Bloghop

Waar is dat feestje? Hier is het blogfeestje#33

 

Waar is dat feestje? Hier is het blogfeestje..

Al tijden volg ik het blogfeestje van de zijlijn, niet omdat ik niet actief wil deelnemen maar omdat ik er eigenlijk geen snars van snapte. Dit ligt aan mij want het ontbrak me aan de tijd om me erin te verdiepen en ik dacht dat het erg ingewikkeld zou zijn. Niets is minder waar blijkt nu!

Voor een feestje ben ik altijd in, dus waar is dat feestje? Dit keer is het feestje ook hier omdat ik tijdens dit blogfeestje co-host ben! Hoe leuk is dat?

Super leuk dat ik co-host mag zijn bij dit blogfeestje#33 en even onderdeel ben van dit team met hele leuke bloggers! Het kiezen van een favoriet was lastig, maar ik heb een heerlijke keuze gemaakt.

Benieuwd naar de favorieten van deze week? Lees dan snel verder!

Benieuwd naar de favorieten van deze week? Lees dan snel verder!

Vier jij dit feestje met ons mee?

 

De favoriet van Esmeralda is een kussen maken voor beginners van BMellow. Ik vind DIY altijd heel erg leuk om te doen. In veel dingen ben ik handig, maar met een naaimachine kan ik helaas (nog) niet overweg. Ik vind dit echt heel leuk bedacht en helemaal niet moeilijk, als je met een naaimachine overweg kan!

Wil je Esmeralda gaan volgen dan kan dat via haar:

 Blog | Twitter Facebook | Instagram | Pinterest Bloglovin’

 

 

De favoriet van Janske is een hele heftige van Ilse van Kreanimo: Verdrinken, het overkwam onze jongste ook bijna.  Wat een heftig verhaal is dit zeg en wat zal Ilse geschrokken zijn. Dit is in het zwembad ondanks dat mijn oudste zijn zwemdiploma’s  heeft toch altijd mijn angst. Hij kan zwemmen, maar wat als iemand op hem springt? Of dat hij uitglijdt? Of..  Gelukkig is het goed afgelopen Ilse!

Wil je Janske gaan volgen dan kan dat via haar:

 Blog | FaceBbook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

 

De favoriet van Fleur deze week is de Dennenappel uil van Nobody Else. Ik snap gelijk waarom dit de favoriet van Fleur is, de uil is echt super leuk! De herfst komt er weer aan en bij de herfst horen ook dennenappels. Super leuk om te maken straks, ik ga hem zeker onthouden. Leuk gedaan Els!

diy herfst kinderen dennenappel uil

Wil je Fleur gaan volgen dan kan dat via haar:

 Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin’

 

 

 

Mijn favoriet van deze week is de lekkerste fruittiramisu van ElsaRblog. Zelf ben ik gek op bakken en maak regelmatig iets lekkers voor bij de koffie. Dit is een recept wat ik zeker ga maken! Het klinkt niet alleen heel lekker, maar hij ziet er ook uit om op te eten.

Je kan mij volgen op:

 Facebook | Instagram |Twitter | Pinterest 

Blogfeestje op social media

Volg jij het Blogfeestje al op onze social media kanalen?

Facebook Instagram | Pinterest | Twitter

 

 

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: