Food

FOODPARTY #1.1

Twee weken geleden heb ik mijn eerste FOODPARTY georganiseerd en dit was zeker een succes. Ik was vooral blij, dat jullie mij niet alleen lieten staan op mijn feestje. Daarom wil ik iets terug doen, ik zal al jullie reacties verwerken in een blog. Niet in 1 blog maar in verschillende blogs. Zo feesten we met elkaar nog even verder!

Doe je ook weer mee met de nieuwe FOODPARTY? Lees dan even verder en laat je link onder aan het bericht achter – > druk op de blauwe knop!

Deze blog staat vooral in het teken van kinderen, lees je mee?

 

Hoe zorg je nu dat kinderen alles eten?

Maaike schrijft op heeft een vriendin die diëtiste is en deze deelt haar verhaal. Wat mij gelijkt opvalt als ik de blog zie is de naam van haar dochter Fynn, . Een mooie en bijzondere naam vind ook ik, mijn zoon heet namelijk ook Fynn.

Mijn jongste zoontje van 1 eet alles wat je hem voorzet, misschien niet veel maar propt zonder pardon alles in zijn mond. De andere 2 (4 en 8) zijn toch wel wat kieskeuriger, maar gaat steeds beter.

In deze blog van Maaike geeft de diëtiste ons nog 8 tips voor het opvoeden van goede eters. Benieuwd? Neem dan zeker even een kijkje.

Volg jij Maaike schrijft op al? Facebook| Instagram

Is jouw kind een goede eter?

Macaroni, Bolognese, Pasta, Tomatensaus, Italiaans

Volg jij Maaike schrijft op al? Facebook| Instagram

Is jouw kind een goede eter?

Eerste hapjes! 5x geen Rapley voor ons

La vie de Stephanie vertelt, dat ze nu ze moeder is achter dingen komt waar ze het bestaan niet vanaf weet. Zoals bijvoorbeeld de Rapley methode, nou moet ik eerlijk bekennen dat ik deze naam ook niet echt ken ( en dat met 3 kinderen). Wel ken ik de methode maar de naam, het kwartje viel niet meteen.

Stephanie deelt waarom de Rapley methode toch niet helemaal bij haar past en dit terwijl ze wel had gedacht dat dit de methode voor haar zou zijn.

Ingrediënten, Pompoensoep, Fruit, Knippen, Gehackt

Volg jij La vie de Stephanie al? Facebook| Instagram

Had jij wel eens van deze methode gehoord?

Zelf gekleurde popcorn maken

Miz Flurry wilde voor de 3e verjaardag van haar dochter heel graag gekleurde popcorn maken. En na verschillende pogingen is het uiteindelijk gelukt! Nog leuker is dat Fleur dit recept met ons wil delen.

Zelf ben ik gek op popcorn, vooral de zoute variant. Toen ik de titel van de blog zag, moest ik deze zeker lezen en delen. Wij hebben ook een popcornmachine en ze vinden het altijd geweldig als we dit ding gebruiken. Ik vind de gekleurde popcorn helemaal geweldig en staat super feestelijk. Ik ga deze zeker een keer maken, ik begin eerst maar eens met de roze variant. Mooie kleur in mijn mannengezin  ( al is de lievelingskleur van Fynn ook roze).

Volg jij Miz Flurry al? Facebook| Instagram | Twitter | Pinterest

Heb jij wel eens gekleurde popcorn gemaakt?

Spiegeltjes traktatie (makkelijk en snel)

Mama’s liefste haar kinderen waren in september en oktober jarig en bij een verjaardag hoort ook een traktatie. Ze maakte een spiegeltjes traktatie, super leuk! Heb jij net als Fleur ook een dochter (of meerdere) dan is deze traktatie zeker de overweging waard. En makkelijk en snel dat willen wij moeder toch allemaal? Neem snel een kijkje op de blog van Mama’s liefste en kijk hoe je deze leuke traktatie maakt.

Volg jij mama’s liefste al? Facebook| Instagram| Twitter 

Heb jij nog een leuke traktatie tip?

Bedankt

Dames heel erg bedankt voor het delen van jullie recept! Mede dankzij jullie is mijn eerste FOODPARTY een succes!

Foto’s  van de popcorn en de traktatie zijn eigendom van de desbetreffende blog de andere 2 foto’s zijn van .www.pixabay.com. De uitgelichte afbeelding is gemaakt op www.canva.com

⇒⇒⇒

⇐⇐⇐

Eet smakelijk en doe vooral mee met het volgende feestje!

Volg je mij al? Facebook| InstagramTwitterPinterest

 

Ook leuk om te lezen

 

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: