Sinterklaas hop
Bloghop

Sinterklaas hop jij gezellig mee? + super leuke winactie!

We gaan weer hoppen!

We hoppen van de ene hop in de andere hop.  Hopperdehop! Yvonne van Kidzblogger heeft het voortouw genomen van de ze hop en samen met 30 andere bloggers doe ik gezellig mee. Leuk om kennis te maken met een aantal leuke (mama)bloggers uit Nederland en Belgie. Want je kent ze vast nog niet allemaal!

Om deze Sinterklaashop nog feestelijker te maken, kun je bij elke blog die meedoet een leuke prijs winnen. Gauw verder lezen dus!

Er staat nog een andere winactie online, een gezonde zelfs. Heb jij die al gezien? ⇒ check gauw hier.

Wat is een bloghop nou eigenlijk precies?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Als het goed is ben je via (Saskia ) naar mijn blog gehopt. (Of je bent gestart op mijn blog, lees dan gauw verder hoe je de sinterklaashop helemaal rond maakt.) Ik verwijs je verderop weer door naar een andere blog  en zij verwijst jou weer door naar een volgende blog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht! Je hoeft de blog niet in 1 keer te doen, want de meeste winacties blijven een week actief. Onthou wel waar je bent gebleven en hop dan weer gezellig  verder!

Saskia

Als je niet op mijn blog gestart ben kwam je hier via Saskia  van Saskia’s wereld. Het idee van een hop is nieuwe blogs ontdekken en bij mij begon dit eigenlijk gelijk bij het schrijven van deze blog. Want ik kende deze blog nog helemaal niet. Maar wat een leuke blog! Op Saskia’s wereld lees je over dagelijkse dingen, DIY en reviews. Ik vind het erg leuk om nu ook haar leuke blog te leren kennen!

Wie ben ik?

Hi, ik ben Xenia! Getrouwd en mama van 3 heerlijke jongens, Thijmen (8 jaar), Fynn (4 jaar) en Mayson (1 jaar) is de Benjamin van het stel.

Op mijn blog  deel ik wekelijks een lekker (gezond)recept, neem ik mee in de wereld van de thee en soms maak ik een leukeDIY. Reviews vinden wij helemaal leuk om te doen en verschijnen ook regelmatig op mijn blog.

Uitstapjes en reizen doen wij als gezin heel graag en dat is heerlijk om over te schrijven. Zo zal er binnenkort een nieuw item verschijnen op mijn blog waar ik enorm naar uitkijk en ook heel veel zin in heb. Mocht je van reizen houden of een leuke bestemming weten of een favoriete plek hebben en dit willen delen? Dan ben ik op zoek naar jou! Meer weten kijk dan even hier

Gezocht

Deze blogs zijn nog maar enkele voorbeelden, kom gerust nog een keer een kijkje nemen om te kijken wat voor leuks ik allemaal te vertellen heb!

Win heerlijke thee van Nicole’s Choice! 

Net als bij de andere blogs kun je hier iets winnen. Als je me inmiddels kent weet je dat ik gek ben op thee en dat ik super blij ben met de samenwerking die heb met Nicole’s Choice. Ik mag dan ook regelmatig een nieuwe thee uit proberen en daar schrijf ik dan een review over. Nicole’s Choice heeft een super leuke webshop met allemaal leuke maar ook gezonde dingen. Ben je opzoek naar een leuk en origineel kado, neem dan zeker eens een kijkje bij haar op de webshop.

Je kan Nicole volgen op Facebook Instagram en Twitter zeker doen!

Ik heb al regelmatig over de heerlijke thee van Nicole’s Choice geschreven, dat kun je hier lezen

Ik vind het dan ook superleuk dat ik iets mag weggeven van Nicole’s Choice. Wat het is? Ook dat is voor mij een kleine verrassing, maar ze gaat een heel leuk verrassingspakket samenstellen welke ik mag weg geven! Super leuk toch, zeker met dit weer, lusten we allemaal wel een heerlijk warm kopje thee! Lust jij geen thee (wat ik me niet kan voorstellen) dan kun je het ook kado doen aan iemand die net als ik verslaafd is aan thee!

Wat moet je doen?

  • Laat hieronder (met een geldig mailadres) of onder het bericht in Facebook een leuke reactie achter zodat ik weet dat je mee doet
  • Like de Facebook pagina van Nicole’s Choice
  • Voor een extra kans deel het bericht op Facebook of tag iemand in het bericht op mijn Facebookpagina

De winactie zal lopen tot en met 26 november! 

Marieke gefeliciteerd! Wil je mij een mailtje sturen of via FB een pb?

 

En hop hop hop, we hoppen door

Heb je mee gedaan met de winactie? Een reactie achter gelaten? Dan is het tijd om door te hoppen naar de volgende blog. Neem dan ook snel een kijkje bij:

Lees Lees Lees

Op deze leuke blog neemt Judith je samen met haar zoontje mee naar allemaal leuke leesboeken. Alle boeken zijn goedgekeurd door haar zoontje, leuk toch! Ook voor mij een nieuwe en leuke blog. Wij zijn ook gek op lezen thuis en samen met mijn kinderen verslinden wij heel wat boeken. Zelf ga ik hier zeker nog eens een kijkje nemen!

Ook op Lees Lees Lees kun je een hele leuke winactie vinden, dus hop gauw verder!

 

Heel veel hop plezier en tot snel!

Groetjes Xenia

Ik zou het leuk vinden als je me volgt op Facebook Twitter Instagram

 

 

 

 

 

42 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: