Lock Stars van Hasbro, de nieuwe rage van 2018? Jij kan er 1 winnen!

on

Hasbro maakte een maand geleden een nieuwe madness bekend die de wereld gaat veroveren! Maak nu alvast kennis met de nieuwe verzamelrage van Hasbro, Lock Stars. Had jij er al over gehoord?

Lock Stars-Hasbro

Hasbro heeft veel leuke spullen zo schreef ik bijvoorbeeld al eens over het hilarische spel Toiletpret! en de valsspelers editie van Monopoly

Lock Stars

De hippe Lock Stars zijn genummerde slotjes in 6 categorieën die je openmaakt met je eigen persoonlijke sleuteltje, zo bewaar je jouw diepste geheimen in dit kleine figuurtje. Net zoals je je geheimen alleen deelt met je beste vriend(in). Mijn jongens zouden dit geweldig vinden, je kan er iets in doen wat een ander niet mag weten, maar ook dat het met een sleuteltje is zouden ze al heel tof vinden! Zelf ben ook wel heel benieuwd en ik kan me helemaal voorstellen dat deze Lock Stars van Hasbro een enorme hit gaan worden.

Laat zien wie je bent met deze grappige collectie van slotjes en verzamel alle gekke figuurtjes, van maffe monsters tot rare robots en pittige piraten!

Verschillende Lock Stars

Elk figuurtje heeft een eigen persoonlijkheid, voor elk wat wils dus. Met ontzettend veel verschillende karakters, is het tijd om de Lock Star gekte te ontgrendelen en al jouw favorieten te verzamelen. Want de verzamelfactor is groot! Maak het figuurtje open met het bijhorende sleuteltje en ontdek een kleine verrassing die erin verstopt zit. Alleen jíj bepaalt wie het slotje mag openen. Met meer dan 100 knotsgekke Lock Stars die je kan verzamelen, ben jij binnenkort de hipste van de straat! Hang ze aan je rugzak of schoenen en creëer je eigen stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos, of je nu houdt van grappig, gek of schattig, er zit voor iedereen een slotje bij.

In dit introductiejaar verschijnen er 104 verschillende Lock Stars. Elke Lock Star heeft bovendien een kleine buddy-Lock Star bij zich die geheim blijft tot je de verpakking hebt open gemaakt. Ook heeft elke Lock Star 2 accessoires die je aan het slot kan hangen.

Fijn om te weten!

In juni verschijnt de eerste serie Lock Stars bij Intertoys. Daarna wordt er regelmatig een nieuwe serie uitgebracht. Vanaf half augustus zijn ze echt overal verkrijgbaar.

Elke Lock Star bevat: 1 groot Lock Stars slot, 2 sleutels, 1 Lock Stars buddy en 2 accessoires. De basisverpakking heeft dus een zichtbare grote en een verrassings-minilock. Later zullen ook multipacks en megapacks verschijnen.

De collectie speelt ook in op het fenomeen van kleding en tassen versieren met allerlei gadgets om zo te laten zien wie je bent. De grappige slotjes hebben alles om de nieuwe schoolpleinrage te worden.

 • Leeftijd: 4+
 • Prijs: 5 – 6 euro

Welke kies jij? LOCK ON!

Win een Lock Star

Ik mag een Lock Star weggeven Wat moet je daar voor doen?

 • Laat hieronder een bericht achter (met geldig email adres) zodat ik weet dat je meedoet
 • Like Life by Xenia op Facebook♦ Instagram♦ Twitter. Het is niet verplicht, maar ik zou dit erg waarderen
 • DeeltagLike dit bericht op Facebook allemaal niet verplicht, maar wel super tof!
 • De winactie zal lopen tot en met ♦26 mei 2018♦. Ik zal de winnaar een mailtje sturen, reageer binnen 24 uur anders maak ik iemand anders blij.

Liefs Xenia

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking.

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

Voor meer winacties en prijsvragen kijk dan op gratiswinactieIkhebprijs of PrijsvragenGala

31 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Heidie van der Steeg schreef:

  Ik ben nog net op tijd om mee te doen zie ik. Ik wil er graag eentje voor mijn dochter winnen (vandaag ook jarig).

  Ik heb haar al een tas gekocht voor als ze na de zomervakantie naar groep 3 gaat, zo’n lockstar is natuurlijk superleuk om daar aan te hangen!

 2. Linda Smeets schreef:

  Wat leuk en grappig! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter!

 3. Nancy van Heck schreef:

  Wat een leuke [poppetjes ik zou dit erg graag voor mijn zoontje willen winnen. Zou gelijk een gaaf verjaardagscadeau voor hem zijn. Want hij wordt namelijk 10 juni 4 jaar oud dan kan hij gelijk mooi de show mee stelen op zijn school.

 4. Natasja schreef:

  Oh supertoffe actie dit! Heel graag voor onze 3 kinderen. Kunnen ze mooi uitproberen en kijken of dit wat is (al kan ik mij niet voorstellen dat ze dit niet leuk vinden). Hebben ze iets nieuws om voor te sparen van het zakgeld. Verzamelen!

 5. Danielle Laanbroek schreef:

  Erg supertof als ik deze prijs zou winnen. Mijn rugzak die ik nu heb is kapot. Ik weet zeker dat veel klasgenootjes jaloers op me zullen zijn.

 6. Clau-dya schreef:

  Functioneel en erg grappig, super handig voor mijn dochtertje voor onderweg om haar spulletjes grappig te beveiligen en doe dan ook graag mee!

 7. Anneliese de Waal schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Sam, zou ze geweldig vinden.

  Ik volg je overal.

 8. anja schreef:

  erg leuk ik doe graag mee

 9. marij brand schreef:

  super leuk voor mn zoontje!

 10. E. Wout schreef:

  Dit zullen mijn kids super gaaf vinden; ik doe ee!
  E. Wout onlangs geplaatst…Lock Stars van Hasbro, de nieuwe rage van 2018? Jij kan er 1 winnen!My Profile

 11. Mijn kinderen zouden erg populair zijn als ze dit winnen!

 12. Claudia Diependaal schreef:

  Wat een super leuke rage is dit weer. Ik doe dan ook heel erg graag mee!

 13. nicole orriens schreef:

  Ik vind ze erg grappig om te zien. Ik ben benieuwd of mijn jongste zoon er ook over gaat beginnen nu!

 14. Denitsa Beekhuizen schreef:

  Wat een leuke actie! Ik doe mee. Dat slotje lijkt me erg geschikt voor onze zoon Stan van bijna 8 🙂 Hij is altijd druk met iets aan het friemelen en houdt van leuke figuurtjes.

 15. Marieka waalwijk schreef:

  Leuk zeg ik had er nog niet van gehoord maar dit wordt geheid weer een rage.ik doe graag mee

 16. Chantal van der Zalm schreef:

  Met 2 pubermeiden die iedere rage geweldig vinden is dit natuurlijk DE prijs om te winnen voor deze moeder (van 7 kids!)! 1 van die pubermeiden is ook nog eens een paar dagen nadat deze winactie verloopt jarig…! En mochten die meiden er op uitgekeken zijn, dan vinden de kleinere kids hier in huis het weer super om deze Lock Star te “erven”. Dus zeker een goed huis voor de Lock Star als ik hem mocht winnen. Ik heb helaas geen van de genoemde social media…. sorry, anders had ik met alle liefde geliked, tagged, en de rest! ik ga duimen! Groetjes!

 17. Rosemary schreef:

  Heb er al eens wat over gelezen, en daarom doe ik ook mee, heb geen voorkeur maar ze zijn allemaal leuk en ze zien er kleurig uit. Mijn kleinkinderen zullen verrast zijn dat oma weet wat er “in” is..

 18. Marian B schreef:

  Wat een leuke dingen verzinnen ze toch! Ik weet zeker dat ik hier iemand heel blij mee kan maken, loot daarom graag mee want ze kan wel een oppepper gebruiken!

 19. A. schreef:

  Gaaf wij doen mee voor dit leuke idee ????

 20. Marian Zw schreef:

  Dit gaan denk ik vooral mijn meiden heel erg leuk vinden, ik loot graag mee.

 21. Oma Will schreef:

  Leuke rage!
  Graag doe ik mee voor mijn kleindochter van 6 jaar.
  Zij houdt hier van.
  Ik heb geen Facebook , Instagram en Twitter, maar volg op Bloglovin.
  Graag waag ik een kansje.

 22. melissa schreef:

  dit ken ik nog niet maar onze elise van 7 houdt graag de nieuwste rages bij; dus dit is superleuk voor haar.

 23. Nadja schreef:

  Ik doe graag mee. Mijn dochter vindt dit geweldig!

 24. Lenny Wibbelink schreef:

  Wat een grappige dingen, die Lock Stars. Ik had er nog niets van gehoord, maar denk dat onze oudste ze geweldig gaat vinden

 25. Brit Weijers schreef:

  Wat ziet dat er gezellig uit, ik wil wel meeloten.

 26. elisabeth maria martina schreef:

  mijn kleindochter gaat uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 27. S. Wolfswinkel schreef:

  Ik loot graag mee voor zo’n supercute Lock Star! Ik volg je via Facebook (op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld), Twitter en Instagram.

 28. Dionne van der Kooij schreef:

  Wow wat gaaf! Dit is echt wat voor onze zoon. Voor hem is een slot heel belangrijk daarmee kan hij dingen afsluiten. Nare dingem die in zijn hoofd zitten. Maar ze zijn altijd zo saai of kinderachtig, waar hij echt gelijk in heeft. Weet dan ook echt zeker dat hij hier helemaal wild van zal zijn en het goed zal gebruiken.

 29. nancy van der kamp schreef:

  ja hier ga ik iemand heel erg blij mee maken dus ik doe mee !

 30. Anna schreef:

  Ik doe graag mee

  Facebook: An Na

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.