Eten en drinken

FOODPARTY #1

Twee weken geleden heb ik mijn eerste FOODPARTY georganiseerd en dit was zeker een succes. Ik was vooral blij dat jullie mij niet alleen lieten staan op mijn feestje. Daarom wil ik iets terug doen, ik zal al jullie reacties verwerken in een blog. Niet in 1 blog maar in verschillende blogs. Zo feesten we met elkaar nog even verder!

Doe je ook weer mee met de nieuwe FOODPARTY? Lees dan even verder en laat je link hieronder achter.

Ontbijten

Mama Minke deelt een simpel maar erg gezond recept met ons.  Minke zelf vindt het niet echt een recept maar gewoon wat dingen in een kom. Ze laat hiermee gelijk zien dat gezond niet moeilijk hoeft te zijn. Zelf ben ik gek dit soort gezonde maar snelle ontbijtjes.

Volg Minke op Facebook | Instagram

Hoe ontbijt jij het liefst?

Soep

Eef kookt zo deelt een heerlijke ouderwetse kippensoep met ons. Zeker nu het weer echt herfstig is, veel mensen snotteren is een kopje soep altijd heerlijk om op te warmen en het is ook gezond. Soep maken is niet moeilijk maar je moet er even de tijd voor nemen. Tegenwoordig maak ik graag soep, gewoon omdat het gezond en eigenlijk wel makkelijk is ( – > pompoensoep met kerrie). Kippensoep heb ik eigenlijk nog nooit gemaakt, het doet me heel erg aan vroeger denken.

Ouderwetse Kippensoep

Volg Eef kookt zo op Facebook| Instagram| Twitter

Wat is jouw favoriete soep?

Spaghetti met bimi, tomaatjes en roomkaas

Kiki’s kloset deelt een lekkere spaghetti met ons. Zelf ben ik gek op de Italiaanse keuken en staat dit zeker 1 keer per week bij ons op tafel. Spaghetti kun je op verschillende manieren maken maar zoals Kiki dit gedaan heeft heb ik dit eigenlijk nog nooit gedaan. Ik ga dit zeker een keer proberen!

Kiki's Closet

Volg Kiki’s Kloset op  Facebook

Wat is jouw favoriete recept uit de Italiaanse keuken?

Bloemkool couscous met kipgehaktballetjes

Flying Foodie deelt vandaag een makkelijke maaltijd, welke binnen een halfuur op tafel staat. Bloemkool couscous met kipgehakballetjes is niet alleen makkelijk om te maken maar ook heel erg gezond. Want onbewust eet je heel veel groente door de bloemkool als couscous/ rijst te gebruiken. Ik ben dit eigenlijk altijd van plan geweest om een keer te maken, maar nog niet gedaan. Met dit recept heb ik geen reden meer om het niet te maken!

bloemkool couscous met kippengehaktballentjes

Volg Flying Foodie op Facebook| Instagram| Twitter

Verstop jij weleens groente in een gerecht?

Bedankt!

Dames heel erg bedankt voor het delen van jullie recept! Mede dankzij jullie is mijn eerste FOODPARTY een succes!

Foto’s zijn eigendom van de desbetreffende blog

FOODPARTY #1

Eet smakelijk en doe vooral mee met het volgende feestje!

Volg je mij al? Facebook| Instagram| Twitter| Pinterest

 

Ook leuk om te lezen

13 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: