Airfryer

Yes I’m in!

Wat was ik blij toen ik hoorde dat ik als insider van Chickslovefood de nieuwe Airfryer XXL van Philips mocht gaan uitproberen.

Philips Airfryer XXL

Ik kende de Airfryer eigenlijk alleen maar van gezonde frietjes bakken, maar de Philips Airfryer kan veel meer. Het is de manier om vetarm te kunnen genieten van frietjes en snacks door het bakken met lucht. Wist jij dat je ook uitgebreid kon koken met de Airfryer? Nou ik eerlijk gezegd niet, dus ik ging de uitdaging aan! #elkedagairfryer

Heb jij wel iets gemaakt in een Airfryer?

De uitdaging

Er waren verschillende opdrachten verbonden aan deze insidersactie. Zo moest ik via social media laten weten dat ik uitgekozen was, maar ook een berichtje om te laten weten dat de Airfryer was gearriveerd.

foto van Life by Xenia.foto van Life by Xenia.

De eerste opdracht met de Airfryer was een heerlijke friet + snack maaltijd bereiden. Wij kozen voor de frietjes van Aviko, speciaal voor de Airfryer. Ik was helemaal enthousiast, wat zijn ze lekker en wat zijn ze knapperig!

foto van Life by Xenia.

Naast bovenstaande opdrachten mochten we zelf creatief zijn. Je kan er zoveel meedoen en dit moesten wij als insiders laten zien.

Oproepje

Omdat ik toch best nog wel even zoekende was naar welke recepten ik zou kunnen maken heb ik een oproepje gedaan via Facebook om recepten te delen voor mijn inspiratie. Ik kreeg daar leuke reacties op en er kwamen heerlijke recepten voorbij.

Wat een hoop lekkere en verschillende gerechten allemaal, zou ik ook zo creatief kunnen zijn met de Airfryer? Morgen zal ik mijn ervaring met jullie delen 🙂

Ik zou zeker als je een Airfryer in huis hebt eens een kijkje nemen op bovenstaande websites, zit heel veel lekkers tussen! Ik ga zeker nog eens neuzen daar en mijn eigen twist aan sommige gerechtjes geven..

Heb jij nog een lekker receptje dat ik zeker moet maken?

groetjes Xenia

Volg je mij al?Facebook| Instagram| Twitter| Pinterest

Ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: