Reviews,  Thee

Waan je op Ibiza met de thee van Tastea

Tastea

Tastea is jouw start voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven ! Wie wil dit nu niet?

Thee is iets waar ik niet zonder kan, ben echt een enorme theeleut en kan hier dan ook echt van genieten. Naast het thee drinken ben ik gek op reizen, vakanties en uitstapjes en een reis op mijn bucketlist is Ibiza. Toen ik via Marstyle de IBIZA FEELINGS thee mocht gaan reviewen  maakte ik dan ook een klein (groot) sprongetje. Dit moest gewoon mijn thee zijn. Het lijkt me heerlijk om al met deze thee in de vakantie stemming te komen. Benieuwd wat ik van de thee vond? Lees dan nog even verder..

 

IBIZA FEELINGS

Ibiza feelings wat een heerlijke naam! De thee kan ondersteunen bij het typische eiland gevoel: ontspanning, blijdschap, gezondheid en genieten.

Net als de andere theeën van Tastea is ook deze thee 100% natuurlijk. Naast het ontspannend vermogen en de superfoods is Hierbas aan de thee toegevoegd. Hierbas is een kruid van een likeur wat typisch Ibiza is.

 De limited IBIZA FEELINGS thee zou
  • helpen te ontspannen
  • het gelukshormoon stimuleren
  • de gezondheid een boost geven
  • je helpen te genieten van het leven dankzij de heerlijke smaak en geur

Mijn ervaring met de IBIZA FEELINGS thee

Alle thee van Tastea worden verpakt in een mooi stijlvol zwart blik waar de thee lang in goed blijft. De verpakking alleen al is een kadootje op zich en zeker een leuk kado voor een echte theeliefhebber.

Bij het openen van het blik kwam er een zoetige lucht op me af waar ik eigenlijk gelijk blij van werd. De thee ziet er kleurig uit en je ziet de bloemetjes en de gedroogde appel gelijk zitten.

Je hebt genoeg aan een theelepel thee om te kunnen genieten van deze lekkere thee. Persoonlijk heb ik de thee liever iets lichter omdat ik niet van sterke thee hou. Ook kon ik gemakkelijk met de thee een refill doen waardoor ik zeker langer van deze limited thee kan gaan genieten.

Tastea heeft ook hele handige bekers voor onderweg, je kan deze natuurlijk ook thuis gebruiken. De thee blijft er heerlijk lang warm in en door de filter kun je de losse thee zo in de beker scheppen. Wat ook een handige bijkomstigheid is, is het opbergbakje onderaan de beker om een extra portie thee mee te nemen.

Ik vul dagelijks de beker met heerlijke thee en neem deze dan mee naar mijn werk. Als ik een halfuur later op mijn werk aankom is de thee nog steeds  heerlijk warm en moet ik zelfs nog even geduld hebben omdat hij te warm is.

De thee is heerlijk, een momentje van genieten en ontspannen. En niet te vergeten om alvast weg dromen bij een heerlijke vakantie!

Zelf ben ik wel nieuwsgierig naar de andere smaken van Tastea, zeker ook door de leuk bedachte namen en waar je ze voor kan inzetten. Neem een kijkje op de site van Tastea om te kijken wat ze nog meer voor smaken hebben, denk niet te lang na want de IBIZA FEELINGS thee is limited en dus maar tijdelijk verkrijgbaar.

De thee zit in een pot van 75 gram en kost 24,95 euro. Je kan hier zeker 30 kopjes uithalen en ik minstens het dubbele omdat ik de thee niet zo sterk drink.

 

Een heerlijke thee groet van mij

Xenia

Heb jij de thee van Tastea al eens gedronken?

 

22 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: