Er op uit,  Film,  Reviews

Cars 3

Hoe  gaaf is het om als 1 van de eerste de nieuwe Cars film te mogen zien. Voor Kiddowz mocht ik samen met Joost en mijn 2 oudste jongens naar deze film toe. Vooral Fynn (4) is een grote fan van auto’s en kon dan ook niet wachten op dit uitje. De eerste 2 films hebben we regelmatig gekeken en dat was een groot succes. Ik moet eerlijk bekennen dat ook ik deze films niet erg vind om te kijken. Vaak gaat een film na een aantal delen vervelen zou dat bij deze fim ook zo zijn?

Kijken jullie net als wij graag (mee) met de Disney films?

De film

Tijden veranderen en er is een nieuwe generatie van racers opgestaan. Ze zijn razend snel en maken gebruik van de nieuwste technieken. Bliksem McQueen neemt het in deze fim op tegen Jackson Storm. Een racer van het nieuwe tijdperk, die maar wat graag de plek wil in nemen van Bliksem McQueen. In de film is Bliksem McQueen al best oud, een hele uitdaging om de jongen Jackson Storm voor te blijven in de race.

Als Bliksem McQueen een groot ongeluk krijgt, is hij gedwongen om de sport te verlaten maar zal hij stoppen met racen? Met hulp van Cruz Ramirez, een jonge race technicus gaat hij hard aan de slag om te laten zien dat jij nog niet is afgeschreven. Zal het lukken om zichzelf te bewijzen in de grootste Piston Cup ooit?

Wat vonden wij van de film?

Wij hebben genoten van de film. Het is een super leuke film voor jong en oud. Een verhaal is helemaal van nu met de moderne snufjes en het einde dat is zeker erg verrassend!


Hij duurde wel bijna 2 uur wat best een lange zit is voor kleine kinderen toch is het goed vol te houden. De film was volgens Fynn af en toe best een beetje spannend, maar niet zo spannend dat hij niet durfde te kijken. Ondanks dat het een derde deel is van een film kan deze film ook gezien worden los van de andere 2 delen. Zijn jullie kinderen ook

De film is gaat 12 juli in Nederland in premiere en is vanaf nu in de voorpremiere te zien! 

Heel veel plezier!

 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.