Sinterklaas Bloghop 2019
Winactie

Sinterklaashop, hop jij gezellig mee?

We gaan weer Sinterklaashoppen!

We hoppen van de ene hop in de andere hop.  Hopperdehop! Amanda en Esmee hebben het voortouw genomen van deze Sinterklaashop en samen met bijna 30 andere bloggers doe ik gezellig mee. Leuk om kennis te maken met een aantal leuke (mama)bloggers uit Nederland en België. Want je kent ze vast nog niet allemaal!

Sinterklaas Bloghop 2019

Om deze Sinterklaashop nog feestelijker te maken, kun je bij elke blog die meedoet een leuke prijs winnen. Gauw verder lezen dus!

Wat is een bloghop nou eigenlijk precies?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs.  Ik verwijs je verderop weer door naar een andere blog  en zij verwijst jou weer door naar een volgende blog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Sinterklaashop volbracht! Je hoeft de blog niet in 1 keer te doen, want de meeste winacties blijven een week actief. Onthou wel waar je bent gebleven en hop dan weer gezellig  verder!

Maaike

Als je niet op mijn blog gestart ben kwam je hier via Maaike van Moe- dig! Moe-dig! is voor moedige moeders die moe zijn!  Maar ook moeders die niet altijd alles kunnen. Sommigen zullen (lichte) beperkingen hebben of een gezondheid die niet altijd meewerkt. Desondanks staan deze vrouwen positief in het leven, ondernemen graag leuke dingen met en zonder kinderen en zijn maatschappelijk betrokken. Heb je al meegedaan met de winactie daar?

Wie ben ik?

Hi, ik ben Xenia! Getrouwd en mama van 3 heerlijke jongens, Thijmen (10 jaar), Fynn (6 jaar) en Mayson (3 jaar) is de Benjamin van het stel.

Op mijn blog schrijf ik vooral over dingen waar wij blij van worden

“Geniet, leef en maak je dromen waar” !

Uitstapjes en reizen doen wij als gezin heel graag , we gaan er regelmatig op uit en dat is heerlijk om over te schrijven. Fotografie is een grote hobby en koken of bakken vind ik heerlijk om te doen. Regelmatig deel ik dan ook een heerlijk (gezond) recept op mijn blog. Daarnaast reviewen we regelmatig een leuk boek of een spel.

Deze blogs zijn nog maar enkele voorbeelden, kom gerust nog een keer een kijkje nemen om te kijken wat voor leuks ik allemaal te vertellen heb. Er komen regelmatig winacties online, zou zonde zijn als je deze mist!

WINWINWIN

Afbeelding bewerken

Net als bij de andere blogs kun je hier iets winnen. Je bent vast super benieuwd wat dit nu is:)

Laatst schreef ik over het super leuke speelgoed, wat genomineerd was voor de speelgoed  van het jaar. Ze hebben in Nederland helaas niet gewonnen, maar in België wel! Ik heb het over #SNAPSTAR!

#SNAPSTAR is een verzameling van 6 verschillende Social Influencer poppen. Deze poppen hebben een grote bewegelijkheid en de verwisselbare kleding, accessoires en haarstijlen zorgen voor eindeloos speelplezier! Bij de pop krijg je een greenscreen en een stand, waardoor kinderen een fotoshoot kunnen doen met deze leuke influencer poppen.

Ik vind het zo ontzettend leuk dat ik iemand blij mag maken.  Ik ga namelijk 1 van deze #SNAPSTAR poppen ( je kan niet kiezen) weggeven.  Zo doe je mee:

  • Laat  hieronder een bericht achter (met geldig email adres) zodat ik weet dat je meedoet of onder het originele bericht op Facebook
  • Like Life by Xenia op Facebook♦ Instagram♦ Twitter. Het is niet verplicht, maar ik zou dit erg waarderen
  • Deel, tag, Like dit bericht op Facebook, Twitter en Instagram allemaal niet verplicht, maar wel super tof! Zou zonde zijn als je vrienden deze leuke winactie missen toch?
  • De winactie zal lopen tot en met ♥24 november♥.
  • Ik zal de winnaar een mailtje sturen

En hop hop Sinterklaashop, we hoppen door

Heb je mee gedaan met de winactie? Een reactie achter gelaten? Dan is het tijd om door te hoppen naar de volgende blog. Neem dan nu ook snel een kijkje bij:

Mama Minke

Op Mama Minke kun je lezen over het geloof, geloofsopvoeding, bijbeljournaling en verschillende recensies over (kinder)bijbels. Ook schrijft Mama Minke over het aanstaande huwelijk en de voorbereidingen daarvan, speelgoed en andere onderwerpen die met kinderen te maken hebben.

Ook bij Minke kun je ook een leuke winactie vinden, dus hop gauw verder!

Heel veel hop plezier en tot snel!

Groetjes Xenia

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking.

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

Voor meer winacties en prijsvragen kijk dan op gratiswinactieIkhebprijs of PrijsvragenGala

60 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.