DIY,  Food

Trakteren op de peuterspeelzaal

Kleine jongens worden groot! 

Vandaag was het zover Fynn nam afscheid op de peuterspeelzaal. We wisten dat dit eraan zat te komen maar als het dan eenmaal zover is moet ik als mama toch even slikken. Trakteren hoort hier natuurlijk ook bij, benieuwd wat Fynn zijn traktatie was? Lees dan even verder

Fynn is er klaar mee!

Fynn zelf had er al weken zin in, hij wilde niet meer naar “schooltje” maar net als zijn grote broer naar school. Toen we in overleg met speelzaal en school hadden besloten dat we het afscheid 2 weken naar voren zouden schuiven was hij hier best blij mee. Elke dag vertelde hij hoe vaak hij nog moest gaan. Eerst een volle hand en het werden er natuurlijk steeds minder

Trakteren op de peuterspeelzaal

Voor ons begonnen de kleine voorbereidingen wat er moest toch ook iets getrakteerd worden. Ik vind het altijd wel leuk om ook van de traktatie een feestje te maken. Ideeen  genoeg maar gelukkig kwam een vriendin langs om wat uitleg te geven over mijn nieuwe creatieve printer ; de cameo. Nu kon ik de printer voor het eerst gebruiken en wat leuks voor de juffen maken.

Ik maakte ook dit juf kadootje  voor de juf van mijn oudste zoon!

traktatie afscheid peuterspeelzaalFynn wilde heel graag rozijntjes en een auto trakteren voor de kindjes, daar konden we ook wat mee. Ik vond rozijntjes alleen een beetje kaal maar de knijpfruit maakte het geheel af.

Fynn ’s morgens gewoon gebracht en wij werden daar om 11:15 verwacht voor Fynn zijn feestje. Het was echt een heerlijk feestje, de juffen hebben dat erg leuk gedaan. Fynn genoot volop van alle aandacht en was al “echt” een beetje jarig. Na het zingen, springen en trakteren werd Fynn door alle kindjes uitgezwaaid en wandelde we zwaaiend weg van de speelzaal.

-> Deze varkentjes zijn ook leuk om te trakteren

Dag speelzaal, hallo nieuw tijdperk want vanaf volgende week gaat Fynn naar de basisschool!

afscheid peuterspeelzaal

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: