kaya sieraden
Winactie

Kaya sieraden, sieraden voor bijzondere momenten! Win shoptegoed ..

Vroeger was ik geen “tuttebel” en nu ben ik dat eigenlijk nog steeds niet. Toch hou ik wel heel erg van sieraden. Niet elke dag maar zo af en toe. Ik kan heel blij worden van een mooie ring of een mooie armband. Iets persoonlijks met een leuke gravure is extra bijzonder. Kaya sieraden speelt hier super op in en maakt prachtige sieraden, veel ook met een persoonlijk tintje. Klinkt super toch? Ik mag 40 euro shoptegoed weggeven, dat is niet mis he. Super leuk om jezelf of iemand anders een mooi (persoonlijk) sieraad kado te doen zo voor de feestdagen.

Baby armbandjes, Kindersieraden, Kinderoorbellen én Mama sieraden I Uniek Cadeau!

Kaya sieraden

Kaya sieraden is een online webshop met eigen gemaakte sieraden. Je kan de sieraden naar wens personaliseren en laten graveren. Als mama van 3 jongens is het soms lastig om te matchen met mijn kinderen zeker als het om sieraden gaat. Op vakantie kopen we altijd een touwtjes armband en natuurlijk allemaal dezelfde. Kaya sieraden heeft in de webshop ook sieraden voor moeder en zoon of voor papa en zoon, maar met 3 jongens is dit best een uitgave. Ik denk ook dat ze het alle 3 willen als je het zou vragen, maar dat er maar 1 is die het zal dragen. Ik vind dat dan weer zonde en om de andere niet te kort te doen, doen we het maar niet hahaha. Moeders met een dochter kunnen helemaal goed matchen met elkaar zo vind ik onderstaande armband super mooi en bijzonder!

Zelf werd ik op de website helemaal enthousiast van de geboortestenen, maar ik denk met 3 kinderen dat het een beetje te is, wat denk jij? Al zou ik een armbandje met namen wel super tof vinden.

Wat ik heel mooi en bijzonder vind aan Kaya Sieraden is dat ze met de sieraden ook kinderen helpen in Gambia. Van elke bestelling geven ze een bedrag aan het goede doel, mooi toch! Samen kunnen we de wereld een klein beetje mooier maken!

Kindersieraden

Bij vriendinnen zie ik meiden hoe klein ook helemaal volgehangen met sieraden om te spelen, soms zit het er gewoon al heel vroeg in. Mijn jongens hebben dit ook gedaan, maar waren dit dan snel weer zat, meisjes kunnen uren tutten. Ik vind sieraden voor kinderen ook altijd heel erg leuk om te geven en zeker bij een bijzondere gelegenheid zoals, doop, communie of voor een verjaardag. Ook bij een geboorte is het een prachtig kado, mijn babyarmbandje heb ik nog steeds (niet om, maar wel leuk om te bewaren).

Hebben jouw kinderen sieraden?

Win 40 euro shoptegoed

Ik vind het zo ontzettend leuk dat ik iemand mag gaan blij maken.  Ik mag namelijk €40,- shoptegoed weggeven van KAYA sieraden.  Zo doe je mee:

  • Laat  hieronder een bericht achter (met geldig email adres) zodat ik weet dat je meedoet of onder het originele bericht op Facebook
  • Like Life by Xenia op Facebook♦ Instagram♦ Twitter. Het is niet verplicht, maar ik zou dit erg waarderen
  • Deel, tag, Like dit bericht op Facebook, Twitter en Instagram allemaal niet verplicht, maar wel super tof! Zou zonde zijn als je vrienden deze leuke winactie missen toch?
  • De winactie zal lopen tot en met ♥10 november♥.
  • Ik zal de winnaar een mailtje sturen

Doe lekker mee en maak jezelf, je moeder of een vriendin heel erg blij!

30 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: