Bloghop

Hop jij mee vandaag? ( gesloten)

Het is vandaag HOPDAG! Want er is een bloghop georganiseerd door Yvonne van Kidzblogger en ik doe gezellig mee, samen met nog 64 andere  bloggers.

Wat het helemaal feestelijk maakt? Is dat je bij elke blog iets leuks kan winnen, benieuwd wat je hier kan winnen? Lees dan gauw verder!

Wat is een bloghop nu eigenlijk?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs.  Als het goed is ben je via Barbara naar mijn blog gehopt. (Of je bent gestart op mijn blog). Ik verwijs je verderop weer door naar een andere blog  en zij verwijst jou weer door naar een volgende blog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht! Je hoeft de blog niet in 1 keer te doen, want de meeste winacties blijven een week actief. Onthou wel waar je bent gebleven en hop dan weer gezellig  verder!

Heel veel plezier bij en met deze hop!

Barbara

Als je niet op mijn blog gestart ben kwam je hier via Barbara  van Onlybyme. Het idee van een hop is nieuwe blogs ontdekken en bij mij begon dit eigenlijk gelijk bij het schrijven van deze blog. Want ik kende deze blog nog helemaal niet. Maar wat een leuke blog! Op Onlybyme lees je veel recensies van boeken, impressies van uitjes, vakanties en theater, reviews van producten en interessante winacties. Ik ben gek op lezen, dus ga hier zeker vaker een kijkje nemen! Zo kun je er naast deze bloghop ook een erg leuk spel winnen, neem zeker een kijkje als je net als ik gek op spelletjes bent! Om ook mee te doen met die winactie klik dan hier.

Wie ben ik?

Hi, ik ben Xenia! Getrouwd en mama van 3 heerlijke jongens, Thijmen (8 jaar), Fynn (4 jaar) en Mayson (1 jaar) is de Benjamin van het stel.

Op mijn blog neem ik je mee in de dingen die wij als gezin doen, die wij samen doen of die ik samen met een vriendin onderneem. Ook deel ik wekelijks een lekker (gezond)recept, neem ik mee in de wereld van de thee en soms maak ik een leuke DIY.

Deze blogs zijn nog maar enkele voorbeelden, kom gerust nog een keer een kijkje nemen om te kijken wat voor leuks ik allemaal te vertellen heb!

Winactie

Net als bij de andere blogs kun je hier iets winnen. In de blog over IJSWIT, kon je al lezen (lees de blog over IJSWIT hier) dat ik iets van deze super leuke webshop mag weggeven.

Ik mag namelijk een  “mijn schoolfoto boek “  weggeven. In dit hele leuke boek kun je maar liefst 20 schooljaren je klassenfoto’s en profielfoto’s in plakken. Je kan dus al beginnen op de peuterspeelzaal en eindigen op de laatste school waar jouw kind naar toe gaat. Hoe leuk is het om al deze foto’s bij elkaar te hebben. Heel leuk lijkt mij! Je hebt een heel erg leuk boek voor later om eens terug te kijken naar de schooltijd van jouw kind. Het lijkt mij ook erg leuk om mee te geven als ze (eindelijk) de deur uit gaan, je ziet de veranderingen per jaar.

Hoe maak je kans op dit leuke boek?

  • Laat hieronder een leuke reactie achter zodat ik weet dat je meedoet
  • Like de Facebook en/of Instagram pagina van IJSWIT
  • Like dit bericht op mijn Facebookpagina

Ik zou het erg leuk vinden als jij mij volgt op   Facebook | Instagram |Twitter | Pinterest maar is niet verplicht voor deze winactie.

Zondag 17 september  om 23.59 uur sluit deze winactie en zal de winnaar per mail op de hoogte gebracht worden.

 

Marijke is de winnaar! Ze is op de hoogte gebracht!

Bedankt allemaal voor het meedoen

Verder hoppen

Heb je mee gedaan met de winactie? Een reactie achter gelaten? Dan is het tijd om door te hoppen naar de volgende blog. Neem dan ook snel een kijkje bij:

TWINSTYLEBLOG

Op deze leuke blog neemt Sonja je mee in de wereld van kidsfashion, interieur, lifestyle en zoals haar blog al doet omschrijven over haar tweeling.

Sonja deelt graag nieuwe nieuwe webshops, leuke kinderkleding en ze showt graag haar knappe twins! Groot gelijk heeft ze want wat die leuk! Ook deze blog is voor mij nieuw en ga ik zeker eens op mijn gemakje bezoeken. Want ik ben gek op leuke kleren voor mijn jongens en dan vooral op kleren die niet iedereen draagt.

Ook op de TWINSTYLEBLOG heeft Sonja een leuke winactie voor je klaar staan dus hop gauw verder!

Ik wens je nog veel hopplezier en hopelijk tot snel!

Even iets heel anders

Mijn zoontje Thijmen is in de race voor een vlogcamera, het zou natuurlijk fantastisch zijn als hij wint! Ik zou het dan ook super tof vinden als jullie op hem willen stemmen.Je hoeft niet eens het hele filmpje af te kijken om je stem uit te brengen. Help je hem een handje?

Je kan hier je stem uitbrengen, heel erg bedankt voor het stemmen !

STEM HIER

70 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: