VTech Kidizoom Duo 5.0
Persberichten

Gekleurd op de foto met de nieuwe Kidizoom Duo 5.0

De techniek gaat als een malle en Vtech, producent van educatief speelgoed doet er een schepje bovenop met de nieuwe Kidizoom Duo 5.0. Een verdraaid slimme camera voor creatieve wizz- kids van 3 tot 12 jaar. Voor je het weet sta er je er zelf gekleurd op!

De ontdekkingsreis naar creativiteit kan beginnen

De voorganger van de Kidizoom Duo 5.0

Wij hebben al jaren een Kidizoom in huis, net als deze mama zijn mijn kinderen dol op foto’s maken. Mijn oudste zoon Thijmen kreeg deze camera toen hij 3 jaar werd en nu 5 jaar later wordt deze camera nog dagelijks gebruikt. Thijmen heeft inmiddels een andere camera maar zijn broertjes vinden het erg leuk. Fynn van 5 weet goed hoe het allemaal werkt en ik sta er regelmatig als aardbei op. Mayson van bijna 2 snapt nog niet helemaal hoe het werkt maar maakt toch zijn eigen foto’s als zijn broers op school zijn.

Kidizoom Duo 5.0

Met de Kidizoom Duo 5.0 lanceert VTech een all-in-one camera. In deze nieuwste verschijning in roze en blauw zijn maar liefst tien functies verstopt! Met 5 megapixels, 4x digitale zoom, een camera aan de voor- en achterkant, een automatische flitser en meer dan 70 grappige foto-effecten, muziek en spellen kun je het nog nauwelijks een camera noemen. Maar dat laat VTech kinderen van 3 tot 12 jaar liever zelf spelenderwijs ontdekken.

 

Kidizoom Duo 5.0 is uitgerust met toffe features voor stemopname en stemvervorming, maar ook een Mp3-speler (met koptelefoon), gezichtsherkenning en spellen met bewegingssensor. Vervelen bestaat niet meer: de reis naar creativiteit en eigen kunnen begint met deze all-in-one camera!

Foto’s en video’s maken en deze met een trukendoos aan effecten bewerken of ze via het bijleverde USB-kabeltje op computer of laptop bekijken; Kidizoom Duo 5.0 kan alles. De kekke camera met het grote kleurenscherm komt inclusief een koptelefoon en polsbandje. En ook aan de stevige behuizing is gedacht. Fijn voor ouders om te weten: er zit een instelling voor speeltijd op, zodat er regie gehouden wordt op de speelduur. Dat dit geen overbodige luxe is voor de Kidizoom Duo 5.0 zal spelenderwijs blijken, want dit speelgoed is te leuk om zomaar opzij te leggen!

Maken jullie thuis ook veel foto’s?

 

Fijne dag vandaag!

Groetjes Xenia

 

Vingino

 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: