Lock Stars-Hasbro
Persberichten,  Winactie

Lock Stars van Hasbro, de nieuwe rage van 2018? Jij kan er 1 winnen!

Hasbro maakte een maand geleden een nieuwe madness bekend die de wereld gaat veroveren! Maak nu alvast kennis met de nieuwe verzamelrage van Hasbro, Lock Stars. Had jij er al over gehoord?

Lock Stars-Hasbro

Hasbro heeft veel leuke spullen zo schreef ik bijvoorbeeld al eens over het hilarische spel Toiletpret! en de valsspelers editie van Monopoly

Lock Stars

De hippe Lock Stars zijn genummerde slotjes in 6 categorieën die je openmaakt met je eigen persoonlijke sleuteltje, zo bewaar je jouw diepste geheimen in dit kleine figuurtje. Net zoals je je geheimen alleen deelt met je beste vriend(in). Mijn jongens zouden dit geweldig vinden, je kan er iets in doen wat een ander niet mag weten, maar ook dat het met een sleuteltje is zouden ze al heel tof vinden! Zelf ben ook wel heel benieuwd en ik kan me helemaal voorstellen dat deze Lock Stars van Hasbro een enorme hit gaan worden.

Laat zien wie je bent met deze grappige collectie van slotjes en verzamel alle gekke figuurtjes, van maffe monsters tot rare robots en pittige piraten!

Verschillende Lock Stars

Elk figuurtje heeft een eigen persoonlijkheid, voor elk wat wils dus. Met ontzettend veel verschillende karakters, is het tijd om de Lock Star gekte te ontgrendelen en al jouw favorieten te verzamelen. Want de verzamelfactor is groot! Maak het figuurtje open met het bijhorende sleuteltje en ontdek een kleine verrassing die erin verstopt zit. Alleen jíj bepaalt wie het slotje mag openen. Met meer dan 100 knotsgekke Lock Stars die je kan verzamelen, ben jij binnenkort de hipste van de straat! Hang ze aan je rugzak of schoenen en creëer je eigen stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos, of je nu houdt van grappig, gek of schattig, er zit voor iedereen een slotje bij.

In dit introductiejaar verschijnen er 104 verschillende Lock Stars. Elke Lock Star heeft bovendien een kleine buddy-Lock Star bij zich die geheim blijft tot je de verpakking hebt open gemaakt. Ook heeft elke Lock Star 2 accessoires die je aan het slot kan hangen.

Fijn om te weten!

In juni verschijnt de eerste serie Lock Stars bij Intertoys. Daarna wordt er regelmatig een nieuwe serie uitgebracht. Vanaf half augustus zijn ze echt overal verkrijgbaar.

Elke Lock Star bevat: 1 groot Lock Stars slot, 2 sleutels, 1 Lock Stars buddy en 2 accessoires. De basisverpakking heeft dus een zichtbare grote en een verrassings-minilock. Later zullen ook multipacks en megapacks verschijnen.

De collectie speelt ook in op het fenomeen van kleding en tassen versieren met allerlei gadgets om zo te laten zien wie je bent. De grappige slotjes hebben alles om de nieuwe schoolpleinrage te worden.

  • Leeftijd: 4+
  • Prijs: 5 – 6 euro

Welke kies jij? LOCK ON!

Win een Lock Star

Ik mag een Lock Star weggeven Wat moet je daar voor doen?

  • Laat hieronder een bericht achter (met geldig email adres) zodat ik weet dat je meedoet
  • Like Life by Xenia op Facebook♦ Instagram♦ Twitter. Het is niet verplicht, maar ik zou dit erg waarderen
  • DeeltagLike dit bericht op Facebook allemaal niet verplicht, maar wel super tof!
  • De winactie zal lopen tot en met ♦26 mei 2018♦. Ik zal de winnaar een mailtje sturen, reageer binnen 24 uur anders maak ik iemand anders blij.

Liefs Xenia

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking.

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

Voor meer winacties en prijsvragen kijk dan op gratiswinactieIkhebprijs of PrijsvragenGala

31 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: