Bloghop,  Winactie

Sinterklaashop, hop jij gezellig mee?

We gaan weer hoppen!

We hoppen van de ene hop in de andere hop.  Hopperdehop! Amanda en Esmee hebben het voortouw genomen van deze hop en samen met bijna 50 andere bloggers doe ik gezellig mee. Leuk om kennis te maken met een aantal leuke (mama)bloggers uit Nederland en België. Want je kent ze vast nog niet allemaal!

Sinterklaashop 2018

Om deze Sinterklaashop nog feestelijker te maken, kun je bij elke blog die meedoet een leuke prijs winnen. Gauw verder lezen dus!

Wat is een bloghop nou eigenlijk precies?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs.  Ik verwijs je verderop weer door naar een andere blog  en zij verwijst jou weer door naar een volgende blog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht! Je hoeft de blog niet in 1 keer te doen, want de meeste winacties blijven een week actief. Onthou wel waar je bent gebleven en hop dan weer gezellig  verder!

Wendy

Als je niet op mijn blog gestart ben kwam je hier via Wendy  van Wendy’s leven.  Heb je al meegedaan met de winactie daar?

Het idee van een hop is nieuwe blogs ontdekken en bij mij begon dit eigenlijk gelijk bij het schrijven van deze blog. Want ik kende deze blog nog niet echt. Wendy’s leven is een blog over dagelijkse dingen.  Wendy is moeder van twee jongens, dus natuurlijk komt er op Wendy’s leven mom-stuff online. Wendy heeft genoeg andere hobby’s, interesses en activiteiten om over te schrijven en dat doet ze dan ook! Neem zeker eens een kijkje!

Wie ben ik?

Hi, ik ben Xenia! Getrouwd en mama van 3 heerlijke jongens, Thijmen (9 jaar), Fynn (5 jaar) en Mayson (2 jaar) is de Benjamin van het stel.

Op mijn blog schrijf ik vooral over dingen waar wij blij van worden “it’s all about LOVE, HAPPINESS and ENJOY life is mijn motto!

Uitstapjes en reizen doen wij als gezin heel graag , we gaan er regelmatig op uit en dat is heerlijk om over te schrijven. Fotografie is een grote hobby en koken of bakken vind ik heerlijk om te doen. Regelmatig deel ik dan ook een heerlijk (gezond) recept op mijn blog. Daarnaast reviewen we regelmatig een leuk boek of een spel.

Deze blogs zijn nog maar enkele voorbeelden, kom gerust nog een keer een kijkje nemen om te kijken wat voor leuks ik allemaal te vertellen heb. Er komen regelmatig winacties online, zou zonde zijn als je deze mist!

WINWINWIN

Snap! Fotograferen met je smartphone

Net als bij de andere blogs kun je hier iets winnen. Je bent vast super benieuwd wat dit nu is:)

Gister schreef ik over het super leuke boek Snap! fotograferen met je smartphone van Anki Wijnen. Zelf ben ik gek op fotograferen. Ik maak graag foto’s met mijn spiegelreflexcamera, maar dat is soms best een gesjouw. Een mobieltje hebben we allemaal bij en daar zijn snel foto’s meegemaakt. Dit boek is dan ook super leuk en kleurrijk om in te kijken. Er staan mooie foto’s in en er word niet alleen geschreven over foto’s maken met je mobieltje maar over heel veel verschillende dingen. Er staan zeker leuke en handige tips in!

Ik vind het zo ontzettend leuk dat ik iemand mag gaan blij maken.  Ik mag namelijk een exemplaar van dit super leuke boek weggeven.  Zo doe je mee:

  • Laat  hieronder een bericht achter (met geldig email adres) zodat ik weet dat je meedoet of onder het originele bericht op Facebook
  • Like Life by Xenia op Facebook♦ Instagram♦ Twitter. Het is niet verplicht, maar ik zou dit erg waarderen
  • Deel, tag, Like dit bericht op Facebook, Twitter en Instagram allemaal niet verplicht, maar wel super tof! Zou zonde zijn als je vrienden deze leuke winactie missen toch?
  • De winactie zal lopen tot en met ♥24 november♥.
  • Ik zal de winnaar een mailtje sturen

Gefeliciteerd Saskia, ik heb je een mailtje gestuurd…

 

En hop hop hop, we hoppen door

Heb je mee gedaan met de winactie? Een reactie achter gelaten? Dan is het tijd om door te hoppen naar de volgende blog. Neem dan ook snel een kijkje bij:

Maaike schrijft op

Maaike blogt over het leven bij haar thuis. Dagelijkse belevenissen, leuke uitjes, wasbare luiers of wat je maar tegen komt in een gezin met jonge kinderen. Verder schrijft Maaike over haar verleden als kankerpatiënt en hoe dit haar leven beïnvloed. Maaike is naast haar werk in de bibliotheek consulent voor wasbare luiers, genoeg om over te schrijven dus!

Ook bij Maaike kun je een hele leuke winactie vinden, dus hop gauw verder!

 

Heel veel hop plezier en tot snel!

Groetjes Xenia

Sint voor moeder en kind

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking.

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

 

 

 

Voor meer winacties en prijsvragen kijk dan op gratiswinactieIkhebprijs of PrijsvragenGala

54 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: