Houten speelgoed HEMA
Persberichten

Houten speelgoed van de Hema

De feestdagen komen er weer aan en verschillende speelgoedboeken zijn hier in huis al bekeken. Er zijn al beginnetjes gemaakt met de verlanglijstjes en we gaan aftellen. Sint komt er namelijk aan! Bij HEMA is er dit jaar een groot nieuw assortiment houten speelgoed.

 

Houten speelgoed bij de HEMA

Het houten speelgoed van HEMA is mooi van vorm en kleurrijk. Het houten speelgoed van HEMA stimuleert kinderen om hun zintuigen en eigen fantasie te gebruiken in hun spel. Voor ieder kind is er bij HEMA een passend kado!
Mooi van HEMA is dat al het nieuwe houten speelgoed  is FSC gecertificeerd. Door FSC te gebruiken, dragen wij direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.

Het houten keukentje

Samen koken, wij doen het graag. Terwijl jij in de keuken staat, wordt je kind in deze speelgoedkeuken een echte kok. Wie zou het lekkerste gerecht kunnen bereiken?

Houten speelgoed HEMA

Het houten poppenhuis

Een houten poppenhuis, wie wil dat nu niet? Kinderen kunnen hier heerlijk hun creativiteit de vrije loop laten. In dit huis is van alles te beleven, van koken in de keuken, spetteren in bad! Een kind zal zich geen moment vervelen!

Houten speelgoed HEMA

Het houten winkeltje

Wie speelde er vroeger geen winkeltje? Achter de toonbank van het houten HEMA winkeltje verkoopt je kind zijn eigen producten. De bijpassende kassa en weegschaal maken de winkelbeleving compleet. Ook de rookworst kan in deze HEMAwinkel natuurlijk niet ontbreken.

Houten speelgoed HEMA

De houten garage

Hier in huis zou deze houten garage zeker favoriet zijn van al het mooie houten speelgoed, Spelen met auto’sm de auto’s parkeren. Met een lift hijs je de auto’s naar de juiste verdieping en er kan zelf een helicopter landen.

Houten speelgoed HEMA

 

Heb jij houten speelgoed in huis van de HEMA?

Eén reactie

  • Oma Will

    Ja, ik heb ook houten speelgoed in huis van de Hema.
    Zit in ons dorp en is zo gemakkelijk om even te kijken.
    Nu zijn de oudste kleinkinderen weer iets groter en vinden dat te kinderachtig. De jongsten spelen er nog steeds mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: