Migo peer
Food,  Persberichten,  Reviews

Migo, de vriendelijke peer! + winactie!

Wij als gezin eten heel veel en graag fruit. Het gaat mee naar school, eten het samen aan tafel of het gaat mee naar het werk. We eten alle soorten fruit maar de peer is zeker bij mijn zoon favoriet, toch krijgt hij deze niet altijd mee naar school omdat deze vaak zo knoeit. Extra leuk dus om deze Migo® peer te mogen proberen.

Migo, let’s smile anywere

Na onderzoek bleek dat mensen die niet zo van de peren zijn, vaak geen peer eten omdat deze vaak zo knoeit, niet lang houdbaar is, de kwaliteit snel minder is en de sappigheid niet helemaal natuurlijk is. Zo is de Migo peer eigenlijk ontstaan.

Migo is een toffe peer met een knapperige bite en een heerlijk verfrissende en zoete smaak. Deze peer eet net zo makkelijk als een appel. Nu kun je er altijd en overal van genieten, zonder te knoeien! Perfect als tussendoortje in de trein of auto, in de sportschool of op het werk. Migo is een op en top Nederlands geteelde peer.

Migo peer in 6 happen

  1. Makkelijk te eten
  2. Samen onderweg
  3. Stevige bite
  4. Lange consante kwaliteit
  5. Peer met karakter
  6. Sappig zonder te knoeien

Migo en de CliniClowns

In November is de ‘Migo Happy maand’ en onder het motto ‘Let’s smile together’ sponsert MIgo de hele maand November de  CliniClowns.

DeCliniClowns vieren alweer hun 25ste verjaardag. Alweer 25 jaar zorgen deze clowns voor een  lach bij   kinderen op hun gezicht!

Als je in november een tray Migo peren koopt, gaat 50 cent hiervan naar de CliniClowns. Zo kun je samen met Migo  bijdragen aan het bezorgen van een onbetaalbare glimlach bij een ziek kind! Mooi toch..

Wat vinden wij van de Migo peer

Ik was zelf wel erg benieuwd eigenlijk, peren zijn lekker maar meenemen naar mijn werk deed ik eingelijk niet. Wat eten zonder knoeien zit er vaak niet in.

Maar ik nam de proef op de som en nam deze peer mee en deze Migo peer eet inderdaad net zo makkelijk als een appel en knoeit niet. Ook is de smaak heerlijk dus zeker een peer om vaker te eten. Ik zou deze peer aan iedereen aanraden. Koop zeker deze maand een tray peren, want dan kun je en de peer uitproberen maar je draagt ook je steentje bij naar de CliniClowns.

De peren zijn te koop bij: Albert Heijn, Jumbo, Coop, Jan Linders, Emté, Hoogvliet en Spar.

Migo is ook heel erg social Facebook Instagram

Heb je het recept al gelezen met de Migo peer? Klik hier voor het recept warme peer in een jasje van bladerdeeg

 

Winactie

Een tijdje terug kregen wij een heel bijzonder pakketje aan de deur. Op de doos was duidelijk te zien dat het om de Migo peer ging, maar binnenin deze grote doos zat een heel feestelijk ingepakt pakket. 6 peren op een mooie schaal, het was een kadootje om te mogen ontvangen.

Wil jij ook kans maken op een Migo perenpakket? Ik mag 1 pakket weggeven♥

  • Like dan het bericht over de peer op Facebook
  • Deel dit bericht op Facebook zodat zoveel mogelijk mensen kennis maken met deze peer en de CliniClowns kunnen steunen
  • Laat hieronder (met een geldig mailadres) of onder het bericht op Facebook weten dat je meedoet

Het zou leuk leuk zijn als je me gaat volgen opFacebookInstagramPinterest

De winactie loopt tot 30 november 2017, de winnaar zal op de hoogte worden gebracht door middel van een mailtje en hier in dit bericht!

Gefeliciteerd Lenny jij bent de winnaar!

groetjes Xenia

———————————————————————————————————————————————————-

⊗ Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf voor een review. 

18 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: