Speelgoed van het jaar
De leukste dingen,  Speelgoed

Speelgoed van het jaar 2019! Het leukste speelgoed voor 4-5 jaar

Het is belangrijk om te spelen en dit geldt niet alleen voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen. Spelen is belangrijk omdat het helpt bij de sociaal/ emotionele ontwikkeling, je vaardigheden en motoriek, je leer door te zetten en je tijdens spel gewoon lekker jezelf kan zijn! Het is goed om elke dag 30 minuten te spelen, zo leer je vaardigheden, je bent in contact met andere en dit zal je welzijn alleen maar ten goede komen. Spelen kun je met iedereen doen van kind tot en met volwassenen.

Stemmen

Op 11 september 2019 heeft Kim Kötter bij Spelekids in Loosdrecht op de stemknop gedrukt waardoor officieel het stemseizoen voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar is gestart.
Ruim 70 kinderen waren bij dit moment aanwezig en velen zijn direct hun stem gaan uitbrengen. Iedereen die stemt maakt kans op het genomineerde speelgoed. Je hoeft hiervoor maar 1 favoriet artikel te kiezen in een categorie.

Je kan ook een kleurplaat mooi inkleuren en opsturen ! Ook zo kun je speelgoed winnen!

Je kan hier je stem uit brengen..

Speelgoed van het jaar in de leeftijd 4 en 5 jaar!

De dokter of de tandarts nadoen, vadertje moedertje spelen is een favoriete bezigheid van deze doelgroep. Over het algemeen hebben de meeste kleuters een hele grote fantasie en het speelgoed moet daar natuurlijk op aansluiten. Ook zullen de meeste kinderen op deze leeftijd beginnen met eenvoudige spelletjes.

Cubby de Beer

Toen ik deze beer voor het eerste zag was ik verkocht, wat een ontzettend leuke beer. De beer is levensecht en ontzettend interactief. Je kan Cubby kietelen, dat vind hij namelijk heel erg leuk. Cubby speelt ook graag het spelletje kiekeboe. Blaas je op zijn neus, dan kun je verrassende reacties verwachten . Je kan hem zelfs eten en drinken geven en zijn vacht borstelen. Met meer dan 100 geluids- en bewegingscombinaties en een slaapmodus met heerlijke liedjes is Cubby het leukste speelmaatje om mee te spelen.

Cubby de beer Speelgoed van het jaar 2019

Meer info vind je hier

Bob Bilnaad

De naam alleen al hilarisch natuurlijk. Deze loodgieter repareert een verstopping en iedereen neemt hem in de maling. Zijn broek zakt misschien wel naar beneden en dan wordt iedereen nat gespoten.

In dit spel is het de bedoeling om ombeurten de gereedschapskist te plunderen en het gereedschap op zijn riem te plaatsen. Doe dit wel voorzichtig hoor, want als de broek afzakt, dan spuit er water uit de gootsteen.

Bob Bilnaad Speelgoed van het jaar 2019

Meer info vind je hier

Smart Farmer

Een super leuke smartgame, waarbij je de dieren bij elkaar moet houden. De dieren van de boerderij maken er een bende van en moeten van elkaar gescheiden worden. Maar de boer heeft maar 3 hekken om zijn land te verdelen in aparte weides. Help de boer door de hekken op de juiste plaats te zetten. Het is gelukt als de paarden, koeien, schapen en varkens een eigen plekje hebben! Maar vergeet niet dat ze ook een eigen drinkplek nodig hebben.

Smart farmer speelgoed van het jaar 2019

Meer info vind je hier

Crocs’ Socks! Krok Sokken

O jee de krokodil mist een sok. Nu moet je zorgen dat jij de eerste bent die zijn bijpassende sok zal vinden zodat Kroko weer een compleet paar heeft. Dit is een actief gezelschapsspel wat je met 2- 4 spelers kan spelen. Het spel bestaat uit 24 kaarten met gekleurde sokken en 24 kaarten met de krokodil met maar 1 sok aan en 4 ploppers. 1 iemand mag een kaart omdraaien en daarna mag iedereen zo snel mogelijk proberen de missende sok te vinden en deze met de plopper te vangen. Het is wel goed opletten geblazen want welke sok heeft Kroko nodig? Links of rechts…

Crocks' Socks Speelgoed van het jaar 2019

Meer info vind je hier

Tropical Zoo

Met deze creatieve set van Totem kunnen kinderen op eenvoudige wijze leuke 3D dieren maken. In de handleiding kun je terug vinden hoe de vierkante kralen moeten worden neergelegd. Door ze eenvoudig nat te spuiten met het spuitje blijven ze aan elkaar plakken. Pixelen is heel populair onder kinderen van deze doelgroep.

Tropical Zoo Speelgoed van het jaar

Meer info vind je hier

Je kan hier je stem uit brengen..

Heb jij je stem al uitgebracht voor het speelgoed van het jaar?

Je kan hier lezen wie de genomineerde zijn: speelgoed van het jaar in de categorie tot en met 3 jaar

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: