Er op uit,  Nederland,  Restaurants,  Reviews

Pannenkoeken eten in Oostkapelle

Vandaag waren we een dagje in Zeeland om gezellig de verjaardag van Joey te vieren. Een verjaardag is altijd gezellig, maar voor ons extra leuk om mijn nichtjes weer te zien.

Wij wonen 2 uur verderop en zien elkaar niet zo vaak. Nu tijd om te kletsen en de kinderen konden heerlijk spelen met elkaar.

Het feestje begon bij Thee & Leut in Vlissingen. Een heerlijke plek waar we door het lekkere weer buiten konden genieten. Kinderen konden lekker spelen en wij lekker kletsen.

Na het feestje hebben we met een aantal afgesloten bij de Pannenkoekenbakker Oostkapelle. We werden feestelijk onthaald en toen bleek dat we met meer waren dan de reservering werd er gelijk van alles gedaan om te zorgen dat we genoeg plek hadden met deze grote groep. Bediening was erg vriendelijk en gastvrij en dat is natuurlijk een hele dikke plus!

Wij kende de Pannenkoekenbakker al omdat deze ook bij ons in de buurt zit in Slijk Ewijk en ook bij deze Pannenkoekenbakker komen wij met plezier.

Wat ik als een hele grote plus heb ervaren in Oostkapelle is dat we naast de speelhoek zaten. En wat voor 1!

De kinderen konden zelf koken in het houten keukentje, gamen in de gameroom of lekker chillen in de bioscoop.

De kinderen hebben zich opperbest vermaakt! En voor ons was het natuurlijk heerlijk om ook rustig te kunnen eten en nog even bij te kletsen!

Welke pannenkoek is jouw favoriet?

Wat voor de kinderen het extra leuk maakt bij de Pannenkoekenbakker is dat ze muntjes krijgen bij de pannenkoek en deze in het winkeltje uit kunnen geven of verder sparen voor iets groters. Maar de muntjes moeten meestal gelijk uit gegeven worden:)

Zijn jullie wel eens bij de Pannenkoekenbakker geweest?

 

Ook leuk om te lezen

 

18 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.