gezond fastfood Nora French
Boeken,  Reviews,  Winactie

{Review} Gezond fastfood van Nora French + winactie! (gesloten)

Gezond eten hoeft niet veel tijd en moeite te kosten. Nora French laat dit zien met haar kookboek gezond fastfoodIn dit kookboek vind je 100 snelle, makkelijke, simpele maar gezonde recepten voor het hele gezin. Gezond fastfood een uitkomst voor iedereen die gezond(er) wil eten, maar geen tijd heeft voor uitgebreide inkopen en daarna lang te moeten kokkerellen. In dit kookboek zijn de recepten ingedeeld op tijd en bevatten pure en onbewerkte ingrediënten die goed betaalbaar en makkelijk verkrijgbaar zijn.

gezond fastfood Nora French

Nora French

Nora groeide op in Berlijn, studeerde in Engeland werkte in Londen, amsterdam en Frankfurt. Ze woont tegenwoordig met haar gezin in Nederland en volgde haar passie voor gezondheid. Ze werk nu als gezondheidscoach, daarnaast deelt ze op http://www.noralicious.com/nl/ haar inzichten over gezond en simpel eten.

Gezond fastfood

Ik ben gek op koken en vooral op bakken, maar het ontbreekt mij vooral aan tijd. Toen ik door Karakter Uitgevers werd benaderd of ik dit boek wilde reviewen werd ik gelijk enthousiast en nieuwsgierig.  Snel, makkelijk en gezond wie wil dat nu niet? De titel van het boek,  gezond fastfood maakte me eigenlijk ook wel nieuwsgierig. Als je druk bent, kan gezond koken er wel eens bij in schieten en een frietje of ander fastfood is dan snel gehaald. In dit boek geen echte fastfood recepten maar wel makkelijke recepten, niet moeilijk en wat ik prettig vind is niet te lang koken. Recepten zijn glutenvrij, zonder geraffineerde suikers en bomvol groenten, fruit, gezonde vetten en proteïnen.

Mijn ervaring

Het boek ziet er gelijk op het eerste gezicht al prettig uit en het leest ook prettig. Zelf vind ik het erg prettig dat het boek naast recepten ook handige informatie bevat. Informatie hoe je iets moet voorbereiden, het klaarmaakt en het mee kan nemen. Dat er ook “gewone” superfoods zijn vond ik ook erg prettig om te lezen. Het zijn producten die je of al in huis hebt of makkelijk in de supermarkt kan kopen. Handig is dat er ook een weekmenu voor je is uitgeschreven.

Ik vind het boek echt een aanwinst! Er staan veel lekkere recepten in en wat ik vooral ook als prettig ervaar is dat ook mijn kinderen hier van smullen.

Zelf ben ik natuurlijk ook aan de slag gegaan en maakte ik al verschillende gerechtjes zoals:

Ook enthousiast en heel benieuwd?

Je merkt ik ben enthousiast! Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar dit leuke kookboek?

Ik mag 1 iemand blij maken met dit super leuke boek, tof toch? Wat moet je doen?

Wat moet je doen?

  • Laat hieronder een bericht achter (met geldig email adres) zodat ik weet dat je meedoet
  • Like Life by Xenia op Facebook♦ Instagram♦ Twitter. Het is niet verplicht, maar ik zou dit erg waarderen
  • Deel, tag, Like dit bericht op Facebook allemaal niet verplicht, maar wel super tof!
  • De winactie zal lopen tot en met ♦25 maart 2018♦. Ik zal de winnaar een mailtje sturen, reageer binnen 24 uur anders maak ik iemand anders blij.

Gefeliciteerd Peggy! Ik zal je een mailtje sturen..

groetjes Xenia

 

\

49 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: