Gastbloggers

Het leven met een Foodtruck

Een tijdje geleden liet ik jullie kennis maken met Miranda en haar knalrode Foodtruck. Ze is eigenaresse van De Wentelteefjes. Heb je de blog niet gelezen? Die kun je hier lezen

 

 

Na alle leuke reacties en het leuke contact dat ik had met Miranda heeft ze besloten om ons mee te nemen  hoe het nu eigenlijk is om een Foodtruck te hebben en hoe dit in zijn werk gaat.

 

 

Eerlijk is eerlijk, mij lijkt het fantastisch! Maar waarom eigenlijk, geen idee. Het idee van de vrijheid en staan op allemaal leuke plekken spreekt mij enorm aan. Wie weet mag ik een keertje een dagje mee om te ervaren hoe het nu eigenlijk is:)

 

 

Mocht je het weekend niks te doen hebben en je bent in de buurt van Hoofddorp, dan zou ik zeker een kijkje gaan nemen! Foodtruckfestival Rrrollend is hier 18/19/20 augustus te vinden. Voor meer info kun je terecht op de website of op de Facebookpagina!

 

 

 

De dag voor vertrek

 

 

Donderdag, de dag voordat we morgen moeten draaien in Hoofddorp, op Foodtruckfestival Rrrollend!

 

Als ik vandaag uit het raam kijk word ik niet heel blij, regen…dus spookt in mijn hoofd, als het weekend maar droog is!!!   We hopen met je mee! Want eerlijk is eerlijk, hier hoort gewoon droog weer (en de zon)  bij.

 

Maar evengoed vol positieve energie de dag even doornemen, moet nog wel het een ene ander doen ter voorbereiding. De inlaad klusjes stel ik nog maar even uit, hopen dat het straks even droog word.

 

Ga zo eerst de Foodtruck even ophalen in Wieringerwerf, 19 kilometer verderop, waar hij altijd in de schuur staat tussen de events en festivals door. Alles even inrichten en de alweer schone afwas van het afgelopen event in de kasten en laden plaatsen. De caravan zo inladen dat het gewicht weer mooi verdeeld is, is altijd een uitdaging. Je wilt geen brokken onderweg!

 

Even checken of de bakker mijn bestelling wel ontvangen heeft in de mail, en dan het aanrijdschema voor morgen even doornemen. Een enthousiaste mail van de organisatie zorgt ervoor dat ik er alweer zin in krijg!

 

 

 

 

11.30 word ik verwacht Vrijdag! Mooie tijd, moet een uurtje rijden dus dat is te doen. Om 16 uur moeten we “bakklaar” staan, dus dat ga ik makkelijk redden.

 

Mijn menu uitdraaien wat ik aangeboden heb, en dan de borden straks even schoonmaken en opnieuw schrijven. Ik lees dat ze ook een allergenen lijst willen aanbieden aan de gasten van het festival, dus dat word nog alles goed nakijken straks.

 

Mijn boodschappen lijstje maar eens goed doornemen, BAKBOTER niet vergeten net als de vorige week…deze staat er met grote letters op! Zonder bakboter, geen Wentelteefjes.

 

 

De strijkplank staat klaar om mijn kleding straks nog even te perfectioneren en bedenk me nu dat ik nog langs de drogist moet om mijn rode lippenstift te halen, deze raakt op. En deze hoort bij mijn transformatie tot WentelTeefje het weekend!!

 

Ik ga nu rijden!

 

Met de Foodtruck voor de deur, krijg ik nog meer zin om mijn voorbereidingen en klusjes te doen voor weer een wentelend weekend!

 

 

Wat zijn jullie plannen dit weekend?

 

 

 

 

Met Wentelende groet,


Miranda Nijssen
Foodtruckfestival Rrrollend is 18/19/20 augustus te vinden in Hoofddorp voor meer info kun je terecht op hun website of op hun facebookpagina
Lieve Miranda!
Super leuk dat je ons mee wil nemen in jouw Wentel avontuur
Ik vind het in ieder geval super leuk. Jullie ook?
groetjes Xenia

12 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: