Kaya sieraden, sieraden voor bijzondere momenten! Win shoptegoed ..

Vroeger was ik geen “tuttebel” en nu ben ik dat eigenlijk nog steeds niet. Toch hou ik wel heel erg van sieraden. Niet elke dag maar zo af en toe. Ik kan heel blij worden van een mooie ring of een mooie armband. Iets persoonlijks met een leuke gravure is extra bijzonder. Kaya sieraden speelt hier super op in en maakt prachtige sieraden, veel ook met een persoonlijk tintje. Klinkt super toch? Ik mag 40 euro shoptegoed weggeven, dat is niet mis he. Super leuk om jezelf of iemand anders een mooi (persoonlijk) sieraad kado te doen zo voor de feestdagen.

Baby armbandjes, Kindersieraden, Kinderoorbellen én Mama sieraden I Uniek Cadeau!

Kaya sieraden

Kaya sieraden is een online webshop met eigen gemaakte sieraden. Je kan de sieraden naar wens personaliseren en laten graveren. Als mama van 3 jongens is het soms lastig om te matchen met mijn kinderen zeker als het om sieraden gaat. Op vakantie kopen we altijd een touwtjes armband en natuurlijk allemaal dezelfde. Kaya sieraden heeft in de webshop ook sieraden voor moeder en zoon of voor papa en zoon, maar met 3 jongens is dit best een uitgave. Ik denk ook dat ze het alle 3 willen als je het zou vragen, maar dat er maar 1 is die het zal dragen. Ik vind dat dan weer zonde en om de andere niet te kort te doen, doen we het maar niet hahaha. Moeders met een dochter kunnen helemaal goed matchen met elkaar zo vind ik onderstaande armband super mooi en bijzonder!

Zelf werd ik op de website helemaal enthousiast van de geboortestenen, maar ik denk met 3 kinderen dat het een beetje te is, wat denk jij? Al zou ik een armbandje met namen wel super tof vinden.

Wat ik heel mooi en bijzonder vind aan Kaya Sieraden is dat ze met de sieraden ook kinderen helpen in Gambia. Van elke bestelling geven ze een bedrag aan het goede doel, mooi toch! Samen kunnen we de wereld een klein beetje mooier maken!

Kindersieraden

Bij vriendinnen zie ik meiden hoe klein ook helemaal volgehangen met sieraden om te spelen, soms zit het er gewoon al heel vroeg in. Mijn jongens hebben dit ook gedaan, maar waren dit dan snel weer zat, meisjes kunnen uren tutten. Ik vind sieraden voor kinderen ook altijd heel erg leuk om te geven en zeker bij een bijzondere gelegenheid zoals, doop, communie of voor een verjaardag. Ook bij een geboorte is het een prachtig kado, mijn babyarmbandje heb ik nog steeds (niet om, maar wel leuk om te bewaren).

Hebben jouw kinderen sieraden?

Win 40 euro shoptegoed

Ik vind het zo ontzettend leuk dat ik iemand mag gaan blij maken.  Ik mag namelijk €40,- shoptegoed weggeven van KAYA sieraden.  Zo doe je mee:

 • Laat  hieronder een bericht achter (met geldig email adres) zodat ik weet dat je meedoet of onder het originele bericht op Facebook
 • Like Life by Xenia op Facebook♦ Instagram♦ Twitter. Het is niet verplicht, maar ik zou dit erg waarderen
 • Deel, tag, Like dit bericht op Facebook, Twitter en Instagram allemaal niet verplicht, maar wel super tof! Zou zonde zijn als je vrienden deze leuke winactie missen toch?
 • De winactie zal lopen tot en met ♥10 november♥.
 • Ik zal de winnaar een mailtje sturen

Doe lekker mee en maak jezelf, je moeder of een vriendin heel erg blij!

30 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Linda Smeets schreef:

  Wat een mooie en bijzondere collectie sieraden! Ik vind de “moeder/dochter” armbanden heel bijzonder.
  Kortom, ik doe graag mee.

 2. melissa schreef:

  Heel leuk. Voor mezelf of voor de communie van onze elise. genoeg ideetjes eigenlijk dus dat zou nog moeilijk kiezen worden.

 3. Stacey katuin schreef:

  Erg bijzonder om een geboorte armbandje mee uit te mogen zoeken voor onze mini one😍

 4. sylvia schreef:

  oohh wat zou dat leuk zijn zeg, ze hebben zulke mooie sieraden bij Kaya, ik doe graag mee!!

 5. AnnaB schreef:

  Wat mooi,ik zou graag iets kiezen met de namen van mijn kinderen erop

 6. Anita te Gussinklo schreef:

  Wat een mooie sieraden heeft Kaya. Ik doe graag mee en heb de actie gedeeld op Facebook & Twitter.

 7. Cindy Framke schreef:

  Wauw heel gaaf! Ik doe heel graag mee. We verwachten ieder moment ons 3e kindje dus een mooi sieraad met haar naam zou te gek zijn

 8. Lenny Wibbelink schreef:

  Wat een gave sieraden. Ik maak graag kans op deze fantastische prijs. Een leuk kerstcadeau voor mijzelf!

 9. Joyce vdv schreef:

  Wat leuk! Mijn tweeling zus en ik hebben een heel goede band. Zou iets met haar naam doen!

 10. Jannemiek schreef:

  O, wat zou ik graag een nieuwe Kaya armband bestellen. Ooit een set besteld voor mijn moeder, oudste dochter en mezelf en nu zou ik iets moois kiezen mer de namen initialen van m’n mooie meisjes!! Hopelijk win ik dus dat shoptegoed!!

 11. Mirjam schreef:

  Oeh, dat is wel een hele leuke winactie! Zo tof als mooie producten samenkomen met mooie doelen <3 Duim, duim.

 12. Mirjam schreef:

  Oeh, daar wil ik wel aan meedoen! Op meerdere manieren, prachtige sieraden!

 13. brants harry schreef:

  shoptegoed is altijd mooi meegenomen, zou leuk zijn voor mijn kleindochter

 14. brants harry schreef:

  shoptegoed altijd mooi meegenomen , zou leuk zijn voor mijn kleindochter

 15. anita kempenaers schreef:

  doe graag mee voor dit mooie shoptegoed, zal er wel iets leuk voor uitkiezen

 16. Simone den ouden schreef:

  Supergraag zou deze actie willen winnen voor myn allerliefste moeder. Om haar te bedanken dat zij ondanks alles wat ze zelf moet ervaren toch altijd voor iedereen en alles altijd weer klaarstaat. Zij is een echte powervrouw die dit mooie kado opzekers verdiend en weet dat zij hier superblij mee gaat zn.

 17. Marjolein Schuurman schreef:

  Ik zou zo graag een mijn schoonzusje verrassen met deze super prijs. Ze is een hele lieve moeder die het dankzij fibriomyalgie best pittig heeft. Ondanks haar pijn doet ze veel voor en met de kids. Ik vind haar een bikkel en dat verdient een cadeautje.

 18. Dzenana schreef:

  Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee 🙏!

 19. Dzenana schreef:

  Leuke winactie! Ik doe heeel graag mee 🙏

 20. Mirthe Hofman schreef:

  Ik wil zo’n mooi sieraard heel graag winnen met de namen van mijn 3 prachtige kinderen ❤️

 21. Jose Theloosen schreef:

  Prachtige sieraden voor een mooi doel.
  Wie zou hier niet aan mee willen werken.

 22. Lynn Mahieu schreef:

  Heel leuk dan kan ik mijn dochtertje elk moment van de dag dicht bij mij houden! <3

 23. Trotsema fati schreef:

  Geweldig! Ik doe heel graag mee

 24. Marian B schreef:

  Altijd goed zo’n shoptegoed! Ik zou voor een leuke gepersonaliseerde armband gaan of en moeder dochter sieraad. Er is zoveel moois, dat komt vast goed!

 25. Esther Karsch schreef:

  Wauw wat een mooie sieraden! Ik ben verliefd 😍

 26. Emmy schreef:

  Mooi he die juweeltjes 😍 ik hou ook van juwelen en zou mijn setjes graag nog uitbreiden 🤞🏻

  Of iets matchen met mijn mama of zus 😱

 27. Anna schreef:

  Ik doe heel graag mee..

  Facebook: An Na

 28. Bianca Meesters schreef:

  Wow! Wat gaaf leuk voor een dochter moeder sierraad 😍😍

 29. Jeanet Venema schreef:

  Wauw super leuk! Ik doe graag mee

 30. Jeanet Venema schreef:

  Wauw ik doe graag mee! Ben nog op zoek naar een nieuwe armband, dus dit komt mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.