Happy Spirit Festival
Dagje weg,  Winactie

Happy Spirit Days; een charmant festival met diepgang (winactie)

Happy Spirit Days is een charmant festival op en rond een prachtige privéboerderij in het sfeervolle oude dorp van Blaricum. Binnen en buiten gaan in elkaar over met ruimtes die veel contact houden met de omgeving. Het festival wordt gehouden op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018 en is geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Om het kleinschalige karakter te waarborgen zijn er per dag niet meer dan 300 kaarten beschikbaar. Elk ticket is inclusief drie workshops naar keuze. Zie voor meer informatie & tickets www.happyspiritdays.nl.

Happy Spirit Days

Happy Spirit Days 2018: Grote namen, kleinschalig karakter

Vorig jaar mocht ik voor Marstyle de eerste editie bezoeken en wat was het leuk. Een charmant festival in Blaricum. Vorig jaar was een succes en ook dit jaar belooft het een succes te worden. Drie dagen vol toonaangevende sprekers, workshops en optredens in een sfeervolle en kleinschalige setting. Zo geeft bekende filosoof Stine Jensen oosterse oplossingen voor westerse problemen, helpt mindfulness-expert Marnix van Rossumbalans te vinden en kun je bij de energieke Afke Reijenga een tribal vinyasa yogales volgen. Ook tussen de bedrijven door is er op het festivalterrein veel te beleven. In de Happy Garden geniet je van bijzondere bites en geven experts inzicht in leven en toekomst, op de Happy Bazaar vind je mooie producten. 

Met beide voeten in het boerderijgras

Wijze woorden, swingende sessies en life-changing workshops – op de Happy Spirit Days kies je zelf uit het programma-aanbod van meer dan 40 toonaangevende personen. Volg de inspirerende inzichten van de Belgische mindfulness-grondlegger David Dewulf, beleef Yoga in Concert van Jan Kuiper en Yvonne de Hoop of leer in een uurtje ukelele spelen onder leiding van de dames van UKED. Ook geeft Tijn Touber weer zijn best of meditatie en komen performance artist Jennifer Ann en Boeddhistisch monnik Olande Ananda speciaal voor de gelegenheid naar Nederland. Kennis maken, kennis verdiepen of gewoon nieuwsgierig – op de Happy Spirit Days vind je alle ingrediënten voor een leven in balans. Inspiratie voor hart en hoofd, maar altijd met beide voeten in het boerderijgras.

Happy Spirit Days

More happiness

Net als vorig jaar worden bezoekers uit heel Nederland verwacht en die vermaken zich ook tussen de bedrijven door prima. Er valt op het festivalterrein namelijk nog veel meer te beleven. De Happy Garden is de plek om te genieten van bijzondere hapjes bij Foodtruck de Happy Belly of om een espresso, latte of cappuccino van biologische koffiebonen te drinken. Ook kun je hier op persoonlijke ontdekkingstocht door je handen of tenen te laten lezen. Op de Happy Bazaar doe je nieuwe inspiratie en ideeën op, vind je mooie producten en kun je een parfum op maat laten maken.

Happy Spirit Days

Win 2 x 2 kaartjes voor vrijdag 15 juni!

Ik mag 2 x 2 kaartjes  weggeven voor vrijdag 15 juni, heb je tijd, heb je dit nodig en lijkt het je geweldig? Aarzel dan niet en doe dan mee!

Wat moet je doen?

Like dit bericht op Facebook en laat onder het bericht op FB een bericht achter dat je meedoet ( je mag hieronder natuurlijk ook een bericht achterlaten)

Like  de Facebook pagina van de Happy Spirit Days om mee te kunnen doen met deze winactie

⇒  Like Life by Xenia op Facebook♦ Instagram♦ Twitter. Het is niet verplicht, maar ik zou dit erg waarderen

⇒ De winactie zal lopen tot en met ♦10 juni 2018♦. Ik zal de winnaar een mailtje sturen, reageer binnen 24 uur anders maak ik iemand anders blij. Zorg wel dat je zeker weet dat je kunt de 15e, anders kunnen we beter iemand anders blij maken!

Ben jij weleens naar een festival geweest?

Ik heb er zin in! Kom ik je daar tegen?

Groetjes Xenia

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking.

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

Voor meer winacties en prijsvragen kijk dan op gratiswinactieIkhebprijs of PrijsvragenGala

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: