Barf Buddies Grumble
De leukste dingen,  Speelgoed

Met een Barf Buddy heb je jouw eigen slijmmonster!

De meeste kinderen zijn gek op slijm, slijm heeft iets magisch. We hebben al verschillende slijmpogingen gedaan, maar ik denk dat het niet zo voor ons is weggelegd. We kregen een Barf Buddy en nu konden ze wel met slijm spelen maar we hoefde het niet te maken. Scheelt weer heel veel rommel in de keuken:)

Barf-Buddy Grumble

Barf Buddies van Crate Creatures

Crate Creatures zijn slijmeriger dan ooit dankzij de verzamelbare Barf Buddies-slijmfiguurtjes! Kinderen kunnen de grote monden van de Barf Buddies volstoppen met kleurrijk slijm! Geef een zwiep aan de staart van de Buddy om hem slijm uit te laten spugen!

Het leuke is dat je Barf Buddie geleverd zal worden met 3 mysterieuze, verzamelbare Puke Pals binnenin. Elke Buddie heeft er 3 om uit te spugen. Heeft jouw Barf Buddy genoeg gegeten? Dan kun je het slijm opbergen in het bewaarbakje

Wat vonden wij ervan?

Spelen met slijm zouden ze hier in huis ook graag elke dag doen, maar dat doen we niet omdat het vaak best rommel geeft. De kinderen vonden het slijmmonster heel leuk en grappig. Ze konden niet wachten om het uit de mond te laten lopen. Fijn is dat het slijm niet plakt en geen rommel achterlaat. Ander positief punt is dat je de slijm kan opbergen in het daarvoor bestemde bakje.

Kinderen vonden onze Grumble erg leuk en spannend! Het was grappig om er mee te spelen en ze vonden het zelf super om met eindelijk eens met slijm te mogen spelen. Slijm geeft vaak zo’n rommel en dat was bij deze Barf Buddies niet het geval!

Dat slijm een rommel geeft weet Linda van Thuisleven alles van, maar gelukkig heeft ze goede tips om slijm of putty vlekken te verwijderen!

Hoe verwijder jij deze vlekken? Of komt het gewoon niet in huis? Ik neig zelf meer naar het laatste:)

Je kunt jouw eigen slijm monster kopen online of bij de speelgoedwinkel

Spelen jouw kinderen graag met slijm?

Groetjes Xenia

Barf Buddies

Deze blog is tot stand gekomen middels een samenwerking. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van affiliate links.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: