Er op uit

Op het feestje van Flik en Flak

Even voorstellen: Flik en Flak

Flik Flak is in 1987 opgericht in Zwitserland en het eerste kinderhorloge met een concept om te leren klokkijken. Flik Flak is nog steeds het meest verkochte kinderhorloge ter wereld. Het helpt kinderen over de hele wereld om op tijd te komen sinds 1987. Het was het eerste kinderhorloge waarmee het gemakkelijk en leuk werd om te leren klokkijken. Het merk is blijven ontwikkelen en is met de tijd mee gegaan, maar is daarnaast trouw gebleven aan hun afkomst. De missie het leren klokkijken” is niet veranderd.

Flik en Flak zijn broer en zus. Flik is de grote broer met de lange benen en Flak is het slimme kleine zusje. Ze houden allebei van horloges, maar ze vinden het vooral leuk om anderen te helpen om de klok te leren lezen. Ze zijn onafscheidelijk, en samen zijn ze een onoverwinnelijk team.

Met zijn lange benen is het Fliks taak om de minuten aan te wijzen. Hij neemt om de 60 seconden een stap vooruit. Als hij één keer rond de wijzerplaat is gestapt, is er een uur verstreken. Daarna is het de beurt aan Flak: ze springt vooruit om het volgende volledige uur aan te wijzen. Flik vindt het niet erg dat Flak altijd als eerste afgelezen wordt. Hij heeft immers goede manieren: “Ladies first!”.

Verschillende soorten

Flik Flak- horloges worden allemaal gemaakt in Zwitserland. Zijn gemaakt van een kleurrijk kunststof en een polijstbaar kunststof glas. Ze worden aangedreven door een Zwitsers kwartsmechanisme, zijn schokbestendig en de horloges met textielband kunnen in de wasmachine. Flik Flak is een merk van de Swatch Group, ‘s werelds grootste horlogemaker en -verdeler, met 160 productievestigingen in Zwitserland.

Vanwege de verjaardag van het horloge heeft Flik Flak een speciale verjaardagscollectie uitgebracht. 16 vrolijke horloges voor kinderen, allen Swiss Made en voorzien van de speciale kleurcodes op de wijzerplaat die helpen in het herkennen van uren en minuten. De horloges prikkelen de verbeelding van de jongste kinderen met cupcakes,, frisdrankjes, ballonnen en vlaggen. De oudere kinderen dragen stijlvolle kleurschema’s, materialen met een volwassen look en een vleugje elegantie.

Neem zeker een kijkje op www.flikflak.com om te zien welke leuke horloges ze allemaal hebben. Ik weet zeker succes gegarandeerd!

Uitgenodigd

Samen met mijn oudste zoon Thijmen mochten we namens Marystyle aanwezig zijn bij de 30e verjaardag van Flik en Flak.

Op 3 mei was het dan zover en gingen we met de trein en bus richting Amsterdam. De trein en de bus zijn een feestje op zich dus zo kwamen wij alvast goed in de stemming. Wij komen niet zo vaak in Amsterdam en in de Bakkerswinkel Amsterdam – West waren wij dan ook nog nooit geweest. Maar wat een super mooie locatie voor een leuk feest!

Ik ben opgegroeid met het merk Flik Flak en heb zelf leren klokkijken met dit horloge, ik vond  het zelf dan ook extra bijzonder om hier bij aanwezig te mogen zijn

Flik en Flak stonden ons al op te wachten bij de Bakkerswinkel, toch super leuk om zo ontvangen te worden. Thijmen vond het in het begin maar niks, maar later was hij helemaal in zijn hum. We waren een beetje aan de vroege kant maar we werden met alle liefde ontvangen. De ruimte was van zichzelf al heel erg mooi, er hingen overal ballonnen en slingers. De tafel was mooi gedekt en er kwamen heerlijke broodjes op tafel.

Kinderen stonden deze middag in het middelpunt en konden kleuren, puzzelen en ik speelde memory en dit alles met Flik en Flak in de hoofdrol.

The kidspiration Club

De kinderen gingen deze middag aan de slag met “the Kidspiration Club” . De tafel was gedekt met veel verschillende spullen om de creatieve kant van kinderen naar boven te halen. Een heel leuk en enthousiast team, ze deden het heel erg leuk. Hoewel Thijmen niet van de knutsel is was hij super enthousiast en heel druk met zijn project. Hij vond het geweldig  en je zag hem genieten. Zijn zelfgemaakte klok heeft nu een mooi plekje in huis gekregen.

Kadootjes

Bij een feestje krijgt de jarig over het algemeen altijd een kadootje, hier was het andersom, Flik en Flak deelde kadootjes uit. Ieder kind kreeg een heel mooi horloge mee naar huis wat bij de leeftijd past. Ondanks dat Fynn niet mee kon kreeg hij ook een erg mooi horloge, heel lief!

Thijmen en ik hebben erg genoten op dit leuke feestje! We hebben heerlijk gegeten, wat gedronken en toen Thijmen druk bezig was bij The Kidspiration Club heb ik met andere moeders/ blogger/ ondernemers gekletst. Ik ben nog erg nieuw in de blogwereld en heb dit als erg inspirerend ervaren en heb hele leuke nieuwe contacten opgedaan!

Super leuk om hierbij aanwezig te mogen zijn. Ik vond het best wel spannend, omdat ik niet precies wist wat er van mij verwacht zou worden en hoe Thijmen het allemaal zou vinden. Het was nergens voor nodig, ik heb me een beetje druk gemaakt om niks.

We hebben een hele geslaagde middag gehad. Feestje ging nog even door op de terugweg

Via deze weg wil ik Marguerita dan ook nog een keer bedanken dat ik hier naar toe mocht en tegen de organisatie zeggen: jullie hebben het super geregeld allemaal! Heel erg bedankt voor deze geslaagde middag..

Liefs Xenia

 

 

 

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: