Drinks,  Reviews,  Thee

Appeltaart in jouw kopje thee?

Ken jij de geur van versgebakken appeltaart?  Ik wel en ik vind dat echt heerlijk, vooral als deze net uit de oven komt en het hele huis hier zo lekker naar ruikt!

Je kan deze geur nu ook ervaren in jouw kopje thee. Met deze melange kom je weer even thuis in de keuken waar net een appeltaart gebakken is.

☕️ Ingrediënten 

Gedroogde appel, kokosrasp en kaneel

Appeltaart thee

☕️ Looks

Je ziet in de melange de gedroogde appel, de kokosrasp en de kaneelstokjes zitten.

Appeltaart thee

☕️ Kleur thee

De thee is heel licht van kleur. Het lijkt zelfs een beetje wit / troebel door de kokosrasp. Deze kan door het filter in jouw thee komen. Het is niet vervelend en je hebt hier ook geen last van met drinken.

Appeltaart thee

☕️ Geur

Ik was heel erg benieuwd naar deze thee.  Als je het zakje open maakt komt de heerlijke geur van appeltaart je te gemoed.

Appeltaart thee

☕️ Smaak

De heerlijke geur in de verpakking maakte me heel erg nieuwsgierig naar de smaak van deze thee. Zou deze net zo lekker smaken als hij rook?

Ik vond de smaak tegenvallen. Zelf ben ik gek op kaneelthee en ondanks de kaneelstokjes kwam deze smaak verrassend genoeg niet echt naar voren. De zurige smaak van de appel was de overheersende smaak.

Het is echt thee die je ligt of niet. Ik heb de thee op meerdere momenten gedronken en voor mij was 1 kopje van deze thee  per moment meer dan genoeg.

Hebben jullie weleens appeltaart thee op?

Ook leuk om te lezen

15 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: