Xenia (life by Xenia)

Contact & Samenwerken

Hi!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Ik ben Xenia, getrouwd met Joost en mama van 3 kinderen. Met 3 zoons, Thijmen (2009), Fynn (2013) & Mayson (2016) mag ik mij toch wel een echte “boysmom” noemen.

Naast mijn werk al Remedial Teacher op een middelbare school heb ik een eigen praktijk voor Remedial Teaching, huiswerkbegeleiding en coaching. Dus mocht je in de omgeving van Arnhem/ Nijmegen wonen en hulp nodig hebben kijk dan zeker even op www.rtbijxenia.nl

RT bij Xenia.

Naast mijn praktijk, waar ik erg trots al heel veel leerlingen heb mogen begeleiden ben ik in 2017 gestart met mijn blog Life by Xenia.

Na eerst een aantal gastblogs te hebben geschreven werd het tijd voor het grotere werk en ben ik naast het gastbloggen begonnen met Life by Xenia

life by xenia contact

Wij zijn gek op reizen, uitstapjes, weekendjes of nachtjes weg, lekker eten en dit is heerlijk om over te schrijven.

Met kinderen is het reizen wel iets veranderd, maar we proberen ook de kinderen zoveel mogelijk te laten zien van ons kikkerlandje maar ook daarbuiten en vooral samen lekker te genieten van alles wat de dag ons brengt! Op Life by Xenia staat All about LOVE, HAPPINESS and ENJOY life centraal. Ik schrijf dan ook over de dingen waar wij blij van worden!

Samenwerken?

Op Life by Xenia zijn er verschillende mogelijkheden om samen te werken.

  1. Wij vinden het heerlijk om  over ervaringen te schrijven van  bijvoorbeeld leuke accommodaties,  hotspots of leuke uitstapjes. Voor persreizen houden wij ons zeker aanbevolen!
  2. Wij reviewen graag producten
  3. Persberichten mag u altijd opsturen en u mag ons ongevraagd toevoegen aan uw perslijst
  4. Er zijn ook overige manieren van samenwerken denk aan een post op Social Media of het schrijven van een gastblog

Ik vind het vooral belangrijk dat het past bij mij en mijn blog. Heb je interesse stuur dan een mailtje naar lifebyxenia@gmail.com

Je mag altijd een mail sturen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Voor het verkrijgen van actuele statistieken volgens Google Analytics en tarieven kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar: lifebyxenia@gmail.com

Het opsturen van producten is geheel verblijvend en verplicht mij niet tot het schrijven van een review. Ik vind het vooral belangrijk dat het past bij mij en mijn blog. Heb je interesse stuur dan een mailtje naar lifebyxenia@gmail.com. Het is belangrijk dat het past bij de volgers en de onderwerpen. Als het artikel online staat zal er altijd contact opgenomen worden. Ik vermeld onder het artikel dat het gaat om een gesponsord bericht of dat ik een product opgestuurd heb gekregen. Life by Xenia zal altijd een eerlijke review schrijven!

Eerdere samenwerkingen en reviews

Life by Xenia als gastblogger

Naast mijn eigen blog schrijf ik ook met enige regelmaat een gastblog voor op een andere website.

Go or No GO

Marstyle

Kiddows

Nicole’s Choice

Mini Me

Gastbloggers

Ook werk ik graag samen met gastbloggers.

Contact

Wil je meer weten over mij, over Life by Xenia of wil je een leuke samenwerking aangaan? Neem dan vooral even contact met mij op via lifebyxenia@gmail.com of vul onderstaand contact formulier even in!

Wellicht tot een super leuke samenwerking!

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: