Return to Sender
Reviews

Return to Sender, de nieuwe collectie!

Nog eventjes geduld! De nieuwe collectie van Return to Sender ligt bijna in de winkels en is dan ook online te bestellen. Tijdens het Show Up event maakte ik kennis met de nieuwste fairtrade collectie. Ik ben enthousiast, leuke dingen en heerlijk kleurrijk! Ik mocht ook een super leuk item reviewen, lees je mee?

Ben jij al bekend met Return to Sender?

Return to Sender

Katja Schuurman richtte in 2006 Return to Sender op. Haar missie is het ondernemerschap in de armste gebieden ter wereld te stimuleren. Dit door middel van eerlijke en duurzame handel. Return to Sender brengt de maker en de gebruiker van de producten samen en heeft door de verkoop van meer dan 2 miljoen producten tot nu toe al bijgedragen aan het creëren van ruim 7000 banen wereldwijd.

Return to Sender gelooft in de kracht van eerlijke producten. Handgemaakt door, veelal vrouwelijke, vakmensen. Unieke producten met een bijzonder verhaal. Door het verhaal van de maker te vertellen brengt Return to Sender de wereld van de producent dichtbij en voel je de liefde waarmee elk product gemaakt is.  De productie zorgt voor werkgelegenheid voor vrouwen in ontwikkelingslanden. Hierdoor krijgen zij een eigen inkomen en meer zeggenschap in hun, vaak door mannen gedomineerde, leven. Daarnaast wordt in samenwerking met Plan Nederland een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor meisjes en jonge vrouwen.

Return to Sender, de nieuwe collectie

In oktober is de nieuwe collectie van Return to Sender beschikbaar en te vinden in winkel en online verkrijgbaar. Tijdens het Show Up event mocht ik al kennismaken met een deel van deze nieuwe producten. In totaal zullen er 80 nieuwe producten gelanceerd worden. Dit zullen hoofdzakelijk keuken, tafel artikelen en (te) leuke interieur design producten zijn.

Nieuwe designers en producenten

Naast de bestaande designers Floris Hovers, Laura de Monchy, Omar Munie, Simone Post, Christien Meindertsma en Toya Verberne hebben ze  2 nieuwe designers toegevoegd aan het designer team: Kiki van Eijk en Jouelle Cuppen.

Return to Sender is enorm trots dat er 4 nieuwe producenten bij gekomen zijn uit Bangladesh en India. Deze landen behoren tot de meest arme landen ter wereld en nu kan Return to Sender ook in deze landen iets gaan betekenen.

The wave garland slinger

Wat een gave slinger is “the wave garland” . De naam alleen al doet me denken aan het strand, de zee en de vakanties die wij graag maken. Ik ben gek op de zee en de golven. Deze slinger doet me daar heel erg aan denken!

Ik was bij Louise op de thee en we zaten gezellig over het Show Up event te kletsen, vertelde ze dat ze een gave slinger via social media voorbij had zien komen. Ze omschreef hem en ik dacht dat is DE slinger die ik mag reviewen! Via de website laten zien en ja hoor hij was het!

Bij haar stonden er 2 feestjes op de planning, mooi moment om deze slinger een plekje te geven en te gaan gebruiken!

Wat Louise er van vond? Hij is heel tof, mooie kleuren, stevig papier, zit prachtig verpakt, ook weer makkelijk op te bergen in het doosje. Ophangen is iets minder fijn, je moet er echt te tijd voor nemen!

Ik heb een wasknijper aan het plafond hangen en daar kon ik hem heel makkelijk ophangen 😉

Lieve Lo, super bedankt voor de mooie foto’s en dat deze leuke slinger mocht schitteren tijdens jullie feestjes!

Groetjes Xenia

 

Dit artikel kwam tot stand door middel van een samenwerking met Return to Sender, waarvoor dank!  Wil je ook een eerlijke review van een product of zie je een andere samenwerking wel zitten? Neem dan contact met mij op via het contactformulier

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: