In de spotlight,  Winkels

IJSWIT

Een tijdje geleden kreeg ik voor de 1e verjaardag van mijn jongste zoon een hele leuke paperbag van vriendinnen. Een XL formaat met de naam van Mayson erop.

Nieuwsgierig als ik ben wilde ik weten waar deze vandaan kwam en nam gelijk een kijkje op de website.Wat een leuke dingen zag ik! Later sprak ik de vriendin van wie Mayson dit kado had gekregen en wat bleek deze leuke webshop woont bij mij om de hoek. Nou ja niet helemaal natuurlijk, maar de gezichten erachter wel!

Onlangs ging ik bij ze op het water (was toen we nog zo genoten van het te hete weer) en maakte ik kennis met een erg enthousiast stel. Ze vertelde vol liefde over hun IJSWIT!

Ook voor mij tijd om ze beter te leren kennen!

Vertel eens wie of wat is IJSWIT?

IJSWIT is een startend bedrijf in leuke spullen voor in de kinderkamer, zoals Paperbags, muurstickers, posters en gepersonaliseerde producten. Daarnaast heeft IJSWIT ook een reeks aan boeken die zij verkopen. Inmiddels hebben ze een oppasboek gemaakt (voor mee naar opa&oma of naar het kinderdagverblijf), een uitsprakenboekje om alle eerste leuke/grappige uitspraken van de kleine in op te schrijven, een schoolfotoboek om de portret- en klassenfoto’s vanaf peutertijd tot middelbare school in de plakken en binnenkort komt er ook een leuk kraamboek aan. Deze boeken zijn allemaal in dezelfde stijl ontworpen en staan dus erg leuk naast elkaar in de kast.

Wie zijn de gezichten achter IJSWIT

Jerino en Karen en hebben 2 kinderen, twee leuke jongens waar zij erg trots op zijn. Jerino is erg goed in grafisch vormgeven en Karen zit vol ideeën wat betreft interieur en kinderspullen. Wanneer Karen met een leuk idee komt, werkt Jerino dit uit tot een super leuk product. Zo kwamen ze samen op het idee om IJSWIT te starten waarin zij samen ook spullen hebben ontwikkeld die zij misten bij hun jongens.

Hoe ziet een “normale”werkdag eruit?

Zowel Karen als Jerino werken beide nog bij een werkgever. IJSWIT is  een startend bedrijf en ze doen vooral veel op de ‘vrije’ momenten die zij naast het gezin en werk hebben. In de toekomst hopen ze dat Jerino zich nog meer op IJSWIT kan gaan richten. Ze komen nu regelmatig tijd tekort en hebben daardoor nauwelijks tijd om contact op te nemen met winkels die eventueel geïnteresseerd zouden kunnen zijn om IJSWIT te gaan verkopen. Ook op social media zouden zij  actiever kunnen zijn, maar het gezinsleven blijft natuurlijk erg belangrijk, helemaal nu er nog een jaartje een 3 jarige peuter thuis rondloopt. Volgend jaar gaan beide jongens naar school, dan is er overdag meer tijd voor IJSWIT!

Hoe zien jullie jezelf en IJSWIT over 2 jaar?

Karen en Jerino zien nu al een leuke groei, IJSWIT begint steeds beter te lopen en lijkt door steeds meer mensen gevonden te worden. Over 2 jaar hopen Karen en Jerino in nog meer winkels te  liggen en meer tijd en energie te kunnen steken in social media.

Het is erg leuk dat Gaev met ons contact heeft opgenomen omdat ze ons merk zo leuk vinden. Voor Karen en Jerino was het erg leuk dat een winkel hen benaderde i.p.v. andersom. Het enthousiasme van de  meiden van GAEV geeft erg veel positieve energie. Ze hopen op nog meer van deze leuke samenwerkingen!

Wat is jullie lievelingsproduct en waarom?

Dat is een moeilijke en lastige vraag, want elk product staan ze 100% achter en hebben ze met veel liefde gemaakt. Momenteel zijn Karen en Jerino zelf erg enthousiast over de boeken die ze gemaakt hebben maar dat is misschien ook omdat dit de nieuwste producten zijn
Zij zijn ook heel erg fan van de rugzakjes die ze personaliseren. De eigen kinderen hebben er beide één. Het formaat is perfect en de kwaliteit is goed , je shopt de rugzakjes hier.

Waar kunnen we jullie allemaal vinden?

IJSWIT heeft een eigen website.  IJswit ligt ook met een groot deel van hun spullen in een aantal winkels , zoals June Interior in Arnhem, Met Muisjes in Elst en Gaev in Nijmegen.

Karen en Jerino zijn onwijs trots dat zij in deze mooie winkels met liggen met de spullen van IJSWIT.

Ook is IJSWIT te vinden op Instagram, Facebook en Pinterest

Mama bloggers dag

Zaterdag 9 september is het weer zover, want dan hebben 65 bloggers een super leuke bloggershop georganiseerd! Om je kennis te laten maken met een aantal leuke (mama)bloggers die Nederland en Belgie rijk zijn.  En om de bloggershop nog feestelijker te maken, kun je bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs winnen.

Weet je wat nu zo leuk is? Ik mag een product weggeven van het leuke merk, IJSWIT! Wat het is houden we nog een dagje geheim, maar hou mijn blog en Facebook pagina in de gaten, like IJSWIT alvast op Facebook en/ of Instagram om helemaal niks te missen!

Ga jij morgen bloghoppen?

Ook leuk om te lezen

14 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: