Lola #Snapstar
De leukste dingen,  Speelgoed

#SNAPSTAR, een wereld vol mode, beauty, muziek, fotografie en design!

#SNAPSTAR is een verzameling van 6 verschillende Social Influencer poppen. Deze poppen hebben een grote bewegelijkheid en de verwisselbare kleding, accessoires en haarstijlen zorgen voor eindeloos speelplezier! Bij de pop krijg je een greenscreen en een stand, waardoor kinderen een fotoshoot kunnen doen met deze leuke influencer poppen. In België hebben deze poppen al een prijs in de wacht gesleept, zullen ze dat hier in Nederland ook doen?

#SNAPSTAR

Stap in de wereld van #SNAPSTAR vol mode, beauty, muziek, fotografie en design. #SNAPSTAR is een verzameling van 6 Social Influencer poppen. Iedere pop heeft een eigen karakter en een eigen uniek gevoel voor stijl. De meiden groep bestaat uit Lola, Aspen, Echo, Yuki, Dawn en Izzy. Ze maken selfies, wisselen eindeloos van kleding en kleding. Ze bloggen en vloggen en staan graag in het middelpunt van de belangstelling.

Als je een pop aanschaft worden ze geleverd met een greenscreen fotoscherm, kinderen kunnen hierdoor een fotoshoot doen met hun favoriete pop. Het leuke en belangrijkste van deze fashionable poppen is dat ze door de gebruiker zelf tot leven worden gebracht. De poppen hebben een grote bewegelijkheid en de verwisselbare kleding, accesoires en haarstijlen zorgen gegarandeerd voor uren speelplezier..

#Snapstar Squad

#SNAPSTAR Studio app

Met de #SNAPSTAR Studio App kun je eigen achtergronden, make- up en achtergronden toevoegen. Je kunt de foto’s opslaan maar ze ook delen met familie en familie. Je kunt je eigen look creëren met deze app.

#Snapstar studio

Onze ervaringen met #SNAPSTAR

Wij kregen een hele mooie doos opgestuurd met daarin 2 poppen, die je helemaal naar je eigen smaak fashionable kon maken. Ik moet zeggen alleen de doos was al een feestje op zich en een kadootje om uit te pakken met de mooie grote strik er om heen. We hadden er al even kennis mee gemaakt tijdens de opening van het speelgoed van het jaar, mijn zoon was enthousiast! Een greenscreen is natuurlijk helemaal van nu en hij vindt het geweldig. Hij zag allemaal gave stopmotions voor zich met deze poppen. Een dochter van een vriendin is gek van poppen en zij mocht het voor ons uittesten. Maar niet voor wij het eerst zelf hadden uitgeprobeerd. Na het installeren van de app waren we gelijk enthousiast en zagen eindeloze mogelijkheden. Ook Evi van 8 was enthousiast en ging gelijk van alles uitproberen. Ik kan zeggen dat we het een geweldig product vinden en helemaal van nu. Het sluit helemaal goed aan bij de wereld van nu en je leert jouw kind op deze manier om te gaan met social media. Er zijn verschillende poppen en iedere pop heeft wel iets. Ieder kind zal zijn eigen favoriet hebben en zich wellicht herkennen in 1 van de poppen.

In Belgie zijn de poppen van #SNAPSTAR in de prijzen gevallen, zouden ze dat hier ook doen? Je kan hier in Nederland ook nog even mee stemmen op jouw favoriet! Heb jij al gestemd?

groetjes Xenia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: