Paashop 2018 Life by Xenia
Bloghop,  Winactie

Get your Dreambody met de paashop en nog 25 andere winacties!

Vandaag (en nee het is geen grapje) hebben we voor jullie een super leuke Paashop! Op deze manier laten we jullie kennis maken met een aantal leuke bloggers. Deze Paashop is extra feestelijk, want op iedere blog kun je een leuke winactie vinden! Er doen 26 bloggers mee en dus zijn er ook 26 verschillende winactie, gaaf toch! Benieuwd wat ik weg geef? Lees dan snel verder..

Paashop 2018 Life by Xenia

Paashop

Super leuk om weer mee te mogen doen met deze hop en zo met Pasen is het weer een leuk moment om te gaan hoppen. Maddy van meer met mama nam deze keer het voortouw en Ilse van Kreanimo is verantwoordelijk voor de leuke afbeelding!

Een bloghop is een hele leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Het zou dus zo maar kunnen dat je via Janske van www.janske.nl op mijn blog terecht gekomen bent. Janske neemt ons mee in haar strijd tegen de kilo’s en die is ze volgens mij aardig aan het winnen! Mijn complimenten hoor Janske, echt super knap! Janske blogt bijna dagelijks over al haar avonturen als mama van 2 dochters maar schrijft ook reviews en heeft regelmatig leuke winacties.

Winactie: Het Dream Bodyplan

Gister schreef ik al een review over dit boek en tijdens deze hop geef ik maar liefst 2 keer dit super boek weg.

Het Dreambody Plan Asja TsachigovaHet Dreambody Plan is het nieuwe boek van topcoach Asja Tsachigova dat sinds kort in de winkel ligt. Het helpt je te ontdekken wat je wilt veranderen aan je lichaam, daarop te focussen en dat als motivatie te gebruiken om in korte tijd fantastische resultaten te behalen. Of je wilt afvallen of gezonder wil leven, dit compacte, praktische en doelgerichte boek helpt je om jouw dromen waar te maken en het beste uit je lijf te halen. Met de hulp, kennis en praktische tips van Asja is een dreambody voor iedereen haalbaar. Wie wil dat nou niet? Mijn moeder maakte de heerlijke frittata muffins..

Doe je ook al mee met de Paw Patrol winactie?

Ik ga dus gewoon 2 keer iemand blij maken met dit boek! Wat moet je daar voor doen?

  • Laat hieronder een bericht achter (met geldig email adres) zodat ik weet dat je meedoet
  • Like Life by Xenia op Facebook♦ Instagram♦ Twitter. Het is niet verplicht, maar ik zou dit erg waarderen
  • DeeltagLike dit bericht op Facebook allemaal niet verplicht, maar wel super tof!
  • De winactie zal lopen tot en met ♦7 april 2018. Ik zal de winnaar een mailtje sturen, reageer binnen 24 uur anders maak ik iemand anders blij.

Gefeliciteerd Brit en Sabrina! Jullie kunnen opweg naar jullie dreambody… Ik zal jullie een mailtje sturen..

Het Dreambody Plan Asja Tsachigova

Hopperdehop

Misschien was je al lekker aan de hop of ben je juist op mijn blog begonnen het is nu tijd om lekker door te hoppen. Er doen 26 andere bloggers mee en daar hop je allemaal naar toe als je de hop helemaal blijft volgen.

Ik stuur je nu door naar Stephanie van La vie de Stephanie. Stephanie woonde op het Franse platteland met haar vriend en haar zoontje en deelde hun avonturen vanuit Frankrijk. Binnenkort vertrekken ze weer en ik ben benieuwd wat voor leuks nu weer allemaal meemaken. Stephanie heeft net als ik al veel gezien van de wereld en neemt je steeds mee naar een andere bijzondere plek. Ik vind het heerlijk om deze verhalen te lezen en een beetje weg te zwijmelen bij de heerlijke foto’s. Ook heeft ze een superleuke winactie, waar je heerlijk bij kan gaan ontspannen. Ik zou zeggen waar wacht je nog op? Hop gauw door..

Heel veel hopplezier!

liefs Xenia

 

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking.

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

Voor meer winacties en prijsvragen kijk dan op gratiswinactieIkhebprijs of PrijsvragenGala

 

 

49 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: