Gastbloggers,  Peggy

Mag ik je even voorstellen? Gastblogger Peggy

Vanaf deze week zal Peggy wekelijks een blog schrijven. Peggy zal vooral een lekker en gezond gerecht met ons delen.

Het eerste recept was ze heeft gemaakt zijn dadelrepen met pure chocolade en kokos. Het recept kun je hier lezen.

Even voorstellen:

Dag allemaal! Ik ben Peggy en ik vind het superleuk om gezonde recepten met jullie te delen. Ik maak het liefst alles zelf, maar helaas gaat dit niet altijd.

Het is mij een beetje met de paplepel ingegoten want mijn moeder is voedingsconsulente bij Vitaline Zeeland. Sinds de geboorte van mijn zoontje Joey (2013) ben ik mij hier steeds meer in gaan verdiepen en mee bezig. Heel veel gelezen hierover en met kleine stapjes. Dit heb ik vooral gedaan door het omwisselen van producten.

Je kunt voeding zien als het medicijn voor je lichaam. Gezonde voeding heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Voedsel is er om ons lichaam energie te geven, oftewel, om ons lichaam te voeden en niet om te vullen. Je bent wat je eet!. We kennen dit cliché allemaal, gelukkig vinden steeds meer mensen dit! Vandaar dat ik mijn baksels of ontbijt, lunch gerechtjes met jullie wil delen!

Hopelijk sleur ik jullie mee in mijn enthousiaste, want ik bak nu geregeld, en maak het liefst alles zelf in plaats van kant en klaar kopen! Het smaakt ook zoveel lekkerder als je weet wat erin zit..

Greetzz Peggy

17 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: