Trolls Holiday Special
Film,  Reviews

Trolls: Holiday Special

Trolls (trollen, trolpoppetjes), het was een hype toen ik kleiner was.  Van die poppetjes met van dat felgekleurde haar wat rechtop staat. Zelf was ik geen grote fan maar ik weet nog dat ik er 1 had met roze en groen haar. En ze zijn terug! Leuk toch?

In 2016 kwam de film “Trolls” uit en die hebben wij bezocht met een kinderfeestje. Mijn zoon wilde hier graag naar toe en met elkaar genoten we van een soms spannende maar vooral vrolijke en muzikale film. Heb jij deze film ook gezien?⇓

Op deze vrolijke film kon een vervolg niet uitblijven en wij vonden het dan ook erg leuk dat we deze mochten bekijken.

Doe jij al mee met de winactie van de film Girls Trip?

Trolls holidayspecial: het verhaal

De trolls zijn echte feestvierders. De trollen hebben bijna altijd feest, ze maken zelf van alles een feestje zoals bijvoorbeeld oudehaarsavond of bubbeldag. Alles vinden ze toppie! Alles vieren ze samen met hun leidster koningin Poppy. Maar verderop in het oude Berkenstad waren ze dit helemaal zat, zij hadden maar 1 feestdag die zorgde voor een lach -> trolhapdag.

Poppy vertelde dat blijheid in je zou zitten en toen hebben ze deze feestdag afgeschaft, nu hebben ze geen feestdag meer. Poppy heeft medelijden met ze en vindt dat de Berkens ook een feestdag verdienen en wil ze ook een feestdag geven maar of de Berkens daar blij van worden?

Wat vonden wij ervan?

Wij hebben genoten van deze film. De vrolijke trollen maken van alles een feestje en dat is erg leuk om te zien. Zeker als ze de Berkens willen overtuigen van hoe leuk een feestdag is. Met zijn 26 minuten is deze film best kort. Meer een aflevering van een serie, maar dat mocht de pret zeker niet drukken.  Het is een hele leuke en muzikale film, wij konden niet stil blijven  zitten. Je moest gewoon meedoen met de muziek. Op de DVD zijn nog 3 andere filmpjes te zien en dat is zeker leuk, jammer is dat deze niet van de trollen zijn, maar ze waren zeker leuk om te kijken. 

Onze conclusie is dat je deze swingende film zeker moet gaan kijken!

Heb jij Trolls Holiday Special al gezien?

groetjes Xenia

Volg je mij al?  Ga jij de documentaire van Jo Frost ook bekijken?

Facebook| Instagram| TwitterPinterest

#samenwerkingTrolls Holiday Special

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: