bloghop
Bloghop

Get To Know The Blogger Hop + winactie! (gesloten)

Baby algemeen

Het is weer tijd om te hoppen, hop jij ook mee? Maaike kwam met idee om met een aantal bloggers een kleine hop te organiseren en ik doe gezellig mee! Jij ook?

Lees vooral verder en doe mee met mijn leuke winactie! De foto hieronder is een tipje van de sluier;)

Dadoe

Wat is een bloghop?

Een bloghop is een manier om kennis te maken met andere blogs. Je begint ergens en hopt dan via mij weer door naar een andere blog net zolang tot je weer komt waar je ook begonnen bent. Het leuke van een bloghop is dat je bij elke blog een leuke prijs kan winnen.

Veel plezier bij deze Get To Know The Blogger Hop!

Wie ben ik?

Hi, ik ben Xenia! Getrouwd en mama van 3 heerlijke jongens, Thijmen (8 jaar), Fynn (4 jaar) en Mayson (1 jaar) is de Benjamin van het stel.

Op mijn blog  deel ik wekelijks een lekker (gezond)recept, neem ik mee in de wereld van de thee en soms maak ik een leuke DIY. Reviews vinden wij helemaal leuk om te doen en verschijnen ook regelmatig op mijn blog.

Uitstapjes en reizen doen wij als gezin heel graag en dat is heerlijk om over te schrijven. Zo zal er binnenkort een nieuw item verschijnen op mijn blog waar ik enorm naar uitkijk en ook heel veel zin in heb. Mocht je van reizen houden of een leuke bestemming weten of een favoriete plek hebben en dit willen delen? Dan ben ik op zoek naar jou! Meer weten kijk dan even hier

Gezocht

Deze blogs zijn nog maar enkele voorbeelden, kom gerust nog een keer een kijkje nemen om te kijken wat voor leuks ik allemaal te vertellen heb!

Babybanjo

Het zou kunnen dat je op mijn blog bent gekomen via Marieke van Babybanjo en anders ben je hier begonnen. Marieke geeft een kijkje in haar leven als mama en schrijft over leuke handige onderwerpen zoals het tientje van de maand. Ook kun je op Babybanjo mooie onderwerpen lezen zoals haar blog over wensmama, een onderwerp waar soms weinig over gesproken wordt, maar wel heel erg leeft denk ik. Fijn en goed dat Marieke hier aandacht aan geeft.

Winnen

Wat het leuke is aan een hop is dat er overal wat te winnen valt en zo ook hier. Ik mag namelijk het eerste boek van Jim Bakkum en Kirsten Michel weggeven: DADOE!

In mijn review kon je al lezen dat ik super enthousiast ben over dit boek en dat mijn kinderen helemaal fan zijn. Hoe leuk is het dat ik ook een exemplaar mag weggeven. Super leuk toch?

Dadoe

Hoe maak jij kans?

  • Laat hieronder (of onder het bericht op Facebook) een leuke reactie achter zodat ik weet dat je meedoet.
  • Like mijn Facebookpagina
  • Voor een extra winkans kun je het bericht op Facebook delen

Deze winactie loopt tot en met 17 november, de winnaar zal ik per mail op de hoogte stellen en delen in deze blog.

Winnaar is bekend: Jolanda gefeliciteerd.  Wil je mij een mailtje sturen met jouw gegevens? 

Carriere mamma

Als je  hebt meegedaan met mijn leuke winactie  stuur ik je door naar Carriere mamma. Een blog waar Nadezda heel mooi als ondertitel heeft “voor mamma’s die alles uit het leven willen halen“. Ik ben zeker ook zo’n mama en lees haar blog altijd met plezier. Ze zet verschillende carrière vrouwen in de spots  en vraagt zich af of een leuke baan Unique is. Naast een hardwerkende vrouw, is ze ook mama en neemt ons mee in haar gezinsleven en alles wat daarbij komt kijken. Ook op deze blog kun je meedoen met een hele leuke winactie dus hop gauw door!

Heel veel hop tot plezier!

groetjes Xenia

 

Volg je mij al?

FacebookInstagramTwitterPinterest

———————————————————————————————————————————

⊗ Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf voor een review en ook de winactie hebben we samen opgezet.

 

Sint Cadeauwinkel

37 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: