nieuwjaarshop 2018 Bigben wekker
Bloghop,  Reviews,  Winactie

Hop jij gezellig mee met deze nieuwjaarshop? + leuke winactie!

Doe jij mee aan de Nieuwjaarshop 2018?

Allereerst de allerbeste wensen voor 2018! Een hopelijk gelukkig, gezond en liefdevol 2018 met (hopelijk) veel leuke, serieuze, humoristische en ontroerende blogs.

Deze Nieuwjaarshop kwam tot stand door een initiatief van Esmee en Amanda, waarvoor dank en natuurlijk super leuk om hier aan mee te doen. Maar ik ben niet de enige die meedoet want er doen 20 lifestyle-, boeken-, travel- en foodbloggers mee. Deze bloggers schrijven allemaal over en voor gezinnen en hebben voor jou een te gekke winactie geregeld in dit nieuwe jaar.  Nieuwjaarshop jij gezellig mee?

In samenwerking met Bigben heb ik een hele leuke winactie, wil je weten wat? Lees dan snel verder!

Niewjaarshop

Wat is een Nieuwjaarshop precies?

Elke blog linkt door naar de volgende, waardoor je uiteindelijk alle 20 blogs leert kennen. Wie weet vind je niet alleen de prijzen erg leuk, maar bevallen deze blogs dusdanig dat je ze blijft volgen. 

Mama’s meisje

Of je bent via Life by Xenia gestart met deze Nieuwjaarhop of je bent verwezen via Karin van Mama’s meisje. Een blog geschreven door Karin een trotse mama van Suus en in verwachting van een tweede kindje. Op haar blog verteld Karin over haar ervaringen als mama, maar ook (en dit vind ik zo mooi omschreven) de dingen die ze onderneemt om het meisje in zichzelf niet te verliezen. Je leest persoonlijke verhalen maar ook persoonlijke favorieten komen voorbij.

Heb je ook meegedaan aan de winactie bij Mama’s meisje? Ze geeft namelijk voor 30 euro schoptegoed weg van Little King Arthur. Nog niet meegedaan? Hop dan gauw nog even terug!

Wie ben ik?

Kom je voor het eerst op mijn blog? Dan zal ik me even aan je voorstellen! Hi, ik ben Xenia! Getrouwd en mama van 3 heerlijke jongens, Thijmen (8 jaar), Fynn (4 jaar) en Mayson (1 jaar) is de Benjamin van het stel.

Op mijn blog  deel ik wekelijks een lekker (gezond)recept, neem ik mee in de wereld van de thee en soms maak ik een leuke DIY.  Reviews vinden wij helemaal leuk om te doen en verschijnen ook regelmatig op mijn blog.

Uitstapjes en reizen doen wij als gezin heel graag en dat is heerlijk om over te schrijven. Zo zal er in januari een nieuw item verschijnen op mijn blog waar ik enorm naar uitkijk en ook heel veel zin in heb. Mocht je van reizen houden of een leuke bestemming weten of een favoriete plek hebben en dit willen delen? Dan ben ik op zoek naar jou! Meer weten kijk dan even hier

Gezocht

Deze blogs zijn nog maar enkele voorbeelden, kom gerust nog een keer een kijkje nemen om te kijken wat voor leuks ik allemaal te vertellen heb!

77 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: