Food,  Gastbloggers

Ga jij dit jaar voor een kerst- maaltijdbox?

De kerstbox – een maaltijdbox speciaal voor kerst – is populairder dan ooit. Meer en meer Nederlanders vermijden de kerstdrukte in de supermarkt, en laten alle ingrediënten + recepten voor een 3, 4, of 5-gangen diner thuisbezorgen. Maar welke kerstboxen zijn er dit jaar allemaal verkrijgbaar? En welke box past bij mij? Maaltijdbox.orgde vergelijker van maaltijdboxen – zette de beschikbare boxen op een rijtje.

Ook lekker om te maken is een hartige taart uit de airfryer

Veel keuze

Er is dit jaar ontzettend veel keuze. Albert Heijn, HelloFresh, Marley Spoon, Willem & Drees en De Krat bieden allemaal een speciale kersteditie van hun maaltijdbox aan. Elke box heeft zo weer zijn voordelen en nadelen. Heb jij ook geen zin in gestress, en wil jij genieten van een onbezorgd kerstdiner? Hieronder vind je meer informatie over de meest populaire kerstboxen van 2017.

Heb jij wel eens een maaltijdbox besteld voor de feestdagen?

Allerhande Kerstbox

De Allerhande Kerstbox van Albert Heijn is er voor 2 of 4 personen. Het menu bestaat uit onder andere zalmbonbon, pastinaaksoep, rumpsteak en een sinaasappeltaartje. De box voor 2 personen kost €55, voor 4 personen betaal je €75. Ook biedt AH deze kerst een gourmetbox voor 4 personen. Deze kost €55. De boxen dien je uiterlijk op 19 december te bestellen, en worden gratis bezorgd op 23 of 24 december.

Kerstbox AH maaltijdbox

HelloFresh Kerstbox

HelloFresh is de grootste maaltijdbox-aanbieder van Nederland, en biedt ook voor kerst een aantal boxen. Je kunt kiezen uit de Kerstbox Original, Kerstbox Deluxe en Kerstbox Veggie. In de box vind je onder andere peterseliewortelsoep, makreelrillette, hertenpeper / tarte tatin van gekarameliseerde sjalot en chocolademousse. De box is er voor 2 tot en met 8 personen en de prijs ligt tussen €39,50 en €99,50. Bestellen kan tot en met 18 december, je krijgt het dan op 23 of 24 december thuisbezorgd.

Hello fresh vega box maaltijdbox

Marley Spoon Kerstbox

Ook Marley Spoon komt dit jaar weer met een speciale kersteditie van hun maaltijdbox. Met deze box geniet je van een 3-gangen diner met onder meer pompoensoep, kalkoenwellington, gestoofde spruitjes, en als toetje peren met gezouten karamel en speculaasroom. Bestellen kan tot en met 17 december, en de box wordt bij je thuisbezorgd op 23 december. Deze box is alleen beschikbaar voor 6 personen en kost €99,95.

Marley spoon kerstbox en maaltijdbox

Kerstbox van Willem & Drees (Beebox)

Op zoek naar een biologisch kerstmenu? Dan is Willem & Drees wellicht iets voor jou. Op het menu staan 4 luxe vegetarische gangen met onder andere een feestelijke broodplankje rode bieten-appelcarpaccio, paddenstoelencappuccino, vegetarische wellington en tiramisu. Bestellen kan tot uiterlijk 13 december en de box wordt geleverd op 22 of 23 december. Het kerstmenu is verkrijgbaar voor 4, 6, 8, 10 en 12 personen, en de kosten liggen tussen de €89,00 – €209,00

Willem en drees kerstbox en maaltijdbox

Kerstkrat van De Krat

Als laatste willen we je Kerstkrat van De Krat ook zeker niet onthouden. De Krat biedt dit jaar een exclusief 5-gangen diner, waaronder een vegetarische variant. Op het menu staat onder andere gerookte makreel, carpaccio van rode biet, venkelsoep, gekonfijte Veluwse eendenbout / linzencake en als dessert Citroenyoghurtmousse. Er is ook een vegetarisch menu beschikbaar. Deze box wordt ook gratis thuisbezorgd op 22 of 23 december. Je kunt het menu bestellen voor 2 (€46,00) tot en met 8 personen (€132,00).

Kerstkrat de krat kerstbox maaltijdbox

Deze blog is geschreven door Hans Kisteman van Maaltijdbox.org. Neem zeker eens een kijkje op deze site, is zeker de moeite waard!

Hans, super bedankt voor jouw bijdrage!

groetjes Xenia

Volg je mij al?

 Facebook| InstagramTwitterPinterest

Heb jij al eens kwarkbollen gemaakt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: