Hannes Hunebed voorkant
Boeken,  De leukste dingen

Prehistorisch lachen met Hannes Hunebed deel 2

Gaan met die sjamaan is het tweede deel in de ontzettend grappige graphicnovelserie Hannes Hunebed. Het boek staat vol met humor, actie en avontuur. de illustraties zijn prachtig! Hannes Hunebed is een feestje voor de fans van Het leven van een Loser en Niek de Groot

Gaan met die Sjamaan

Hannes Hunebed is goed bezig. Hij heeft wachttorens, een ijscocar en zomervakantie uitgevonden. Het luxe leventje van Hannes wordt ruw verstoord als hij in de verte een rookpluim ziet.

Dit moet sjamaan Sjaffie horen! Alleen kan hij Saffie nergens vinden. Het hele dorp is in paniek, want iemand uit het dorp moet toch de inwoners vertellen wat ze nu moeten doen.

Gelukkig weet Hannes de inwoners rustig te houden en voor hij het weet is hij nu de sjamaan. De eerste taak is Saffie vinden en dat is nu net degene die hij niet kon vinden….

Super leuk!

Of je nu een boekenwurm bent of lezen eigenlijk helemaal niet tof vind dan is dit toch een super leuk boek. Het boek is een soort strip en leest hierdoor makkelijk weg. Er zitten veel grappen in en prachtige illustraties. Wat gelijkt opvalt als je het boek in handen hebt is dat het een zwaar boek is en de vele mooie plaatjes die het boek rijk is.

Mijn zoon van 9 heeft het boek bijna in 1 keer uitgelezen. Thijmen is groot fan van leven van een Loser en Slimme Rik en kan dit boek ook zeker aan iedereen aanraden. Hij moest steeds lachen en vond het boek super leuk! Vooral de grappige personages. Hij is zeker benieuwd naar het andere deel en hoopt dat er nog meer delen komen.

Als juf en Remedial Teacher ben ik enorm enthousiast over het boek. Het leest makkelijk weg daar de stripvorm en de vele grappige plaatjes. Kinderen die lezen moeilijk vinden of lezen geen bal aan vinden krijg je hierdoor zeker aan het lezen! Ik raad het boek Hannes Hunebed dan ook zeker aan. Scholen zouden dit boek zeker in de schoolbieb moeten hebben staan.

Boek specificaties

  • Auteur:                               Aaron Reynolds
  • Uitgeverij:                          Uitgeverij de Fontein
  • Jaar van uitgave:              2019
  • Prijs:                                    16, 50
  • ISBN:                                    9789026147821
  • Leeftijd: Vanaf 8 jaar
  • onder andere te koop bij bol.com

Wat is jouw favoriete boek?

Groetjes Xenia

Deze blog is tot stand gekomen middels een samenwerking. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van affiliate links

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: