Bloghop,  Winactie

Nieuwjaarshop! Win het Monopoly Gamer Mario Kart bordspel..

We gaan weer hoppen!

We hoppen van de ene hop in de andere hop.  Hopperdehop! Maaike heeft dit keer het voortouw genomen van deze hop en samen met nog 24 andere bloggers doe ik gezellig mee. Leuk om kennis te maken met een aantal leuke (mama)bloggers uit Nederland en België. Want je kent ze vast nog niet allemaal!

Om deze Nieuwjaarshop nog feestelijker te maken, kun je bij elke blog die meedoet een leuke prijs winnen. Gauw verder lezen dus!

Wat is een bloghop nou eigenlijk precies?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs.  Ik verwijs je verderop weer door naar een andere blog  en zij verwijst jou weer door naar een volgende blog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht! Je hoeft de blog niet in 1 keer te doen, want de meeste winacties blijven een week actief. Onthou wel waar je bent gebleven en hop dan weer gezellig  verder!

By Jon

Als je niet op mijn blog gestart bent kwam je hier via ByJon gekomen.  Heb je al meegedaan met de winactie daar?

Het idee van een hop is nieuwe blogs ontdekken en bij mij begon dit eigenlijk gelijk bij het schrijven van deze blog. Want ik kende deze blog nog niet echt. ByJon is een blog waar geschreven word over het moederschap, haar werk als leerkracht en dingen die ze leuk vind. Ze houdt van creatief bezig zijn, gezelligheid en leuke uitjes. Als ik dit zo schrijf dan hebben we eigenlijk veel leuke overeenkomsten! Haar terugblik op het afgelopen jaar is ook een leuke kennismaking met haar en haar blog.

Wie ben ik?

Hi, ik ben Xenia! Getrouwd en mama van 3 heerlijke jongens, Thijmen (9 jaar), Fynn (5 jaar) en Mayson (2 jaar) is de Benjamin van het stel.

Op mijn blog schrijf ik vooral over dingen waar wij blij van worden “it’s all about LOVE, HAPPINESS and ENJOY life is mijn motto!

Uitstapjes en reizen doen wij als gezin heel graag , we gaan er regelmatig op uit en dat is heerlijk om over te schrijven. Fotografie is een grote hobby en koken of bakken vind ik heerlijk om te doen. Regelmatig deel ik dan ook een heerlijk (gezond) recept op mijn blog. Daarnaast reviewen we regelmatig een leuk boek of een spel.

Deze blogs zijn nog maar enkele voorbeelden, kom gerust nog een keer een kijkje nemen om te kijken wat voor leuks ik allemaal te vertellen heb. Er komen regelmatig winacties online, zou zonde zijn als je deze mist!

WINWINWIN

Net als bij de andere blogs kun je hier iets winnen. Je bent vast super benieuwd wat dit nu is:)

Gister schreef ik over de nieuwe edities van Monopoly die ze hebben uitgebracht.

4 NIEUWE MONOPOLY EDITIES!

Wij zelf zijn helemaal gek van spelletjes maar ook van Mario Kart (en andere Nintendo spelletjes) als video game. Zelf hebben we met veel plezier het Monopoly Gamer Mario Kart gespeeld en het is een heerlijk spel. Niet alleen de vormgeving is super leuk, maar ook de tijdsduur van het spel. Bij de “oude ” variant met geld en hotels ben je zo een paar uur zoet, niet erg natuurlijk maar met kinderen is dat toch iets minder. Hier speel je maximaal een uurtje en dan is er een winnaar!

Monopoly Gamer Mario Kart

Ik vind het zo ontzettend leuk dat ik iemand mag gaan blij maken.  Ik mag namelijk een exemplaar van dit super leuke spel weggeven.  Zo doe je mee:

  • Laat  hieronder een bericht achter (met geldig email adres) zodat ik weet dat je meedoet of onder het originele bericht op Facebook
  • Like Life by Xenia op Facebook♦ Instagram♦ Twitter. Het is niet verplicht, maar ik zou dit erg waarderen
  • Deel, tag, Like dit bericht op Facebook, Twitter en Instagram allemaal niet verplicht, maar wel super tof! Zou zonde zijn als je vrienden deze leuke winactie missen toch?
  • De winactie zal lopen tot en met ♥13 januari 2019♥.
  • Ik zal de winnaar een mailtje sturen

En hop hop hop, we hoppen door

Heb je mee gedaan met de winactie? Een reactie achter gelaten? Dan is het tijd om door te hoppen naar de volgende blog. Hop dan ook snel door naar:

Boston Baby

Ook deze blog is voor mij vrij nieuw. Wat ontzettend leuk dat deze blog is ontstaan om thuisblijvers te informeren over de Amerikaanse avonturen.  Deze Belgische mama noemt zich Foodie, experimentele kok, gezondheidsfreak, ecologische madam en een empathische ouder en niet te vergeten prettig gestoord! Hoe leuk is deze zelfkennis.

Ik vind de intro op de blog helemaal geweldig, wat ontzettend leuk geschreven en ik ga zeker vaker een kijkje nemen op deze blog! Ook op Boston baby kun je een hele leuke winactie vinden, dus hop gauw verder!

 

Heel veel hop plezier en tot snel!

Groetjes Xenia

 

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking.

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

 

Voor meer winacties en prijsvragen kijk dan op gratiswinactieIkhebprijs of PrijsvragenGala

103 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: