Hout, ik vind het geweldig + super winactie! (gesloten)

Hout, ik vind het geweldig!

Hout je groeit er mee op , want als kind speelde ik met houten speelgoed. Ook mijn kinderen spelen graag met speelgoed van hout vooral de trekbeestjes zijn favoriet. Met blokken wordt veel gespeeld en de houten knikkerbaan blijft interessant.

Maar ook hout in het interieur zie je vandaag de dag steeds meer er zijn zoveel leuke houten dingen voor in huis! Wist jij dat er  ook houten sieraden bestaan?  Ik mag iets super leuks weggeven van hout, dus lees vooral snel verder!

Als ik aan hout denk, denk ik ook vaak aan rust en natuur. Welk gevoel krijg jij van hout?

Creative use of technology

Hout als sieraad

Zelf ben ik niet zo van de sieraden, maar met een horloge kun je mij heel erg blij maken. Ik heb er dan ook verschillende en draag ze altijd met plezier. Een houten horloge stond altijd al op mijn lijstje en ben nu dan ook super blij dat ik deze mocht bestellen.

Je kan het horloge helemaal naar je smaak bestellen en wat het extra leuk maakt is dat je het horloge aan de achterkant kan laten graveren met een leuke tekst/ datum/ naam of wat je maar wilt. Ik heb gekozen voor een licht houten horloge. En heb op de achterkant de namen van mijn 3 kinderen laten graveren met  geboorte datum. Elk horloge is gemaakt van een uniek stuk hout, en kan daarom iets verschillen in kleur en tekening van het hout.

horloge van hout

Door de toevoeging van een persoonlijke boodschap is dit horloge een uniek geschenk voor de komende feestdagen.

Hout in je interieur

Creative use of technology

Wij wonen in een nieuwbouwhuis maar probeer er soms toch een landelijke twist aan te geven en hier gebruiken wij ook hout voor. Hout is ook makkelijk voor het maken van spullen zo heeft mijn man een bedstee met verdieping en een glijbaan gemaakt op de kamer van mijn zoontje Fynn. Helemaal geweldig en geeft gelijk sfeer aan deze ruimte.

Houten cactus

In de woonkamer gebruiken wij ook hout als meubels en zeker ook als decoratie. Je kan denken aan een leuke houten spreuk of gewoon iets leuks om neer te zetten. Bij Creative Use of Technology kijk ik dan ook mijn ogen uit wat een mooie spullen hebben ze daar. Ze maken bij Creative Use of Technology allerlei met de handgemaakte unieke dingen en ook originele woonaccessoires. Zo heb je hele mooie houten klokken met een speels effect, houten onderzetters of een leuk quote. Ik hou(t) vooral van bloemen en planten, maar ze houden geloof ik iets minder van mij, want ze blijven het nooit lang doen. Toch geef ik ze altijd genoeg liefde hoor!

Houten cactus creative use of technologie

Cactussen zijn zo leuk en kunnen niet meer kunnen ontbreken in je interieur. Ze zijn leuk en hebben dan ook weinig verzorging nodig, toch overkomt het mij weleens dat ze het opeens niet meer doen. Deze houten cactussen zijn echt super leuk en deze drogen niet uit!

Een origineel kado voor iemand die ook weleens een cactus laat uitdrogen

Winnen!

Laat jij ook weleens een cactus uitdrogen? Of vind je ze net als ik super leuk? Dan heb ik leuk nieuws want ik mag een houten cactus weggeven. Wat moet je doen?

 • Like mij op Facebook
 • Laat hieronder (met een geldig mailadres) of onder het bericht op Facebook een leuke reactie achter
 • Extra winkans: deel het bericht op Facebook of tag iemand in het bericht

Volg je creative use of technology al?      Instagram FacebookTwitter

De winactie loopt tot en met 11 december

 

Gefeliciteerd Merel, ik stuur je een mailtje!

Iedereen bedankt voor het meedoen! Hoe zeker mijn blog in de gaten want er komen een paar hele toffe winacties aan!

groetjes Xenia

Houten cactus en horloge

Volg je mij al?

Facebook Instagram Twitter 

Doe je ook al mee met de leuke winactie van gister? Ik mag namelijk 2 kaartjes weggeven van de nieuwe Disney film COCO

×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

⊗ Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf voor een review. 

 

 

19 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ester schreef:

  Check: uitgedroogde cactus is ook mij al gelukt! Deze houden het ongetwijfeld langer vol in ons huis. Super mooi item en ook de andere items die ze verkopen zijn erg mooi!

 2. Linda Smeets schreef:

  Super leuk en praktisch! Ik ben zelf niet zo handig met plantjes in huis… of teveel water of te weinig.
  Ik vind de houten cactus de ideale uitkomst en doe dan ook graag mee. ????
  Het bericht op Facebook heb ik gedeeld.

 3. Carola schreef:

  In mijn woonkamer heb ik een hoek in de Urban Jungle stijl ingericht. Heel veel groene planten (natuurlijk ook de Monstera). Op de sidetable staat een dienblad met allemaal kleine cactussen en een schaal met daarin één reuze cactus. De houten cactus zou hier héél leuk bij staan. Voor mij geeft hout, naast het gevoel van rust en natuur, ook warmte. Ik heb geen social media, maar ik lees graag je blog.

 4. Anneliese de Waal schreef:

  Ik doe graag mee, zou ideaal voor mij zijn, ik ben heel slecht in planten water te geven.

 5. marij brand schreef:

  super leuk voor op de kinderkamer van mn dochtertje! die mist nog iets spannends op haar kamer.

 6. Merel schreef:

  Oh, dat is echt vet leuk! Ik doe zeker mee 🙂
  Deze hoef ik in ieder geval geen water te geven haha (ja, ik laat zelfs cactussen dood gaan, slecht).

 7. Merel schreef:

  Oh, dat is echt vet leuk! Ik doe zeker mee 🙂
  Deze hoef ik in ieder geval geen water te geven haha (ja, ik laat zelfs cactussen dood gaan, slecht).

 8. Jolanda Baan schreef:

  Ik vind ze echt te gek. Ik heb welgeteld 1 plant in huis die het nu nog overleeft. Dit toppertje gaat een mooi plekje in de woonkamer krijgen.

 9. Jeanne van der Heijden schreef:

  Wat een leuke cactus. Ik ben in staat om zelfs een cactus om zeep te helpen, dus een houten versie is een veel betere optie voor mij.

 10. Margo schreef:

  Dat ziet er echt gaaf uit. Eindelijk stekels waar ik me niet aan ga prikken…

 11. RenéeKers schreef:

  Mijn zusje houdt heel erg van… hout. Zou een perfecte verrassing voor haar zijn;

 12. Maaike schreef:

  Ik vind ze zo gaaf! Ik heb er eentje, maar een tweede zou echt leuker staan. Ik doe dus graag mee!

 13. elisabeth maria martina schreef:

  origineel kado , helemaal te gek

 14. Angela ten Ham schreef:

  Op een prikkelbare dag, toch kunnen genieten van een mooi kunststuk als deze houten cactussen. Prachtig!

 15. Daan schreef:

  Dit is echt ontzettend leuk! Ik had dit nog nooit eerder gezien, maar dit is een hele leuke accessoire voor in huis!

 16. Karin Kox schreef:

  Leuk, die houten cactussen. Ben dol op hout. Heb ook al veel houten interieur accessoires, maar deze cactussen kende ik nog niet. Ik zou er daarom ook graag eentje winnen.

 17. Kim de Jong schreef:

  Super cool! Past hier mooi op het bakkerswandrek naast de televisie! 😉

 18. Femke Dekker schreef:

  Leuk … Ik ben slecht met planten en bloemen, maar vind ze wel erg leuk, dus deze mooie en onderhoudsvriendelijke cactus is echt iets voor mij!

 19. Grete Karina schreef:

  Ik hout van hout en loot graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.