Genomineerden 0 tm 3 jaar
De leukste dingen,  Speelgoed

Speelgoed van het jaar 2019! Het leukste speelgoed voor 0 t/m 3 jaar…

Het is belangrijk om te spelen en dit geldt niet alleen voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen. Spelen is belangrijk omdat het helpt bij de sociaal/ emotionele ontwikkeling, je vaardigheden en motoriek, je leer door te zetten en je tijdens spel gewoon lekker jezelf kan zijn! Het is goed om elke dag 30 minuten te spelen, zo leer je vaardigheden, je bent in contact met andere en dit zal je welzijn alleen maar ten goede komen. Spelen kun je met iedereen doen van kind tot en met volwassenen.

Stemmen

Op 11 september 2019 heeft Kim Kötter bij Spelekids in Loosdrecht op de stemknop gedrukt waardoor officieel het stemseizoen voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar is gestart.
Ruim 70 kinderen waren bij dit moment aanwezig en velen zijn direct hun stem gaan uitbrengen. Iedereen die stemt maakt kans op het genomineerde speelgoed. Je hoeft hiervoor maar 1 favoriet artikel te kiezen in een categorie.

Je kan ook een kleurplaat mooi inkleuren en opsturen ! Ook zo kun je speelgoed winnen!

Je kan hier je stem uit brengen..

Speelgoed van het jaar in de leeftijd 0 tot en met 3 jaar!

Een baby gaat op ontdekking en gaat de wereld om zich heen verkennen. Felle kleuren trekken de aandacht en om iets goed te kunnen pakken moeten het vooral grote stukken zijn. Geluiden zijn ook altijd in trek.

Een dreumes kan alweer wat meer en vinden het dan ook altijd leuk om speelgoed achter zich aan te trekken. Dreumessen zitten vol met vragen, speelgoed kan antwoorden geven en de mogelijkheden stimuleren.

Peuters gaan bouwen met blokken, ze maken graag muziek en willen ook graag met andere kinderen spelen. Ook een spelletjes zullen ze nu vaker gaan doen.

ZoomiZooz Klim en verken boomhuis

Speelgoed van het jaar Zoomizooz

Zoomizooz zijn kleine tuimeldiertjes, verkrijgbaar in 24 verschillende varianten. Het klim en verken boomhuis laat de diertjes tollen en dollen waardoor het de fijne motoriek van kinderen tussen de 1 en 5 jaar stimuleert. Plaats de ZoomiZooz op de magische Zoomizone en hoor hoe het diertje zijn naam roept en grappige zinnetjes en melodietjes brengt.

Meer informatie vind je hier

Codi, mijn RoboDino

Cobi mijn RoboDino

Wie wil er nu geen eigen RoboDino hebben? Maak samen met Codi kennis met verschillende muziekstylen, gevoelens en karakters. Plaats de stekels op de rug van Codi en zie wat er gaat gebeuren. Je kan met de verschillende stekels 27 verschillende combinatie maken. Als je op de Dino dans toets drukt dan kun je Codi zien dansen. Ben je uitgespeeld, dan kun je de stekels opbergen in het Dino ei.

Meer informatie vind je hier

Brain Train

Brain Train

Je kan niet vroeg genoeg beginnen om je brain te trainen:) . Met dit leuke vormenspel voor kinderen vanaf 3 jaar wordt het brein getraind. Dit vrolijke treintje is zowel een puzzel als een speelgoedtrein. Plaats de verschillende vormen op de juiste plek in de wagons. elke opdracht zal steeds een beetje moeilijker worden, je krijgt namelijk steeds minder aanwijzingen. Zorg dat je op het goede spoor zit en dat de wagonnetjes aan elkaar vast zitten voordat deze het station verlaat.

Meer informatie vind je hier

Je kan hier je stem uit brengen..

Heb jij al gestemd? Welke is jouw favoriet?

Ook over de genomineerde van de categorie 4/5 jaar heb ik wat geschreven, dit kun je hier lezen

Groetjes Xenia

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: