangen etc. hoort hier dus ook bij.

Op rustige momenten kruipt Marsha achter de naaimachine die in de winkel staat om nieuwe items te maken, zowel voorraad voor in de winkel als bestellingen voor klanten.

Aan het einde van de dag zorgen ze ervoor dat de winkel klaar is voor de volgende dag. Dat wil zeggen alles netjes opruimen en de stofzuiger (en dweil) door de winkel halen.

Hoe zien jullie jezelf en GAEV over 2 jaar?

Marsha en Sophie hopen met nog evenveel enthousiasme en plezier in de winkel te staan! Het is de bedoeling dat er tegen die tijd een aantal vaste activiteiten zijn die ze met regelmaat organiseren voor kinderen. Hier zijn ze op het moment al mee bezig maar dit dient nog verder ontwikkeld te worden.
Ze houden van vernieuwing en hebben nog genoeg dromen die zij  graag willen waarmaken, maar wat dat precies is blijft nog een verrassing!
Eerst ervoor zorgen dat GAEV een begrip wordt in Nijmegen en omstreken!
Je kan GAEV vinden op Facebook, op Instagram en je kan ook online shoppen!
Gaan jullie ook een (online) kijkje nemen?
Misschien ook leuk om te lezen

 

Volgen jullie mij al op Facebook, Instagram en Twitter?

 

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: