Bigben kids my Milo
Reviews,  Winactie

My Milo, let’s party! + een super winactie

Voor Go or No go mochten wij de  Bigben Kids karaoke CD- speler “my Milo” reviewen. Kinderen en muziek is bij ons thuis een goede combinatie. Mijn 3 jongens zingen, dansen en luisteren dagelijks naar muziek. Super is het dan ook dat muziek goed is voor de ontwikkeling van kinderen. Wil jij ook kans maken op deze vrolijke karaoke CD speler? Lees dan snel verder!

My Milo

Met zijn geel en blauwe kleur ziet deze draagbare CD speler met karaoke functie van Big Ben er super leuk uit. Een vrolijk gezicht met een zonnebril, liever een ander gezicht? Dat kan heel gemakkelijk met de bijgeleverde stickers.

Er zitten 2 microfoons bij dus je kan gezellig samen (mee) zingen met de muziek. Dansen kan ook want hij is draagbaar en je neemt hem dus overal mee naar toe. My Milo is van alle markten thuis want je kan lekker (mee) zingen met de CD of lekker naar muziek luisteren. Doordat hij draagbaar is kun je hem overal gebruiken en mee naar toe nemen. Er kunnen batterijen is of aansluiten via een USB kabel. Handig is dat je ook een koptelefoon kan gebruiken (deze zit er niet bij) zodat jouw kind lekker zelf naar de muziek kan luisteren.

Wij zijn enthousiast!

Deze CD speler met karaoke functie ziet er super leuk en uitnodigend uit. Ieder kind zal enthousiast zijn door deze vrolijke kleuren. De jongens begonnen gelijk te stralen bij het uitpakken van deze Bigben kids karaoke speler. Fijn is dat er 2  microfoons bij zitten en de jongens hier samen mee kunnen spelen.

My Milo is lekker licht in gebruik en kan gemakkelijk door de kinderen gedragen worden. My Milo is in huis zo ongeveer overal geweest. We moeten hem echt in de kast zetten, want anders wil de kleinste van van 1,5 er steeds mee spelen als hij hem ziet staan.  My Milo is heel makkelijk in gebruik door de grote knoppen, handig voor de kinderhandjes! Soms hebben ze nog een beetje hulp nodig als het gaat om liedjes programmeren.

We hebben my Milo al eventjes en we gebruiken hem bijna dagelijks. Er zijn al heel wat liedjes voorbij gekomen, waar we lekker hebben meegezongen. Eerlijk is eerlijk ook ik zing graag een deuntje mee!

Bigben kids my Milo

Win Win Win

Ik vind het zo ontzettend gaaf dat ik deze te leuke Bigben karaoke CD- speler mag weggeven.

Wat moet je doen?

  • Laat hieronder een bericht achter (met geldig email adres) zodat ik weet dat je meedoet
  • Like Life by Xenia op Facebook♦ Instagram♦ Twitter. Het is niet verplicht, maar ik zou dit erg waarderen
  • Deel, tag, Like dit bericht op Facebook allemaal niet verplicht, maar wel super tof!
  • De winactie zal lopen tot en met ♦18 februari 2018♦. Ik zal de winnaar een mailtje sturen, reageer binnen 24 uur anders maak ik iemand anders blij.

groetjes Xenia

Dorien, gefeliciteerd! Jij wint dit geweldig leuke apparaat.. Heel veel muziek en zing plezier!! Ik stuur je een mailtje..

Doe je ook mee met de winactie van Fifty Shades Freed?

 

Bigben kids my Milo

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking.

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

Voor meer winacties en prijsvragen kijk dan op gratiswinactieIkhebprijs of PrijsvragenGala

 

 

66 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: