krijtstift tekening
DIY,  Winactie

Versier je raam met een krijtstifttekening + winactie

Krijtstifttekeningen zijn niet meer weg te denken. Je ziet ze tegenwoordig overal. Zo stonden er mooie krijtstifttekeningen op de ramen van de klas van mijn zoontje. Maakt mijn overbuurvrouw regelmatig een leuke krijtstifttekening. Zelf had ik de krijtstiften al wel in huis, maar eigenlijk had ik er nog niet echt iets mee gedaan. Tot nu!

Wist je dat het eigenlijk heel makkelijk is om een mooie krijttekening te maken? Lees snel verder hoe je het maakt en doe mee met deze leuke winactie!

Krijtstifttekening

Je hebt ze vast weleens gezien, mooie versierde ramen met leuke tekeningen. Ik ben altijd wel een beetje jaloers op deze mooie ramen. Het ziet er niet altijd even makkelijk uit en daarom begon (jaja begon) ik er niet aan. Op de website van Go or No Go zag ik vorig jaar al een paar leuke krijtstifttekeningen voorbij komen en ook ElsaR blogt is dit jaar zelf aan de slag gegaan met een krijtstifttekening. Zelf vind ik het heerlijk om creatief te zijn. Zo pimpte ik een lamp samen met mijn kinderen, maakte ik een leuke slinger (moet ik gauw weer eens doen) en ben ik creatief geweest met snoepjes. Maar als het om (zelf)tekenen gaat haak ik eigenlijk vaak af. Ik kan dit niet echt en was vroeger dan ook blij en tevreden met een 6 (als ik deze al haalde).

De mooi versierde ramen worden vaak gemaakt met een krijtstift en eigenlijk is het helemaal niet moeilijk en kan iedereen dit ook als je net als ik geen tekenwonder bent.

Op de webshop krijtstiftekening kun je een mooie tekening kopen, downloaden en als je zelf al een krijtstift hebt meteen aan de slag.  Er staan heel veel leuke voorbeelden die je zo kan bestellen maar je kan ook een tekening op maat laten maken. Ik mocht een krijtstifttekening uitzoeken en ik koos ” Happy Happy new year“. Eentje die ik voorlopig nog even kan laten staan, hij is super leuk en de reacties waren ook super! Als je een krijtstifttekening koopt dan krijg je een aantal downloads en ik heb er dan ook verschillende gebruikt.

Hoe maak je een krijtstifttekening?

  • Download en print je ontwerp uit de wepshop krijtstifttekening
  • Knip de tekening op maat zodat deze naadloos aansluit
  • Plak aan de de buitenkant op jouw raam
  • Trek over met krijtstift (ik heb zelf 2 kleuren gebruikt voor een leuk effect)
  • Haal de blaadjes van het raam en klaar is tekening!

Makkelijk toch!

Maakte jij al eens een mooie krijtstifttekening op jouw raam?

Winactie

Ben je net zo enthousiast als dat ik dat ben dan heb ik leuk nieuws, want je kan een krijtstift tekening winnen. Je mag er zelf een uitzoeken (behalve de op maat gemaakte tekening), super leuk toch!

Wat moet je doen?

  • Laat hieronder (met geldig mailadres) of onder het bericht op Facebook weten dat je meedoet en welke krijtstifttekening (uit de webshop krijttekening )je zou willen winnen achter
  • Leuk als je Ceciel maakt gaat volgen op Instagram, maar dit hoeft niet
  • Voor een extra winkans kun je het Facebook bericht delen of tag iemand die dit ook super leuk zou vinden.

Winactie loopt tot en met 31 december 2017 20:00, daarna maak ik de winnaar bekend! Super toch om met een leuke krijtstifttekening het nieuwe jaar te beginnen!

De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht

 

 

 

 

14 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: