Decemberhop
Bloghop

Decemberhop! Win het Instaproof boek..

Kerst 2018

December is vaak de maand van de kadootjes en gezelligheid. Is het niet met Sinterklaas dan wel met kerst. Samen met nog 10 bloggers hebben we een bloghop georganiseerd en het leuke is dat je op elke blog een leuke prijs kunt winnen.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Wat is een bloghop nou eigenlijk precies?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs.  Ik verwijs je verderop weer door naar een andere blog  en zij verwijst jou weer door naar een volgende blog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht!

Amy

Als je niet op mijn blog gestart bent, kwam je hier via Amy van Jouvence. Amy heeft een beauty en lifestyle blog maar met een persoonlijk tintje.  Amy is al helemaal in de kerstsferen, heb je haar outfit al gezien? Wij zijn gekke op foute kersttruien met kerst maar dit is ook zeker leuk!

Heb je bij Amy ook al meegedaan met haar toffe winactie? Niet? Zeker even terug hoppen en alsnog meedoen! Zou namelijk zonde zijn als je deze mist!

Wie ben ik?

Hi, ik ben Xenia! Getrouwd en mama van 3 heerlijke jongens, Thijmen (9 jaar), Fynn (5 jaar) en Mayson (2 jaar) is de Benjamin van het stel.

Op mijn blog schrijf ik vooral over dingen waar wij blij van worden “it’s all about LOVE, HAPPINESS and ENJOY life is mijn motto!

Uitstapjes en reizen doen wij als gezin heel graag , we gaan er regelmatig op uit en dat is heerlijk om over te schrijven. Fotografie is een grote hobby en koken of bakken vind ik heerlijk om te doen. Regelmatig deel ik dan ook een heerlijk (gezond) recept op mijn blog. Daarnaast reviewen we regelmatig een leuk boek of een spel.

Deze blogs zijn nog maar enkele voorbeelden, kom gerust nog een keer een kijkje nemen om te kijken wat voor leuks ik allemaal te vertellen heb. Er komen regelmatig winacties online, zou zonde zijn als je deze mist!

WINWINWIN

Net als bij de andere blogs kun je hier iets winnen. Je bent vast super benieuwd wat dit nu is:)

Gister schreef ik over het super leuke boek Instaproof. De titel van het boek zegt het al, in 15 stappen naar succes op Instagram.  Instaproof is een leuk en mooi boek voor iedereen die interesse heeft in Instagram. Het boek is prachtig vormgegeven en boordevol foto’s en tips en tricks een boek dat je graag leest als graag op Instagram te vinden bent.

Ik vind het zo ontzettend leuk dat ik iemand mag gaan blij maken.  Ik mag namelijk een exemplaar van dit super leuke boek weggeven.  Zo doe je mee:

  • Laat  hieronder een bericht achter (met geldig email adres) zodat ik weet dat je meedoet of onder het originele bericht op Facebook
  • Like Life by Xenia op Facebook♦ Instagram♦ Twitter. Het is niet verplicht, maar ik zou dit erg waarderen
  • Deel, tag, Like dit bericht op Facebook, Twitter en Instagram allemaal niet verplicht, maar wel super tof! Zou zonde zijn als je vrienden deze leuke winactie missen toch?
  • De winactie zal lopen tot en met ♥14 december♥.
  • Ik zal de winnaar een mailtje sturen

En hop hop hop, we hoppen door

Heb je mee gedaan met de winactie? Een reactie achter gelaten? Dan is het tijd om door te hoppen naar de volgende blog. Neem dan ook snel een kijkje bij:

Meer met Mama

Meer met mama is een lifestyleblog voor en door moeders. Maddy is mama van 3 prachtige kinderen en is het “brein” achter meer met mama.  Ze neemt je mee in haar leven als jonge moeder. Ze schrijft bijvoorbeeld over het moederschap, kinderen en lifestyle.

Meer met mama is een heerlijke blog om te lezen, zelf vind ik het leuk altijd leuk om te zien hoe andere moeders met 3 kinderen (ook met 1 of 2 hoor) het “huishouden ” allemaal runnen.

Een hop zonder winactie is geen hop en ik kan je verklappen dat Maddy ook een super toffe winactie heeft.

Heel veel hopplezier verder en ik hoop je gauw weer te mogen begroeten op mijn blog! Er komen binnenkort nog meer super leuke winacties aan!

groetjes Xenia

Kerst 2018

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking.

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

 

 

 

Voor meer winacties en prijsvragen kijk dan op gratiswinactieIkhebprijs of PrijsvragenGala

23 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: